Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

sveikos,

Papasakosiu aš savo Marianas. Pasidariau šįryt nt. Palaukiau kokią valandą. Pavarčiau.... lyg kažkas matosi... iki mmm dar 4dienos. Dar po valandos nt pavarčiau, nu lyg silpnai pilka antra juostelė matosi. Nulėkiau į vyro darbo kambarį, įsijungiau lūpą su lempa ir per lūpa žiūrėjau.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifNu žinokit ir nieko nepamačiau.... biggrin.gifnieko absoliučiai... Žodžiu, kai labai nori tai ir matai. biggrin.gif

Na jei pilka ir po laiko tai tik isdziuvimo linija. Vaiduokliai roziniai buna  :wub: 

As lauksiu iki 14 dpo, jei mmm nepramus, tada tik testa darysiu. 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 09 30, 11:36)
<p>Ispaikyta, saunuole, pameginsi matuot ir patiks, pamatysi  victory.gif </p><p></p><p>Mano bkt pakrito, 8 dpo, tai arba mmm atvarys anksciau, arba implantacija  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  noriu marianuuuu  yahoo.gif  </p>

As pirmaja kai planavau matavau. Dabar noriu palyginti ot ka rodo ir ka rodys temp.
Atsakyti

10.02 - Ryžiukė eina į pasimatymą
10.02 - MV eina į pasimatymą
10.06 - Survagiki nelaukia mmm

10.07 - Beladona nelaukia mmm
10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.11 - Fiesta10 nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm

10.27 - Kudlota nelaukia mmm

Ryziuke, MV, gero pasimatymo ryt ;)

Kazkaip vangiai menesis eina.. Survagiki, Beladona, visos viltys i jus kita sav :D kokie pojuciai gal lanko?

Pas mane nieko gero, antra savaite kosulys nepaleidzia, jauciu imunitetui ne kazka, nors ir naturalesnius vaistus rinkaus..

Kita sav nusimato svente, nemalonu, bet reiks kazkaip nuo alko issisukinet, brr...

Atsakyti

Deraramos, as irgi dar koseju, prisiminiau is vaikystes inhaliacijas su soda, tai snd zymiai geriau jau! Nzn pas mane bkt siandien nezymiai pakilo, nu bus matyt kas bus toliau  :4u: pojuciu jokiu ypatingu isskyrus baisu miego poreiki ir ryskius sapnus  :rolleyes:​ 

Atsakyti

A man rytoj pas gine. Kazkai nejauku, ir jau nerimas kyla :D  Galetu but - ateinu, praskenuoja - sako man atrodo jus nescia. Bet greiciausiai bus - ateinu, galbut rpaskenuoja - ir sako, kas cia per tvartas ant jusu kiausidziu? :lol:

Atsakyti

Koks dar tvartas? :)

Atsakyti

PCOS tvartas.

Atsakyti

Sveikos :)

Kažkaip vangiai su pojūčiais šį mėnesį, na krūtinė jautresnė, bet tas man ir prieš mmm būna, taigi nėr ko prisisvajot, lauksiu mmm ir jei nepramuš tik tada darysiu NT :) Nor šis mėnuo su ND nebuvo labai atsakingas, visokių rūpesčių buvo, dar apsirgau kaip tik per vaisingas dienas, taigi dauk vilčių nededu :)

Atsakyti

Deraramos, as irgi dar koseju, prisiminiau is vaikystes inhaliacijas su soda, tai snd zymiai geriau jau! Nzn pas mane bkt siandien nezymiai pakilo, nu bus matyt kas bus toliau  :4u: pojuciu jokiu ypatingu isskyrus baisu miego poreiki ir ryskius sapnus  :rolleyes:​ 

aha, ir aš anądien pagalvojau, kad vaikystėj garindavom gerkles virš puodo su karštu vandeniu, užsidengę paklode.. :D tik sodos nebandžiau.. Tas kosulys toks varganas, bet vis tiek dar erzina, nėra, kad visai galėčiau nekosėt.. Ir balsas dar iki galo neatgautas.

vakar skaičiau apie bkt matavimus, tai išvis metas mesti man tuos pažaidimus, kai matuoju belekada :D nes rašo, kad labai svarbu būtent tam tikrą valandą matuoti, atimti ar pridėti po 0,1, jei laikas skiriasi +-1 val, net į tualetą naktį nesikelti, jokie kiti veiksniai negali padaryt įtakos, pvz kambario temperatūra ir t.t. Vargeli.. Tada tikrai aš niekad normaliai nepasimatavau :D 

o sapnai ir pas mane ryškūs, bet gal kad po dienos nuovargis didelis ir šiaip streso daug..

Sveikos :)

Kažkaip vangiai su pojūčiais šį mėnesį, na krūtinė jautresnė, bet tas man ir prieš mmm būna, taigi nėr ko prisisvajot, lauksiu mmm ir jei nepramuš tik tada darysiu NT :) Nor šis mėnuo su ND nebuvo labai atsakingas, visokių rūpesčių buvo, dar apsirgau kaip tik per vaisingas dienas, taigi dauk vilčių nededu :)

kantrybė- dorybė :) pati naiviai tikiuosi sulaukti savaitgalio po 2 sav ir tik tada testuotis.. Šiandien teoriškai dar tik 4 dpo..

daug kas serga kažkaip šį mėn :) 

ei, metas naujai temai, kieno eilė sukurti sėkmingą temutę? ;) 

Atsakyti

Sveikos!

Labai užsiėmusi paskutiniu metu, net nėra laiko užbėgti. Marianų dar nėra, laukiu O.

Beladona, pradėjus gerti vitex arbatą, žinok ir man O nusikėlė. BT ypač žemai laikosi, na taip neįprasta. KB kol kas nemačiau, bet gal kitą ciklą ir pamatysiu.

Ar bus pakeitimų pirmame puslapyje? Norinčios įsirašyti, išsirašyti, man į až parašykite nuo kada planuojate ir kelintą, arba kada laukiate susitikimo :).

Atsakyti

Ar bus pakeitimų pirmame puslapyje? Norinčios įsirašyti, išsirašyti, man į až parašykite nuo kada planuojate ir kelintą, arba kada laukiate susitikimo :).

Aganju ir Majami prašėsi jas ištrinti iš pirmo puslapio  :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita! Kaip tu?

Atsakyti