Ryte prabudau kaip visad ir pasimatavau bkt, rode 37.1, tada iskart paemiau gyvsidabrini ir pasimatavau pazastyj, ten rode tik 36.5. Ale idomus tas musu organizmas
Pazasty man visad maziau rodo elektroninis
Sveikos
Jau paracetamolis tai tikrai nepakenks. Va mano nesciai draugei del gimdos (turbut) skausmu israse vaistus su kodeinu. Pasirodo kritiniais atvejais - galima.
Beladona, laikykis, sveik - arbateles visokios, adialiukai - tavo draugai
Vakar tokai diena buvo. Is ryto atvaziavo ir apkapojo medi, kuris kaimynu kiemo gale buvo ir labai grazus buvo ir viska - atseit kaimynai kazkurie skundesi, faktas kad ne mes ir ne tie, kuriu kieme, nes buvo soke. Nublioviau pusvalanduka, net MB su asarom akyse buvo. Kates soke, voveres isvis nesupranta kas vyksta - bent kelios atbego medzio ieskot.
Paskui daug daug tvarkiau, iaurbiau ir ploviau namus. Padariau labai skania vakariene.
Ir nakti nemiegojau. Nes su kiekvienu judesiu pabudinejau nuo nesveiko klubo skausmo. Ko rezultatas - pabudau su plystancia galva
Uztai is amazono atvaziavo mano geros savijautos ir isvaizdos deze Cesnaku kapsules, zuvu taukai, probiotikai (Jefimija, PAGALIAU nusipirkau!), migdolai ir plauk ualiejus. Tai nuotaika pakele. Einu kept omleto su lasisa ir brokoliais
Labas,
Ir aš pastarosiom dienom truputį sirguliuoju, gerklę skauda, vakar buvo temperatūra 37,2, bet pavyko numušti liepžiedžių arbata. Paprastai jei temperatūra nedidelė, tai cheminių vaistų nevartoju, pageriu arbatėlių, medaus pavartoju ir pailsiu porą dienų namuose. Girdėjau, kad nedidelės temperatūros cheminiais vaistais ir nepatartina numušinėti. Sveikatos visoms
Nedideles isvis nepatariama numusinet, nes organizmas kovoja su brudais. Aisku, priklausomai nuo to, kokia normali ir kokio aukscio toleruoji. Mano anksciau budavo normali 35.4 ir medikai galvojo, kad issikalineju, kai ligoninej pasigavau tonzilita, eme kilt ir emiau dvest, pamatuoja - 37, sako ko cia issikalineji. Sekantis buvo 39.5 kazkur ir mamos grasinimai greitaja i ligonine kviest, nes ir jai bande aiskint apie karsciavimo ribas, kad dzin, kad zema temperatura normali - karsciavimas visiems tas pats. Tai jau man issijunginejant pradejo laselines statyt. Brrr. Prisiminimai O_O
Nuozmusis Guzikas, esi teisi- kiekvieno organizmas skirtingas. Na, mano tipinė normali temperatūra yra 36,7 tai jei temperatūra nekyla aukščiau 38, tai vaistų negeriu, tik arbatėlės, medus, jei skauda gerklę- paskalauju su druska, kompresą kokį užsidedu. Juk temperatūra savaime nėra liga, o tik simptomas, kad kažkas organizme negerai, tai reikia gydyti priežastis, ne tik simptomus maskuoti.
Pnos... Probiotikai VEIKAI!!! Visa diena pilvas ne garso neisleidzia ir lengvas, kai taip as jau ipratus prie putimo nesveiko, raizymo ir burbulaivimo - ypac antroj ciklo pusej! Dar kart aciu uz rekomendacija (man rodos Jefimijai) ir liudyju - kas dar nebandet - PIRMYN!
Nes po brokoliu vakarienei ir pusryciams man jau turejo but atominis karas pilve...
</p><p></p><p><sup>Nes po brokoliu vakarienei ir pusryciams man jau turejo but atominis karas pilve...</sup>
</p>
O kokius probiotikus pirkai?
OptiBac. Bet cia UK is Amazon.
Vis tik tikrasis testas bus mb, kai prades gert Jeigu galesiu is planu isbraukt dujokauke - vadinasi gamintojam - paminklas