Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Man patiko kai privaciai vaziavau Renmedoj Marina Stankevičienė. Bet ji man atrodo ir santariskese buna.

Atsakyti

Tinkamiausio laiko tikrai nėra, nes niekada nebus viskas idealiai gyvenime sudėliota, kad va dabar tai jau tikrai laikas. Mums su pirmu buvo tokia situacija, kad aš baiginėjau magistrą, tuo metu niekur nedirbau, vyras irgi nusprendė keisti kardinaliai karjerą, kurti savo verslą, gyvenom nuomojamam bute, buvo visiška nežinomybė ir tokia dar naujiena, nes vaikutis nebuvo planuotas. Bet kai taip nutinka, pradedi kitaip mąstyti, viską dėliotis, nepražuvom, neprapuolėm, na ir kas, kad tuomet savų namų taip ir nenusipirkom, tą padarėm šiek tiek vėliau. Dabar vėlgi, atrodytų reiktų didesnio būsto, bet kol kas tikrai bus geras ir šis, išsiteksim, 3 kambarių kol leliukas tikrai pakaks, o mintyse ir kiti planai, koks tas mūsų gyvenimas bus po kelių metų. Žinoma norisi galbūt ir greičiau tų pokyčių, bet viskas su laiku ir darbu.  :) Nekalbu apie tuos atvejus, kada žmonės gimdo n-tąjį vaiką, nors neturi sąlygų vaikams auginti. Aš manau vistiek protingi žmonės pasveria savo galimybes. O jeigu jau nuspręsta turėti vaikutį, vadinasi sprendimas yra, svarbiausia, kad tik viskas sėkmingai pavyktų.

Atsakyti

Merginos, kurios jaudinates del ateities. Pateiksiu gyvenimiska pavyzdi, gal atnes kazkiek ramybes.

Mano mama su sese pastojo, kai jau matesi, kad nieko nebus - teva teks grust lauk. Del mano ir savo sveikatos problemu nedirbo, bet pasalpu jokiu irgi negavo. Del alimentu pastoviai reikejo teistis. Gyvenom kartu su mociute, bet jin irgi ne aukselis - pastoviai viska prikisinedavo, provokuodavo konfliktus. Pastovus stresas. Visi mama ikalbinejo darytis "valyma" (slykstus zodis tokiu atveju), palaikiau tik as ir viena drauge. Nestumo metu teko net pabadaut, net nepasakosiu, kuo maitindavomes. Sesei gimus, po metu ar panasiai vis tik isgrudom teva. Mama sukosi, kaip galejo - darzoves, geles visokios ir tt, taupe centa prie cento, sezono metu - grybai, uogos, tada dar dede buvo gyvas, tai pagelbedavo su tuo - kartais, kai neuzgerdavo ir neuzpsichuodavo ir nenulekdavo i kaima (kita tema). Zodziu, buvo LABAI sunku, bet mama sugebejo mane isleist i mokama mokykla, suruost sese i mokykla, po truputi viskas sprendesi. Laikotarpis buvo nesveikai sunkus - turbut kokie 10 metu. Bet issisuko. Ir pagalvojus, kad o jei butu pasidavus ir atsikracius sesutes - baisu pagalvot. Ir lengviau nebutu buve, jeigu as buciau tik vienas vaikas.

Pavyzdys ne visai tikslus, nes teoriskai gyvent buvo kur (praktiskai - gal net vienam nuomojamam kambary butu buve lengviau moraliskai), bet esme lieka - nera padeties be iseities, sunkus laikotarpis gali ir uzsitesti, bet taip nebus visada. Taip, galit nusprest vaiku dar neturet, kol nera savo busto, ar kol finansine padetis bus geresne, ar mokslai pabaigti, ar dar kas nors - bet nepamirskit, kad kol padetis issispres, gali laiko ir praeiti, o pastot gali butu sunkiau. Baimes visada buvo ir bus. Bet viskas yra issprendziama. Mes va irgi - as gal daugiau, kartais pabijau - namui remonto reikia, as i darba dar tik grizineju, o jei tas, jei anas, bet... Oficialiai planuojam 2 metus, o nesisaugojom labai stipriai turbut dar pora - jeigu darytume "pauze" - ka gali zinot, gal isvis be vaiku liksim.

