Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Guzikai, kaip tu ? ka gero mate, ka sake ?

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 10 03, 10:01)
<p>Survagiki, Fiesta10, tai sysinam draugiskai sestadieni ir keliam cia net 3 teigiamus NT is karto ?  yahoo.gif  Beladona optimiste  biggrin.gif  Soweluu gal irgi sestadieni prisijungtum prie draugisko sysiojimo ?</p>

Aš tai galiu biggrin.gif biggrin.gif

Šiandien BT pakrito..pagal TD 6DPO, o pagal mane tai 7..bet vistiek turbūt anksti implantacijai unsure.gif
Atsakyti

Aš tai galiu biggrin.gifbiggrin.gif

Šiandien BT pakrito..pagal TD 6DPO, o pagal mane tai 7..bet vistiek turbūt anksti implantacijai unsure.gif

Visko gali but ;) man pereita men buvo pakritimas 5dpo, ir tai kiek prisiskaiciau uzsienio forumuose kad gali but implantacija. O 6 ar 7 dpo tai visai jau tiketina ;) 

Atsakyti
Na gal rolleyes.gif rolleyes.gif Šeštadienį sužinosiu ax.gif
Atsakyti

Na gal rolleyes.gifrolleyes.gifŠeštadienį sužinosiu ax.gif

Super! As tada irgi pakentesiu iki sestadienio. Bkt man iki to laiko viska parodys tikrai  :rolleyes:  jei pakris tai lauksiu mmm, ir nereikes liudnai ziuret i tuscia testuka... 

Atsakyti

Tuoj ateis Jefimija ir mane apudys  :lol:  sakys, juk zadejau penktadieni sysiot  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 10 03, 10:36)
<p>Tuoj ateis <strong>Jefimija</strong> ir mane apudys  lotuliukas.gif  sakys, juk zadejau penktadieni sysiot  lotuliukas.gif​ </p>

Tai tau gal ir šiandien jau pavaiduokliautų testukas biggrin.gif O kaip pojūčiai nestuke.gif ?
Atsakyti

Tai tau gal ir šiandien jau pavaiduokliautų testukas biggrin.gifO kaip pojūčiai nestuke.gif?

Tai kad jokiu ypatingu ner. (.)(.) skauda, bet po persileidimo jie man dabar visada iki mmm skauda, pilvuka pamaudena, bet cia jau gal mmm artinas, ir tiek. BKT stovi ant 37 lygiai antra diena. 

Atsakyti

Labas rytas :)

Tai va, vakar beveik iki pat galo galvojom, kad tiesiog pas gine keliaujam. O pasirodo, sitas GP paziurejo, kad du metai - nieko ir nusiunte tiesiai i vaisingumo klinika :) Uz poros valandu einu pas sesele del to cholesterolio aiskintis, vakare grizus papasakosiu viska :)

Atsakyti

Labas,

Visoms gražios dienos, sveikatos ir nepasiduoti rudeniškiems orams :) 

Atsakyti

Nu va, grizau po seseles. Kaip ir galvojom - mityba mano praktiskai nieko neduoda, ir nera ten taip baisu -4.4. Riba 5, rizikos grupem 4, kadangi as rizikos grupej - tai del to ir vizitas. O siaip judet daugiau, vandens daugiau, sake labai gerai kad gerus zuvu taukus emiau gert, cesnako kapsules ir sako net probiotikai itakos duot gali. Sako - neturiu ka pasiulyt daugiau, gydytojas dieta pareguliuot norejo, bet paklause ka kaip valgom - skao ner ka reguliuot. As jai - tai gal galima gaut nuolaida baseinui, man ir judet padeda, ir depresija su nerimu gerai veikia. Tai su dziaugsmu dave :D

