Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Morka:), grazus testukas bigsmile.gif
Mano pupa pirmadieni eis pirma karta i darzeli, dabar pliurpia kaip mama gales i darba vaziuot o ji pro langa mojuos. Tikiuosi ir bus taip, tik kazkodel man atrodo kad pirma diena bus lengva, o nuo antros prasides asaros...
Atsakyti

Laukiam ryziukes rezultatu :)

O morkos testas tai grazumelis  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 05, 12:46)
<p>Laukiam ryziukes rezultatu smile.gif</p><p>O morkos testas tai grazumelis  wub.gif </p>

Kaip pas tave einasi reikalai? Kada pirmas pasimatymas?
Atsakyti

Kaip pas tave einasi reikalai? Kada pirmas pasimatymas?

Planuoju sia savaite eit pas gine (siand 6 sav), tai manau kita savaite echo paskirs. Tik nezinau kaip mazaja kartu ar imt galiu nes neturiu kur palikt...

O siaip prasidejo nuo vakar nevalgymai... noriu daug ko bet pagalvojus viskas i virsu kyla... saldytuvo atidaryt negaliu. Siaubingi malonumai :D

Atsakyti

QUOTE(Jefimija @ 2017 09 05, 13:30)
Trifazis grafikėlis kiek esu mačiusi, paprastai geras žinias atneša angel_not.gif
</p>

O kaip atrodo trifazis grafikas? du kartus pakrenta BT?
Atsakyti
Krenta mano PRG cray.gif per beveik 3 paras nuo 14,4 iki 13 pakrito (nors po 400mg paroj Gepretix vartoju)...
Užtat HCG nuo 373 iki 1084 pakilo... smile.gif
Atsakyti

Krenta mano PRG cray.gifper beveik 3 paras nuo 14,4 iki 13 pakrito (nors po 400mg paroj Gepretix vartoju)...

O baigesi tepliojimas? Kiek dabar laiko? Hcg panasiai kyla kaip pas mane :)

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 05, 14:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ryžiukė" data-cid="71786178" data-time="1504609676"><div><p>Krenta mano PRG vartotojo įkelta nuotraukaper beveik 3 paras nuo 14,4 iki 13 pakrito (nors po 400mg paroj Gepretix vartoju)...
Užtat HCG nuo 373 iki 1084 pakilo... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> O baigesi tepliojimas? Kiek dabar laiko? Hcg panasiai kyla kaip pas mane smile.gif</p>

Tepliojimas dar iki vaistų pradėjimo baigėsi unsure.gif
Ketvirtadienį pusę dienos kraujavau, tada likusią pusę tepliojo.
Naktis rami praėjo, penktadienį iki pietų čiut tepė, o po pietų išvis švaru jau buvo, kai sužinojau atsakymus ir pradėjau Gepretix smile.gif
Lėksiu ryt pas ginę, gal ką stipresnio pasiūlys unsure.gif
Atsakyti

O kaip atrodo trifazis grafikas? du kartus pakrenta BT?

prieš O žema bt, po O pakyla, ir liuteininės fazės viduryje/prie galo vėl pakyla.

Atsakyti

Krenta mano PRG cray.gifper beveik 3 paras nuo 14,4 iki 13 pakrito (nors po 400mg paroj Gepretix vartoju)...

Negerai, kad krenta. Ar gali pasiskambinti ginei ir paklausti, ar tau didinti prg dozę? Gal pakeisti į kitą? Aš vis pamirštu, kuris iš tų prg yra geriau įsisavinamas.

Atsakyti

To tinksmiausio laiko turbut niekad turbut nebus...nors ir turim nuosava buta, aisku paskolini, sugalvojom kad per mazas ir norim namo, tai db turesim dvi paskolas ir tikiuosi du vaikus:)

Atsakyti

Ar yra vilnieciu? Pas kokias gines lankotes?

Atsakyti