Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Tai jo, sakiau situs isnaudosiu ir nezianu isvis, gal nereik net pirkt ju iki kol nereikia. Pinigu ir nervu gadinimas. Tik kaip priklausomybes atsikratyt :D

Nezinau kaip ten uzsidirbimai eina pas mus, svarbiausia - vonia susiremontuot :D Ir siaip, namie sedet sitiek laiko, jau nekalbu apie stoga nuvaziavusi - pamatus plauna :D

Be šansų su priklausomybe - aš pasidaviau ir nusprendžiau, kad šeimos biudžetui mažesnė žala bus, jeigu tiesiog užsipirksiu pigiukų dideliais kiekiais, o ne lakstysiu į parduotuvę ir pirksiu kad ir pigiausius, vistiek brangiau bus nei pigienos :D 

Na kažkiek tai reikia būti išdirbus, kad pretenduotum į pašalpą? Nežinau, kaip pas jus tvarka. 

O dėl stogo važiavimo - pilnai suprantu. Jau vien dėl socializacijos smagiau :) 

Atsakyti

Koks fainas sapnas, Guzikai :)

Mane siandien uzpuole KTS. Pasivaideno, kad kraujo pamaciau, ir nakti sapnavau, kad implantuojasi ir as supanikavau.. Visai ta galva pabludo.

Jei nepavyks is pirmo, kazkaip keista atrodo bus. Nes taip krutine tempia, sunki.. Tai negi veltui :D

Atsakyti

Jei nepavyks is pirmo, kazkaip keista atrodo bus. Nes taip krutine tempia, sunki.. Tai negi veltui :D

Kantrybė - dorybė :D (pasakė ta, kuri nuo 6 dpo testuojasi ir kas mėnesį marianas kelia :D )

Atsakyti

Be šansų su priklausomybe - aš pasidaviau ir nusprendžiau, kad šeimos biudžetui mažesnė žala bus, jeigu tiesiog užsipirksiu pigiukų dideliais kiekiais, o ne lakstysiu į parduotuvę ir pirksiu kad ir pigiausius, vistiek brangiau bus nei pigienos :D

Na kažkiek tai reikia būti išdirbus, kad pretenduotum į pašalpą? Nežinau, kaip pas jus tvarka. 

O dėl stogo važiavimo - pilnai suprantu. Jau vien dėl socializacijos smagiau :)

Matai kas, oficialiai idarbinta as buvau du is situ triju metu namie, pries tai atidirbta du ar trys metai, o sita konkreti pasalpa man rodos isiskaito i staza irgi, nes del sveikatos. Tai kaip ir viskas normalaii turetu buti. Aisku, susizinosiu kai reikes. Nors minimalia imaternity gauna visos, tik privalo grizt i darba ten minimum 28 ar kazkiek valandu. O vaiko siokie tokie pinigai yra ir taip. Bet kiek nuklausiau, akd ten viskas tokie grasiai, kad ar tu dirbsi ir samdysi aukle/darzeli (nuo minimum 2 metu), ar vienas temps darba, o kitas namie vaika ziures - skirtumo praktiskai nera.

Atsakyti

Iskentesiu kaip nors iki savaitgalio :D ai ir daugiau jei neiseis iskart :)

Kaip savijauta, Morka?

Atsakyti

Tempa 37.0 :)

Atsakyti

Sveikos, 

Sunki diena siandien, maziui pirma diena darzelyje, verke mazius, verkiau ir as...turbut hormonai jau skauteja...taip sunku maziu su svietimais palikt, o dar kai verkia o paguost negali...palikau verkianti ir po valandos paemiau verkiant...nors sake visa laika neverke, tik vaiksciojo ir kartojo mama...kai pati darzelio nelankiau, man atrodo tragiskai tie nelaimingi vaiku veidai...noriu i dekreta...issiliejau..

Ryt planuoju testuka pagadinti:)

Atsakyti
Švedukių forume užrodė neblogą tokią skaičiuoklę:

http://www.yourduedate.com
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 09 04, 17:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="71785146" data-time="1504540791"><div><p>Jei nepavyks is pirmo, kazkaip keista atrodo bus. Nes taip krutine tempia, sunki.. Tai negi veltui biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Kantrybė - dorybė biggrin.gif (pasakė ta, kuri nuo 6 dpo testuojasi ir kas mėnesį marianas kelia biggrin.gif )</p>

:-D

Mes savaitgali buvom isvaziave, tai atitrukau nuo skaitymu, o jus jau ir nauja tema atidare.
Maziuke mano serga nuo ketv su temp.nekenciu darzeliu. Maniske 4metu nera ne kart sirgus tik pradejo pirmadieni darzeli ir susirgo
Atsakyti

Sveikos, 

Sio ryto testukas:)

[URL=http://www.part.lt/p...b5faa48a8a74e24

Atsakyti

ko tel blogai ikele...va;)

[URL=http://www.part.lt/perziura/876725fca4f51b44e6694479bdb3c463983.jpg]876725fca4f51b44e6694479bdb3c463983.jpg[/URL]

Atsakyti

Uraaa!!! :D

Atsakyti