Cirviniai blynai
2st. pieno,
4 kiausiniai (baltymus isplakti atskirai)
cukraus pagal skoni
ziupsnelis drusko ir vaniles
miltu
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 18:48)
AMERIKIETIŠKI BLYNAI
100 metų ieškau recepto...kiek matau aš juos tiek seilė tysta...kepsiu.Tik ne šiandien
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 04, 16:48)
neskaičiau visos temos, tai jei kas ir jau rase recepta, tai pasikartosiu... bet man nerealiai patinka... receptas is interneto, tik nebeprisimenu is kurios tiksliai vietos
AMERIKIETIŠKI BLYNAI
AMERIKIETIŠKI BLYNAI
O, reiks pabandyt butinai... Skaniai labai atrodo
Sveikutes, savaitgali kepiau paprasciausius lietinius blynus, o ant ju uztepiau medaus, skonis , valge juos apsoliuciai visa seimyna(net vyrai), siulyciau pabandyt
Sveikutes
siandien savo mazajei princesei iskepiau skaniu blyneliu
puse pokelio varskes
2kiausiniai
slakelis pieno
keturi saukstai miltu
saukstas cukraus
truputis druskytes
saujele vysniu be kauliuku
Skanaus!
siandien savo mazajei princesei iskepiau skaniu blyneliu
puse pokelio varskes
2kiausiniai
slakelis pieno
keturi saukstai miltu
saukstas cukraus
truputis druskytes
saujele vysniu be kauliuku
Skanaus!
Kepiau Amerikietiškus blynus tikrai skanūs
Pastebėjimas dėl kepimo: jie tokie minkšti labai sunku juos apverst, tai uždėjau dangtį, tada viršutinis sluoksnis biški sutvirtėja ir apverst lengviau (bet stengtis verta tikrai) ir dar... reikia palikt didelius tarpus, nes jie išsiplečia
Pastebėjimas dėl kepimo: jie tokie minkšti labai sunku juos apverst, tai uždėjau dangtį, tada viršutinis sluoksnis biški sutvirtėja ir apverst lengviau (bet stengtis verta tikrai) ir dar... reikia palikt didelius tarpus, nes jie išsiplečia
Lietiniai
pienas, kiausinis, miltai, saukstas aliejaus
pienas, kiausinis, miltai, saukstas aliejaus
Na jau amerikietisku blynu skanumas tai neapsakomas taip patiko pusryciams, kad net ryt ryte vel gaminsim brangiasias net liko suzavetas ir vis is manes blynus voge
As tai rinkaus mieliniu blynu recepta ir iskepiau pagal Sonatinos siandien . Nu labai skanus gavos ,ir nerealiai daug man gavos,nes mieles kaip pasele kilo
Bat kaip kept amerikietiškus blynus be aliejaus, gi susvils
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 15, 12:30)
Bat kaip kept amerikietiškus blynus be aliejaus, gi susvils
reikia keptuves neprisvylancios