Guzikai, nu super, sakyciau produktyvus vizitas buvo! Gerai! Ne tai kad aaai oooi bandyyykit toliau!
Parejau is darbo nusikalusi, mb sako tu nescia! Sakau is ko sprendi? Sake mane nescia sapnavo ir siaip kazkaip kitaip atrodau....
Dekui As irgi laiminga, kad pagaliau vyksta reikalai
Beladona, o gal tikrai?..
Guzike, kaip faina, kad taip gerai pažiūrėjo jus! Ir matai, komplimentai SMui Super!
Tuoj ateis Jefimija ir mane apudys sakys, juk zadejau penktadieni sysiot
Nu tiek to, nesibarsiu. Bet šeštadienį kad būtų! Ateisiu pažiūrėti, kiek teigiamų NT prinešėt.
Man irgi kažko norisi kartu su jumis pasysioti, bet dar tik 7 dpo bus aišku, man tai ne kliūtis, nebūtų pirmas kartas
Nu tiek to, nesibarsiu. Bet šeštadienį kad būtų! Ateisiu pažiūrėti, kiek teigiamų NT prinešėt.
Man irgi kažko norisi kartu su jumis pasysioti, bet dar tik 7 dpo bus aišku, man tai ne kliūtis, nebūtų pirmas kartas
Jefimija, jei tik yra noro, junkis i kompanija!
Dekui As irgi laiminga, kad pagaliau vyksta reikalai
Beladona, o gal tikrai?..
Nebeilgai liko laukt, bus aisku ar mb aiskiaregis ar ne
Tas, kuris dare abrazija, liepe laukti 6 men., mano gine - maziausiai 3 men.
Tai kiek laiko laukėte? Aš irgi turiu dvi skirtingas nuomones, nežinau kiek reiktų laukti Šiaip sunkiai pastoju, tai gal ir nereikia ilgai užsilaukti
Guzikai, puikiai skamba vizitas Kaip gerai, kad persirašėte, panašu, kad veiksmas vyksta Beje, ar nesijaudinai per daug?
Realiai - ejau is proto, pilvas streikavo, kaip tik imanoma, ir galvojau numirsiu Bet jau pradejus kalbet viskas praejo, ziauriai fainas personalas, visi malonus, su sypsena, nuramina. Super zodziu
Tai kiek laiko laukėte? Aš irgi turiu dvi skirtingas nuomones, nežinau kiek reiktų laukti Šiaip sunkiai pastoju, tai gal ir nereikia ilgai užsilaukti
3 tikrai, bet pas mus per vyro komandiruotes dar prisidejo nes kai reikia jis vis kitam Europos gale Cia labai sunku patarti kiek laukt, as pastojau po vieno karto tada, o dabar jau beveik metai po abrazijos ir nieko...
Merginos, nusimato grupinis sisiojimas, jega bus veiksmo
Guzikai, saunu kad reikalai juda.
Jo merginos, sysiosim Man bkt laipsniu pakilo, 12 dpo, nu jau taaaip gundziaus imti ir apsysiot easy testuka, kad ui, bet atsilaikiau siaip sio menesio grafikas pas mane visiskai kitoks nei ankstesni, tai nu gal ir rezultatas bus kitoks