Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas :) Po truputį, jau geriau, po operacijos kažkoks juodas debesis buvo užplaukęs  :) 

Vat, ginekologė sakė, kad po abrazijų rekomenduojama 6 mėn. nebandyti pastoti, na kadangi man darė ne abraziją, o pasirodo kažkokią labai tausojančią procedūrą, tai "tik" 3 mėn. turiu laukti... Tikėjausi, kad jau pirmą ciklą leis planuoti  :unsure:

Kaip tu laikaisi?  :4u:

Nu kaip idomiai... as po operacijos paklausiau gydytojos kuri abrazija dare, sako galit iskart megint! tai mes ir meginam, na kol kas gaila nesekmingai :( 

Atsakyti

Labas rytas. Is panikos vos sugebejau uzkast. Bet jauciu panika ne tiek del vizito, kiek del viso grudimosi pora valandu iki ten ir panasiai. Visa viduj drebu ir nieko negaliu padaryt. Bus idiotizmas, jeigu nepasnekesiu kaip paskutini karta pas GP, teks MB list i kabineta ir aiskint kas kaip -.- Jauciuos kaip durne.

Ramiai, Guzikeli, kvepuok ! Lauksim naujienu :) 

Atsakyti

Labas rytas. Is panikos vos sugebejau uzkast. Bet jauciu panika ne tiek del vizito, kiek del viso grudimosi pora valandu iki ten ir panasiai. Visa viduj drebu ir nieko negaliu padaryt. Bus idiotizmas, jeigu nepasnekesiu kaip paskutini karta pas GP, teks MB list i kabineta ir aiskint kas kaip -.- Jauciuos kaip durne.

Labas. Giliai kvėpuok ir pasistenk nusiraminti. Pagalvok, kaip bus gera, kai jau viskas praeis ir pasibaigs, kai jau po visko eisi namo ilsėtis, kaip vakare ką nors veiksi sau  :)  Būk stipri ir laikykis, viskas praeis greičiau nei atrodo  :) 

Atsakyti

Kisulita, jau mmm sulaukei po operacijos ?

Atsakyti

Nu kaip idomiai... as po operacijos paklausiau gydytojos kuri abrazija dare, sako galit iskart megint! tai mes ir meginam, na kol kas gaila nesekmingai :(

Skaičiau, kad įdomių požymių turi, jautri krūtinė, pakrito bt ir vėl kyla  :bigsmile:  Tai gal jau visgi bus sėkmingas šis ciklas  :4u: 

Tai vat, gydytoja po operacijos sakė tik praleisti pirmąjį normalų ciklą, ginekologė sako reikia 3 mėn. praleisti, kaži kurios dabar klausyti  :hmm:​ 

Atsakyti

Kisulita, jau mmm sulaukei po operacijos ?

Oj, nea, man tik neseniai nustojo teplioti... Kažkoks bordakas buvo, po operacijos pakraujavau dieną, po to dar dvi tepliojo, tada kelias dienas nieko ir tada kaip ėmė teplioti, daugiau nei savaitę. Kai nustojo, ėjau pas ginę, sako dar yra likęs vienas krešuliukas, bet jis iškris per mėnesines, bet po apžiūros praėjus keliom dienom truputį kraujo buvo ir vėl tepliojimai tęsėsi kokias 4 dienas, spėju, kad pasišalino paskutinis krešuliukas. Dabar dar kartais pasirodo išskyrų su trupučiu kraujo... Nežinau kada čia tų mm laukti  :hmm:  Praeitą pirmadienį teste dar mačiau vaiduokliuką, dar kažkiek hcg buvo užsilikę...

Atsakyti

Oj, nea, man tik neseniai nustojo teplioti... Kažkoks bordakas buvo, po operacijos pakraujavau dieną, po to dar dvi tepliojo, tada kelias dienas nieko ir tada kaip ėmė teplioti, daugiau nei savaitę. Kai nustojo, ėjau pas ginę, sako dar yra likęs vienas krešuliukas, bet jis iškris per mėnesines, bet po apžiūros praėjus keliom dienom truputį kraujo buvo ir vėl tepliojimai tęsėsi kokias 4 dienas, spėju, kad pasišalino paskutinis krešuliukas. Dabar dar kartais pasirodo išskyrų su trupučiu kraujo... Nežinau kada čia tų mm laukti  :hmm:  Praeitą pirmadienį teste dar mačiau vaiduokliuką, dar kažkiek hcg buvo užsilikę...

Zinok man irgi viskas ilgai tesesi. Kai mano gine ziurejo echoskopu, is veido supratau kad blogai isvale-ekrane beveik visa gimda sviete baltai. Ji man liepe nospos gerti, kad kaklelis is naujo atsivertu. Poto kraujavau gal menesi.

Atsakyti

Zinok man irgi viskas ilgai tesesi. Kai mano gine ziurejo echoskopu, is veido supratau kad blogai isvale-ekrane beveik visa gimda sviete baltai. Ji man liepe nospos gerti, kad kaklelis is naujo atsivertu. Poto kraujavau gal menesi.

Joo, man irgi blogai išsivalė, ginė rado 1 cm. dydžio krešuliuką, nepatiko jai, bet sakė, kad dėl tokio tikrai jokių procedūrų neverta daryri, pasakė, kad su mm pasišalins, tik bus labai gausios, bet va, po keletos dienų vėl tepliojimai ir panašu, kad pasišalino savaime iki mm...

O po kiek laiko leido vėl planuoti? Reikėjo kažkiek ciklų praleisi?

Atsakyti

Sveikutės, mačiau mažiuko plakančią širdutę :)

Po savaitės einu žiūrėti ar ne du :D

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 10 02, 14:02)
<p>Sveikutės, mačiau mažiuko plakančią širdutę smile.gif</p><p>Po savaitės einu žiūrėti ar ne du biggrin.gif</p>

wub.gif wub.gif wub.gif
O tai matė dvi puslytes ar kaip? smile.gif
Atsakyti

Ech, kokios puikios naujienos  :bigsmile:  :wub: 

Ir gali būti dar geriau, gali būti du?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Jeeeee, kokios fainos zinios  :wub: 

Atsakyti