Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kitos buna ir nestumo metu taure isgeria..  nemanau, kad vertetu del to atkelti menesiui planavima. Nesvaistykit to menesio veltui... Klausimelis merginos, ar bandot nustatyti kuo tikslesnia savo O,  pvz matuojant bkt arba O testais ar paprasciausiai pasitikite ivairiausiomis programelemis ? 

Atsakyti

Mano vyras nei geria , na kartais per šventes aišku paragauja, nei rūko. Bet man klausimas, jei planuojamas vaikelis, tikriausiai net pėdsakų neturėtų būti gėrimo? 

Atsakyti

Aš labai bijau jei išgersiu taurę , o po to gims nesveikas vaikelis, negalėsiu tos kaltės išgyvent  :cry2: Juk ir taip labai didelė rizika dėl amžiaus, kad jau sena esu  :cry2:​ 

Atsakyti

Kitos buna ir nestumo metu taure isgeria..  nemanau, kad vertetu del to atkelti menesiui planavima. Nesvaistykit to menesio veltui... Klausimelis merginos, ar bandot nustatyti kuo tikslesnia savo O,  pvz matuojant bkt arba O testais ar paprasciausiai pasitikite ivairiausiomis programelemis ? 

Gaudau ov su testais, matuoju bkt 

Atsakyti

Aš pasidalinsiu kaip buvo mums kai planavom pirma karta. Pirma cikla negerem- nepastojau. antra cikla atsipalaidavom, buvo kaledine nuotaika ir ka- pastojau 🙂. Tikrai daug negeriau bet pora tauriu raudono vyno per ta cikla buvau isgerus :) O dabar irgi kazkaip bijau..

Atsakyti

Aš pasidalinsiu kaip buvo mums kai planavom pirma karta. Pirma cikla negerem- nepastojau. antra cikla atsipalaidavom, buvo kaledine nuotaika ir ka- pastojau 🙂. Tikrai daug negeriau bet pora tauriu raudono vyno per ta cikla buvau isgerus :) O dabar irgi kazkaip bijau..

Atsakyti

Jei gersi nestumo metu, tai tikriausiai ir jaunoms yra nemaza tikimybe nesveika pagimdyti. Taure vyno per menesi planuojant, as nelaikau blogiu. Uzmetykit pomidorais jei norit    :P 

Atsakyti

Aš labai bijau jei išgersiu taurę , o po to gims nesveikas vaikelis, negalėsiu tos kaltės išgyvent  :cry2: Juk ir taip labai didelė rizika dėl amžiaus, kad jau sena esu  :cry2: 

Nuu zinai jei taip stresuoji, tai visai ne laso negerk ir busi rami ;)

Atsakyti

Aš labai bijau jei išgersiu taurę , o po to gims nesveikas vaikelis, negalėsiu tos kaltės išgyvent  :cry2: Juk ir taip labai didelė rizika dėl amžiaus, kad jau sena esu  :cry2:​ 

Didžiausias pastojimo priešas yra stresas ;) tai gal tikrai negerk nieko, nes panašu, kad stresas ir taip jau ima viršų.

Atsakyti

Klausimelis merginos, ar bandot nustatyti kuo tikslesnia savo O,  pvz matuojant bkt arba O testais ar paprasciausiai pasitikite ivairiausiomis programelemis ? 

Programėlės visiškai nepatikima. Seku su OT ir bt.

Atsakyti
Taigi moters kiaušialąstės yra veikiamos nuo paauglystės. Ir ovuliacijos metu niekas nežino kuri išsiris. Manau jei jau būna pažeista, tai ir neužkimba tą mėnesį. Buvau jau įkėlusi ši video

Aš tai OV visada pajuntu, nes skauda arba dešinį arba kairį šoną. Bet matuoju dar BT- taip tiksliau 4u.gif
Atsakyti

Jei gersi nestumo metu, tai tikriausiai ir jaunoms yra nemaza tikimybe nesveika pagimdyti. Taure vyno per menesi planuojant, as nelaikau blogiu. Uzmetykit pomidorais jei norit    :P

15% vaikų turi vystymosi sutrikimą, tai ta tikimybė tikrai nėra maža, nei jaunoms, nei vyresnėms. Alkoholis čia mažai prie ko, nebent jis geriamas be saiko, ir tai galioja tiek moterims, tiek vyrams.

Aš negeriu daug, taurė ar dvi vyno, bokalas ar du alaus per prisėdimą. Vyras irgi tik tiek ir išgeria. O tų prisėdimų būna gal vienas du per mėnesį. Stipriau riboju tik dpo 11 iki mmm, jeigu išpuola išėjimas, visada NT darau tą dieną, ir ryte, ir prieš išeinant, ir prožektorium šviečiu :D . Alkoholis pasišalina vienetas per pusantros valandos greičiu. Tokie kiekiai tikrai nekenkia.

Vyrams galioja 3 mėn taisyklė, tiek užtrunka naujos spermos pagaminimas. Čia jeigu ką :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 25 rugsėjo 2017 - 21:10