Laukiam ryziukes rezultatu
O morkos testas tai grazumelis
Kaip pas tave einasi reikalai? Kada pirmas pasimatymas?
Kaip pas tave einasi reikalai? Kada pirmas pasimatymas?
Planuoju sia savaite eit pas gine (siand 6 sav), tai manau kita savaite echo paskirs. Tik nezinau kaip mazaja kartu ar imt galiu nes neturiu kur palikt...
O siaip prasidejo nuo vakar nevalgymai... noriu daug ko bet pagalvojus viskas i virsu kyla... saldytuvo atidaryt negaliu. Siaubingi malonumai
O kaip atrodo trifazis grafikas? du kartus pakrenta BT?
Užtat HCG nuo 373 iki 1084 pakilo...
Krenta mano PRG per beveik 3 paras nuo 14,4 iki 13 pakrito (nors po 400mg paroj Gepretix vartoju)...
O baigesi tepliojimas? Kiek dabar laiko? Hcg panasiai kyla kaip pas mane
Užtat HCG nuo 373 iki 1084 pakilo... </p></div></blockquote><p> O baigesi tepliojimas? Kiek dabar laiko? Hcg panasiai kyla kaip pas mane </p>
Tepliojimas dar iki vaistų pradėjimo baigėsi
Ketvirtadienį pusę dienos kraujavau, tada likusią pusę tepliojo.
Naktis rami praėjo, penktadienį iki pietų čiut tepė, o po pietų išvis švaru jau buvo, kai sužinojau atsakymus ir pradėjau Gepretix
Lėksiu ryt pas ginę, gal ką stipresnio pasiūlys
O kaip atrodo trifazis grafikas? du kartus pakrenta BT?
prieš O žema bt, po O pakyla, ir liuteininės fazės viduryje/prie galo vėl pakyla.
Krenta mano PRG per beveik 3 paras nuo 14,4 iki 13 pakrito (nors po 400mg paroj Gepretix vartoju)...
Negerai, kad krenta. Ar gali pasiskambinti ginei ir paklausti, ar tau didinti prg dozę? Gal pakeisti į kitą? Aš vis pamirštu, kuris iš tų prg yra geriau įsisavinamas.
To tinksmiausio laiko turbut niekad turbut nebus...nors ir turim nuosava buta, aisku paskolini, sugalvojom kad per mazas ir norim namo, tai db turesim dvi paskolas ir tikiuosi du vaikus:)
Ar yra vilnieciu? Pas kokias gines lankotes?