Vakar - kai supratom, kur papuolem - gavlojau galva man nuims uz visus googlinimus ir Vitexus. Nes iki siol tik susierzinima is daktaru buvau macius, kad pati kazkuo domiuos. Pirma pasvere, pamatavo (kazkur 2cm dingo pagal juos o_O) ir liepe kazkokiais pagaliukais vadzainoj pamakaluot o_O Isklausinejo abieju istorijas, viska. Nusistebejo (kaip ir visi) kad del pcos nieko nebuvo daryta. Sake mano naujausias tryimas vis dar rodo pcos ir kaip ir galvojom - pakilusi prolaktina. PAsakiau apie Vitex, sako siaip mes zoliniu preparatu nekomentuojam, bet paklause del ko geriu ir koks efektas. Papasakojau, sakau - jeigu jus ne pries, as dar menesi pagert planuoju, sako nu jei veikia, tai pagerk. Pagyre, kad gaudaus kas yra kas ir kada kokie ten hormonai - aciu SM, kitaip nesigaudyciau :D Turbut supranta zmones, akd kai 2 metus nieks nevyskta, tai imsi dometis pats, jei daktarai nieko nedaro.

Kas dabar bus - kartojama spermograma, ir man kraujo tyrimai antra ciklo diena ir tas "21 dienos" tyrimas, kuri man parase 24-26, paskaiciavo mazdaug pagal mano ciklus ir ovuliacija - kas iskart labai nudziugino, kad ne standartiskai, padaro 21cd kokios 2dpo ir aiskina, kad nevyksta :D

Iskart pasake, kad spermograma ana galejo but bloga del streso ir tt, kad daug kas keiciasi, bet jeigu ir nauja bus prasta, sako nezaidzia - tiesiog bando ivf, nes nemato prasmes daryt invazijas i moteri kaip pratekamuma ir pns, kai ivf vistiek viska ima tiesiogiai. Bet liepe nesinervint ir nestresuot, pirma sulaukt tyrimu rezultatu.

Siaip ir sesele siandien, ir vakar gydytojas del dabar geriamu papildu pagyre, sako labai gerai, ir problemas patvarko, ir siaip sveikata pagerina. Dar paklausiau gal Inofolic pagert - kai geriau pries metus kazkur nelabia man ka veike, bet dabar svoris krenta, viskas i vietas stojasi - sako gali pagert, gal pades truputi viska pareguliuot. Pasirodo Inofolicas ir cholesteroli mazint padeda. Bet cia jauciu viskas taip susije ir persipyne, kad viskas viska itakoja :D

Vakar po vizito uzlekem i viena parduotuve, kur nugriebem kitiem metam kalendoriu sienini su gyvuliukais ir knygele-planeri-kalendoriu. Ir man MB nupirko diiiiiiiiideli sketchpad :D Isvis tokiu dideliu nemacius (80 A3 formato lapu, kietu virseliu), tai stoviu, ziuriu graziai i mb, tas nu imk imk, ka jau cia, stresui numalsint. Kas zino UK - The Works - labai pigiai galima daug ka rast, maciau labai daug spalvinimo knygeliu labai graziu, ir knygu, ir daug daug visko, dekupazhui visokiu dalyku kas gal megsta. :D Po to buvom sveciuose ir draugiskai isvedem shuniukus pasivaiksciot - rezultate apie pora valandu prasitrankem parke, netgi miskais kazkokiais, per purvynus, daubas ir galai zino ka :D Parejom purvini kaip velniai, pavarge, bet laimingi :D Dar pokeri pazaidem, atradom, kad tikrai mano smegenys eme veikt ir as emiau mastyt (po AD buvau darzove, pamirstanti vidury sakinio ka kalbejo ir nesuskaiciuojanti pirkiniu krepselio). Is 6 zmoniu likom dviese pries mb :D Vistik prakisau pries ji, bet nieko, atsikersyjau saltom kojom lovoj :D

Zodziu, mano paskutine savaite labai aktyvi, idomi ir daug visko staiga pradejo vykt :) Ziuresim, kaip bus toliau. Galetu darbas jau pranest ka nors teigiamo - butu visai viskas super, viskas i savo vietas atsistotu  :)

Atsakyti

O guzikėli na pagaliau veiksmas. Sveikinu su nuolaida baseinui, dabar pabandyk tik neiti :))

Lauksim rezultatų :)

Atsakyti