QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 24, 10:53)
S.N.A.S, 24 Bir 2009 - 10:53, parašė:
S.N.A.S, 24 Bir 2009 - 10:53, parašė:
Užvakar išbandžiau įvairius čirvinius:
* su sūriu ir picos prieskoniais
* su obuoliais ir cinamonu
* su bananais ir obuoliais
* su kokosais.
Pastarieji (su kokosais) liko įvertinti geriausiai.
Turbūt juos ir kepsim dažniausiai.. Tik gaila, kad tie kokosai jautėsi tik kepant.. nes ataušus to aromato deja neliko.. ir valgant nelabai smarkiai jautės.. sakau, gal daugiau dėt reikėjo..
MB kaip visad - kuo papaščiau- tuo jam skaniau
Norėtųs, kad kas pasidalintų dar įdomesniais SALDŽIŲ ČIRVINIŲ receptais
Šian gal pabandysiu su braškėm? tik galvoju ar verta braškes gadint? Gal irgi neskanu..? 
Užvakar išbandžiau įvairius čirvinius:
* su sūriu ir picos prieskoniais
* su obuoliais ir cinamonu
* su bananais ir obuoliais
* su kokosais.
Pastarieji (su kokosais) liko įvertinti geriausiai.
Turbūt juos ir kepsim dažniausiai.. Tik gaila, kad tie kokosai jautėsi tik kepant.. nes ataušus to aromato deja neliko.. ir valgant nelabai smarkiai jautės.. sakau, gal daugiau dėt reikėjo..
MB kaip visad - kuo papaščiau- tuo jam skaniau
Norėtųs, kad kas pasidalintų dar įdomesniais SALDŽIŲ ČIRVINIŲ receptais
Šian gal pabandysiu su braškėm? tik galvoju ar verta braškes gadint? Gal irgi neskanu..?
Gal galėtum ėte parašyti visą gaminimo eigą? Kiek ir ko dėti?