Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos! Labai užsiėmusi paskutiniu metu, net nėra laiko užbėgti. Marianų dar nėra, laukiu O. Beladona, pradėjus gerti vitex arbatą, žinok ir man O nusikėlė. BT ypač žemai laikosi, na taip neįprasta. KB kol kas nemačiau, bet gal kitą ciklą ir pamatysiu. Ar bus pakeitimų pirmame puslapyje? Norinčios įsirašyti, išsirašyti, [u][b]man į až parašykite[/b][/u] nuo kada planuojate ir kelintą, arba kada laukiate susitikimo :).

Tie ov nusikelimai nervina, nu bet ka darysi... as tik galvoju ar mano antra faze bus 14 dienu ar mmm atbildes anksciau. Maudzia jau kaip pries mmm  :oh:

Atsakyti

Tie ov nusikelimai nervina, nu bet ka darysi... as tik galvoju ar mano antra faze bus 14 dienu ar mmm atbildes anksciau. Maudzia jau kaip pries mmm  :oh:

Pažiūrėsiu, kiek nusikels, nors vakar buvo teigiamas OT. Šiandien nedariau, buvom išėję visą dieną. Geriu ir šalaviją kol kas iki O, po O pradėsiu kitą arbatą :D cirkai.

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Senokai besilankiau čia  :4u:  :D  Ateinu su gėlėm, šampanu (nealkoholiniu) ir didžiausiais sveikinimais MeilesVaikai  :nestuke  :wub:  Žiauriai džiaugiuosi, kad ivf sėkmingas  :bigsmile: Gero nešiojimo  :D  O kaip kitoms sekasi?  :D  Kas naujo?  :)​ 

Oj kokia tu faina, ačiū labai :4u: . Na ryt sužinosiu ar tikrai sėkmingas, bet labai tikiuosi. Taip bloga visą laiką :( bet nei vemt nei ko nenoriu, atrodo jau niekada nepatirsiu valgymo malonumo, nes apie ką tik nepagalvoju nuo visko negera :D bet jo pagrinde noris rūgščiai ir sūriai :)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ramu čia pas mus. Pas mane dar tik 5DPO, tai laukiu savaitgalio. Gal jau kokį testuką pasidarysiu ax.gif
QUOTE(beladona @ 2017 10 01, 23:05)
Maudzia jau kaip pries mmm 

O kaip BT šiandien?
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Ramu čia pas mus. Pas mane dar tik 5DPO, tai laukiu savaitgalio. Gal jau kokį testuką pasidarysiu ax.gif
O kaip BT šiandien?

Lipa po laipsni i virsu mano bkt ;) 

Atsakyti

Nu tikrai ramu cia, marianu truksta... as si men kazkaip ramiai, susivelino ov, prasitese ciklas, jau siandien buciau testa dariusi jei ov butu ivykus 12 cd. Dabar reik laukt. (.)(.) skauda... ryte norejau prie mb nugarytes prisiglaust tai net nudiege atrodo, atsitraukiau greit :( 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 10 02, 10:02)

O kaip BT šiandien?</p></div></blockquote><p>Lipa po laipsni i virsu mano bkt ;) </p>

Tai gal jau implantacija buvo bigsmile.gif, kai buvo pakritimas.
Reikės tau pasimarianinti man atrodo tongue.gif ax.gif
Atsakyti

Tai gal jau implantacija buvo bigsmile.gif, kai buvo pakritimas.
Reikės tau pasimarianinti man atrodo tongue.gifax.gif

Na jei bkt nenukris, tai testuka apsysinsiu penktadieni ryte, bus 14 dpo  :)

Atsakyti

Pažiūrėsiu, kiek nusikels, nors vakar buvo teigiamas OT. Šiandien nedariau, buvom išėję visą dieną. Geriu ir šalaviją kol kas iki O, po O pradėsiu kitą arbatą :D cirkai.

Ka po O gersi? As si cikla irgi bandysiu salavija pagerti

Atsakyti

Kisulita! Kaip tu?

Labas :) Po truputį, jau geriau, po operacijos kažkoks juodas debesis buvo užplaukęs  :) 

Vat, ginekologė sakė, kad po abrazijų rekomenduojama 6 mėn. nebandyti pastoti, na kadangi man darė ne abraziją, o pasirodo kažkokią labai tausojančią procedūrą, tai "tik" 3 mėn. turiu laukti... Tikėjausi, kad jau pirmą ciklą leis planuoti  :unsure: 

Kaip tu laikaisi?  :4u: 

Atsakyti

Oj kokia tu faina, ačiū labai :4u: . Na ryt sužinosiu ar tikrai sėkmingas, bet labai tikiuosi. Taip bloga visą laiką :( bet nei vemt nei ko nenoriu, atrodo jau niekada nepatirsiu valgymo malonumo, nes apie ką tik nepagalvoju nuo visko negera :D bet jo pagrinde noris rūgščiai ir sūriai :)

Atsimenu tą jausmą, man lygiai taip pat buvo, pykino baisiausiai, bet nevėmiau  :) Kai pasiskundžiau ginekologei dėl to, tai ji atsakė - "tai labai gerai"  :D  Tai, kad ir kaip bloga, nėštumui čia geras ženklas  :4u: 

Linkiu gero pasimatymo ir lauksime žinių  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas. Is panikos vos sugebejau uzkast. Bet jauciu panika ne tiek del vizito, kiek del viso grudimosi pora valandu iki ten ir panasiai. Visa viduj drebu ir nieko negaliu padaryt. Bus idiotizmas, jeigu nepasnekesiu kaip paskutini karta pas GP, teks MB list i kabineta ir aiskint kas kaip -.- Jauciuos kaip durne.

Atsakyti