Zodziu. Tikiuos isvis kas nors ka nors suprato :D

Atsakyti

O aš pagaliau pasidariau NT. Grįždama iš darbo nusipirkau du. Vieną grįžus sugadinau, baltas. Bet, dariau po darbo, taigi sysiukas tikrai nebuvo išlaikytas kaip reikiant, taigi antrą pasilikau, jei mėnesinės vėluos, tada darysiu :)

Atsakyti

As tai garantuoju, kad maniskes specialiai lauke kokio nors svarbaus reikalo ir pramus jei ne siandien, tai specialiai - rytoj, kad tik pas sesele darbe atrodyciau kuo sh*d*niau :mad2:  Jau kaip uzknisa tie menesiniu bajeriai. Bet jauciu, kad jau turbut parsivilks - pabudau kazkokia sutinus, ypac papilve sunki, galva spaudzia. Pramustu bent siandien - ryt tik siaip silpna butu, be skausmu apsieiciau. Arba teks paracetamolio gerai ikalt ir zygiuot issisiepus "man viskas tvarkoj" :D

Atsakyti

Guzike, skatinamųjų reik 😂

Atsakyti

Guzike, skatinamųjų reik 😂

Tai, kad neveikia.

Atsakyti

Tai, kad neveikia.

Pabandykit dar kartą, gal suveiks 😂 o jei ne, tai bent galvoje ramiau bus 😉

Atsakyti

Siandien nebent dalis skatinamuju bus, nes bandysiu miegot eit anksciau, nesulaukus braungiausiojo is darbo :D Tai vakare visviena vonioj mastau pasedet, gal i vonia ta vyno taure ir atsitempt - nu biski parelaksuot pries rytdiena. Gal uzteks tiek :D

Atsakyti
As ir vis laukiau tinkamesnio laiko, bet kad jo manau niekada nebus :-), arba bus kai jau ne laikas vaikus planuot. Savo busto neturim.as is tu kuri geriau nuomuosis nama , bet ne bute gyvens. Nenoriu buto, noriu namo. Nzn ka del ateities daryt .protas 100% sako jog tikrai reikia likti Airojoj , atsidaryt savo tortu kepyklele ir nesigreziot atgal. Bet sirdis plusta i gabalus, kaip noriu i Lietuva.8 metai jau devinti eina kaip guvenam via.bet cia niekada nebus mano namai, bet finansine prasme dabar grysti dar negalim o veliau kai jau mergaite lietuviu mokes kalba tik kaip uzsienio bus ne laikas. ...

Morka, grazus testukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jau po konsultacijos, jaučiuosi pasimetus... Ginė tik į gražų HCG augimą žiūrėjo, pradėjo pasakot kiek ji seminarų buvusi, tai visur sako nežiūrėt to PRG, nesekti jo, plius klausė gal susinervinus darydama buvau, nes labai įtakoja jį viskas unsure.gif pradėjau kalbėt ar nereikia daugiau, gal stipresnių - nesileidžia į kalbas... prieš 12val lėksiu echo pažiūrėt, sako jau turi matyt, o tada kitą savaitę dar PRG reikia pasidaryt smile.gif
Nžn ką daryt iki tos kitos savaitės, ar didintis Gepretix dozę, ar ne, prašytis Ultrogestano ar ne ? Nu negaliu kaip užknisa, kad pati sau daktarė tyriu būti, kai nežinai ar pasikliaut gine ar ne... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryžiukė: 06 rugsėjo 2017 - 09:55

Sveikos,
Jau po konsultacijos, jaučiuosi pasimetus... Ginė tik į gražų HCG augimą žiūrėjo, pradėjo pasakot kiek ji seminarų buvusi, tai visur sako nežiūrėt to PRG, nesekti jo, plius klausė gal susinervinus darydama buvau, nes labai įtakoja jį viskas unsure.gifpradėjau kalbėt ar nereikia daugiau, gal stipresnių - nesileidžia į kalbas... prieš 12val lėksiu echo pažiūrėt, sako jau turi matyt, o tada kitą savaitę dar PRG reikia pasidaryt smile.gif
Nžn ką daryt iki tos kitos savaitės, ar didintis Gepretix dozę, ar ne, prašytis Ultrogestano ar ne ? Nu negaliu kaip užknisa, kad pati sau daktarė tyriu būti, kai nežinai ar pasikliaut gine ar ne... blink.gif

Juk ne vienai cia ta pati sake apie prg, kad nestumo metu jis grybauja ;) as pasitikeciau gine.

Atsakyti