Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

As tai sergu...koset pradejau, ai baisu. Issikapanosiu kaip nors  :rolleyes:

Kad ner marianu tai buitini klausima uzduosiu... kokia priemone jum yra nr1 nusveist keptuve???

Sveikatėlės  :4u: 

soda man visada nr. 1 :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 09 29, 07:16)
<p>As nezinau ar visada taip budavo po ov.. Bet ( , ) ( , ) nosytes toookio jautrumo.. Niekad jie nebuvo labai israiskingi, bet nu kazkas vyksta su jais biggrin.gif dabar nuolat kaip nuo salcio pasiurpe.</p>

O man vis pilvo apačią maudžia po OV rolleyes.gif Ir nuo tada kai pradėjau planuoti nestuke.gif Anksčiau tikrai to nebūdavo ax.gif
Atsakyti

Pas mane siandien 7dpo, planavau pasidaryt progesterono tyrima pakeliui i darba, bet kadangi sergu ir dirbu is namu tai reiks laukt kito menesio, ech...

Atsakyti

Man šiandien 19 cd. Maudzia pilva, ir strenos paskauda. Krutine pradejo skaudeti... OV nezinau kada tiksliai buvo, kiauside kaire jauciau nuo 10 cd iki 25 cd. Bet kb nebuvo si cikla  :hmm: , laukiau taip ir nesulaukiau. Tai nezinau ar bus cia ko gero  :unsure:   

Atsakyti

Pasitaisau nuo 10 cd iki 15 cd :) 

Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 09 29, 06:44)
<p></p><p>Labos, pagaliau parsivilko nelabosios... Taisau sarasiuka</p><p></p><p></p><p>10.02 - Ryžiukė eina į pasimatymą
10.02 - MV eina į pasimatymą
10.06 - Survagiki nelaukia mmm</p><p>10.07 - Beladona nelaukia mmm
10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.11 - Fiesta10 nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm</p><p>10.27 - Kudlota nelaukia mmm</p>

Ech tos nelabosios 4u.gif . Mano mmm i pabaiga , nusipirkau termometra, bandysiu temp.matuot :-D
Atsakyti

Ispaikyta, saunuole, pameginsi matuot ir patiks, pamatysi  :victory2: 

Mano bkt pakrito, 8 dpo, tai arba mmm atvarys anksciau, arba implantacija  :bigsmile:  :mirksiukas:  noriu marianuuuu  :yahoo:  

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 09 30, 13:36)
<p>Ispaikyta, saunuole, pameginsi matuot ir patiks, pamatysi  victory.gif </p><p></p><p>Mano bkt pakrito, 8 dpo, tai arba mmm atvarys anksciau, arba implantacija  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  noriu marianuuuu  yahoo.gif  </p>

Aišku implantacija victory.gif
O kaip sveikata?
Atsakyti

Oo Beladona, mariana labai gerai :D 

Pas mane nieko idomaus.. kazkaip neuzfiksavau ov, anksciau tikrai ryskiai jausdavos, o si men gaaal truputi pamaude pilva, net neaisku kurioj pusej.. Turetu buti 3 dpo. Kazi po ov "verta" atlikineti nd, dar gal ivyktu pasimatymas, jei neivyko pries tai? Ar geriau kaip tik "netrukdyti", maza kas?

Atsakyti

Aišku implantacija victory.gif
O kaip sveikata?

Dekui, kad klausi, pakoseju dar, bet jau neblogai jauciuos. Zadejau po ov bkt nematuot, nu bet juk idomu  :rolleyes:  

Atsakyti
sveikos,

Papasakosiu aš savo Marianas. Pasidariau šįryt nt. Palaukiau kokią valandą. Pavarčiau.... lyg kažkas matosi... iki mmm dar 4dienos. Dar po valandos nt pavarčiau, nu lyg silpnai pilka antra juostelė matosi. Nulėkiau į vyro darbo kambarį, įsijungiau lūpą su lempa ir per lūpa žiūrėjau.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu žinokit ir nieko nepamačiau.... biggrin.gif nieko absoliučiai... Žodžiu, kai labai nori tai ir matai. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:  Senokai besilankiau čia  :4u:  :D 

Ateinu su gėlėm, šampanu (nealkoholiniu) ir didžiausiais sveikinimais MeilesVaikai  :nestuke  :wub:  Žiauriai džiaugiuosi, kad ivf sėkmingas  :bigsmile: Gero nešiojimo  :D 

O kaip kitoms sekasi?  :D  Kas naujo?  :)​ 

Atsakyti