Kaip daug kas yra sitoj temoj mineje, kad net ir pastojus, kol nera bendros kraujotakos - nepakenks praktiskai. Tavo stresas kenkia labiau, negu tas butelis vyno. Juk pasisalina greitai. Aisku, nelakt iki zemes graibymo pastoviai, bet stresuot, save kankint norint vienos tos taures - irgi nesamone. Tai atideliojant galima ir iki menaupauzes atideliot - viena menesi bus taure alko, kita menesi - vaistai nuo gerkles, trecia - dar kas nors, taip ir prabega laikas. Nepergyvenk taip del mazu dalyku Juk ne trilitriaka naminukes isliurlinai
Ačiū už palaikymą, manau geriau visai atsisakysiu alkoholio, kad paskui streso nebūtų ir nervai neėstų
Tai jau geriau ir negerk jei taip stresuoji
Programėlės visiškai nepatikima. Seku su OT ir bt.
Pirma cikla bandziau nuspeti su programelemis ir dabar supratau, kad visiskai apsisoviau.. antra bandysiu su O testais, stebesiu save.. ziuresim kas gausis dar zalia siek tiek siame reikale, tik antra cikla planuosim.
O del bkt matavimo jei gerai suprantu pries ivykstant O temperatura pakrenta mazdaug 0,2 nuo pries tai buvusios, o kai ji jau ivyksta soksta auksciau ?
Pirma cikla bandziau nuspeti su programelemis ir dabar supratau, kad visiskai apsisoviau.. antra bandysiu su O testais, stebesiu save.. ziuresim kas gausis dar zalia siek tiek siame reikale, tik antra cikla planuosim.
O del bkt matavimo jei gerai suprantu pries ivykstant O temperatura pakrenta mazdaug 0,2 nuo pries tai buvusios, o kai ji jau ivyksta soksta auksciau ?
Na ne visada pakrenta prieš OV. Bet pakyla tai visada po, tik irgi gali pakilti kitą dieną po OV arba dvi dienos po. Šiaip bent jau man, matuojant BT tris ciklus tapo aišku kurią ciklo dieną ovuliacija įvyksta. Nuo vakar jaučiu skausmelius kairiame šone, tai šiandien tikrai OV bus arba buvo Ir BT jau pakilo vos, bet dar neaukštai.
Oi, Oi, Ptolomeja... Per daug tu cia galvoji ir pergyveni. Nu nera ta vyno taure toks blogis. Tavo stresas yra didesnis blogis, nei ta taure vyno. Labai perdedi. Jei susidelios genai nepalankiai, tai vaikelis gims ir be taures vyno nesveikas. Pasiziurek aplinkui, kiek alkoholikiu motinu pagimdo kuo sveikiausius vaikus. Zinoma, nereikia mano zodziu priimti tiesiogiai ir liurlinti viska is eiles.
Is savo patirties galiu pasakyti. Pastojau is antro men, bet jau planuojant pirma men nieko negeriau, nes, o jei pastosiu. Nepastojau. Planavom antra karta. Isvykau i LT, nes reikejo susitvarkyti visus dokumentus. Tai viena drauge aplankiau, ikalem vynelio, kita drauge aplankiau, ikalem aluciio. Poto man prasidejo migrena, nes geriu minimaliai ir po poros dienu man alkoholio buvo per daug. Ikaliau per para 6 vnt Ibumetino po 400. Grizau namo, pasidarau testa, o ten sviecia II. Nu ir ka - mano zuikis kuo sveikiausias.
Jei tu taip visko bijai, tai gal neplanuok, nes tu jau uzkoduoji ir blokuoji pati save. Yra siais laikais visokie genetiniai tyrimai, nestumo metu jie tau nekainuos (ne visi - pasidomek). Tai pamastyk ka darysi, jei atlikus genetini tyrima tau pasakys, kad vaikelis nesveikas.
Jei jau planuoji, apmastyk daug variantu, ka darytum jeigu... Ir ta viena vyno taure cia nieko deta.
Ptolomeja, nemoralizuoju taves, tiesiog sakau is savo patirties, kad per daug pergyveni tusioje vietoje.
Balta balta, ech...
Gaila
Jei jau planuoji, apmastyk daug variantu, ka darytum jeigu... Ir ta viena vyno taure cia nieko deta.
Ptolomeja, nemoralizuoju taves, tiesiog sakau is savo patirties, kad per daug pergyveni tusioje vietoje.
Būtent. Aš visad sakau, kad jeigu bijai vilko, tai neik į mišką. Nesveiko vaiko tikimybė yra nemaža, amžius ne prie ko, ir genetiniai tyrimai gali aptikti tik kelias ligas iš milijono. Garantijų gyvenime nebūna.
Bet ir mmm dar nera. Viltis dar yra
Kaip pati jautiesi? Šiandien turėjo pramušti, jei gerai pamenu?