Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kaip pati jautiesi? Šiandien turėjo pramušti, jei gerai pamenu?

Pilvas toks laukimo rezime. "Kamuoliuko" jau kelios dienos nejauciu, krutine paspaudus jautroka. 

4u.gif4u.gif4u.gif

Aciu ;)

Atsakyti
Kokią ten arbatą reikia gerto po OV ?smile.gif Pamenu kažkuri buvo surašiusi kas tinka prieš OV, kas po smile.gif
Atsakyti

Sowelu, gaudai ov su testukais? :) as taip ir nenusipirkau..

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 09 26, 20:52)
<p>Sowelu, gaudai ov su testukais? smile.gif as taip ir nenusipirkau..</p>

Turėjau tris, bet išnaudojau per anksti biggrin.gif tai man realiai pagal BT tai jaučiu tik šiandien OV skaitosi. Nors vakar taip skaudėjo dešinį šoną, pilvo apačią, kad tikrai ten turėjo kažkas vykti wub.gif Belieka laukti ir tikėtis, kad sekmadieniniai spermiukai išgyveno tongue.gif

O tau kiek jau dienų po OV?
Atsakyti

Sveikos... prisiduodu... pas mane 5 dpo ir baisiai sergu, visa seima iskritom, slogos kosuliai temperatura... ui ui...

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 09 27, 09:31)
<p>Sveikos... prisiduodu... pas mane 5 dpo ir baisiai sergu, visa seima iskritom, slogos kosuliai temperatura... ui ui...</p>

Laikykitės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Laikykites Beladona, mudu irgi sirgom bet lyg greit praejo..

Sowelu, man dar nebuvo arba kaip tik dabar ov :) reiks siandien pasidarbuot :D

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 09 27, 10:04)
reiks siandien pasidarbuot biggrin.gif

Galėsim kartu NT darytis 4u.gif
Atsakyti

Baisu ka ir gert...o kas jeigu leliu pagaminom? Tai paracetamolis ir arbatos draugai mano dabar. Na ir dar vilnonis salikas ant kaklo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Baisu ka ir gert...o kas jeigu leliu pagaminom? Tai paracetamolis ir arbatos draugai mano dabar. Na ir dar vilnonis salikas ant kaklo  :rolleyes:​ 

Dar viena :D gerk paracetamolį ir vargo nematyk. Paracetamolis nekenkia ir nėštumo metu, tik reikia saikingai vartoti, ir be kofeino. Ibuprofeno negalima nėštumo metu. O jeigu NT nieko nerodo, vadinasi, negali ir pakenkti.

Atsakyti

Dar viena :D gerk paracetamolį ir vargo nematyk. Paracetamolis nekenkia ir nėštumo metu, tik reikia saikingai vartoti, ir be kofeino. Ibuprofeno negalima nėštumo metu. O jeigu NT nieko nerodo, vadinasi, negali ir pakenkti.

Aha, dukros kai laukiaus tai sirgau ir sirgau, tai paracetamoli gerdavau. Tikiuos nepereis i koki sinusita man sitas reikalas, va to bjaurybes tai be antibijotiku nu niekaip neisgydau...

Atsakyti

Aha, dukros kai laukiaus tai sirgau ir sirgau, tai paracetamoli gerdavau. Tikiuos nepereis i koki sinusita man sitas reikalas, va to bjaurybes tai be antibijotiku nu niekaip neisgydau...

Atsakyti