Įkraunama...
Įkraunama...

Blynai: mieliniai, miltiniai...

BLYNAI APGAVIKAI

Reikai sutarkuoti kopusta ir sumaisyti su paprasta blynu tesla ir kepti,gaunasi panasus i bulvinius,kai prma kart valgiau taip ir pagalvojau kad bulviniai o ne miltiniai,bet patiko,gal kam dar patiks. blush2.gif
Atsakyti
Rudeniai blynai

Sutarkuojam kopusta,sumaisome su ''Vegeta''imusame pora kiausiniu,tada dedame pora saukstu manu kruopu ir kepam,Skanaus 4u.gif Patiekiame su grietines padazu,bet galiama valgyt ir su pomidoru padazu.
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 02 05, 11:42)

MIELINIAI BLYNAI SU SAUSOM MIELĖM

kepiau situos ( is vis pirma karta mielinius kepiau). Gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ferari @ 2008 10 16, 15:54)
Rudeniai blynai
Sutarkuojam kopusta,sumaisome su ''Vegeta''imusame pora kiausiniu,tada dedame pora saukstu manu kruopu ir kepam,Skanaus 4u.gif Patiekiame su grietines padazu,bet galiama valgyt ir su pomidoru padazu.

Situos blynelius kazkada kepiau tai man buvo skanumelis thumbup.gif Buvau pamirsusi, oi kaip gerai, kad priminei leksiu rytoj kopusto pirkti ax.gif
Atsakyti
Nauja,tai kas pamirsta sena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 18:48)
neskaičiau visos temos, tai jei kas ir jau rase recepta, tai pasikartosiu... bet man nerealiai patinka... receptas is interneto, tik nebeprisimenu is kurios tiksliai vietos  g.gif

AMERIKIETIŠKI BLYNAI

1 ir 1/4 stiklines miltų
1 kiaušinis
1 ir 1/4 stiklines kefyro arba raugintų pasukų
1/4 stiklinės cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1/4 stiklines aliejaus
druskos

Pgl receptą sumaišom visus skystus produktus tarpusavyje, visus sausus produktus tarpusavyje. veliau skystų ir neskystų produktų mišinius tarpusavyje... (nors as tiesiog viska į vieną bliudą supilu ir sumaišau).
ir kepam keptuveje be aliejaus...

Mergytes kas kepet siuos blynys, 4u.gif kaip su ta oda? jos nereik nugesint niekuo? nesijaucia sodos skonis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2008 10 24, 09:29)
Mergytes kas kepet siuos blynys,  4u.gif kaip su ta oda? jos nereik nugesint niekuo? nesijaucia sodos skonis?  ax.gif

as soda visada stengiuosi gesinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 24, 13:19)
as soda visada stengiuosi gesinti  ax.gif

Savaitgali planuoju kept, tai nesinoretu sugadint, ty kad soda jaustusi. cia recepte yra kefyras, tai gal specialiai gesint nereikia? g.gif

mamyte, kas kepet, pasakykit kaip reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2008 10 24, 13:25)
Savaitgali planuoju kept, tai nesinoretu sugadint, ty kad soda jaustusi. cia recepte yra kefyras, tai gal specialiai gesint nereikia?  g.gif

mamyte, kas kepet, pasakykit kaip reik  ax.gif

nu tai pamakaluok su kefyru ir bus uzgesinta 4u.gif
Atsakyti
Grikiniai blynai su varške
grikinius miltus užpilti verdančiu vandeniu,įdėti 25g sviesto,išmaišyti ir padėti,kad atvestų. Varškę ištrinti su sviestu,įmušti kiaušinį,įberti druskos,kmynų,džiuvėsėlių,cukraus ir gerai išmaišyti1-2šaukštus praaušusios tešlos pabarstyti miltais,išploti,uždėti varškės,kraštus užspausti padaryti nedidelius pyragėlius ir apkepti keptuvėje su sviestu Valgyti su grietine,kas megsta su naturaliu jogurtu.
Atsakyti
Blyneliai su žuvimi
reikės kiaušinių,
pieno,
miežinių miltų,
lydyto sviesto,
druskos,
šaltai rūkytos lašišos,
jogurto,ar grietinės,
Į indą įmuškite kiaušinius,supilkite pusę pieno ir suplakite.
Suberkite kvietinius bei miežinius miltus,druską.
Maišydami supilkite likusį pieną,lydytą sviestą.
Tgul tešla puvalandį pastovi.
Kepkite mažyčius blynelius: pirmiausia į keptuvę dėkite gabaliuką žuvies,tada ant io užpilkite tešlos.
Galima daryti ir kitaip: pirmiausia įpilkite tešlos,po to dėkite žuvį
Puoškite jogurtu ir ikrais.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 18:48)
neskaičiau visos temos, tai jei kas ir jau rase recepta, tai pasikartosiu... bet man nerealiai patinka... receptas is interneto, tik nebeprisimenu is kurios tiksliai vietos  g.gif

AMERIKIETIŠKI BLYNAI

user posted image

1 ir 1/4 stiklines miltų
1 kiaušinis
1 ir 1/4 stiklines kefyro arba raugintų pasukų
1/4 stiklinės cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1/4 stiklines aliejaus
druskos

Pgl receptą sumaišom visus skystus produktus tarpusavyje, visus sausus produktus tarpusavyje. veliau skystų ir neskystų produktų mišinius tarpusavyje... (nors as tiesiog viska į vieną bliudą supilu ir sumaišau).
ir kepam keptuveje be aliejaus...

kad būtų tikri amerikoniski reiktų juos kepti didelius, bet mano mergiotem patogiau maziukai...

blynai gaunasi laaabai skanus... as juos prie kavos vartoju biggrin.gif

ką galiu pasakyti kai pirmą kartą dariau tai nepatiko, neskanūs kažkokie gavosi, o va jau antrą kartą tai kitas reikalas, visiems patiko smile.gif smile.gif bet čia jų labai mažai gaunasi bent jau man, tai aš dvigubai daugiau visko dedu bet ir tai nelabai užtenka trim asmenim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti