Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Antras menuo :)

linkiu, kad greitai uzkibtu maziukas ir, kad  susitiktumem kitoje temoje  :4u:  

Atsakyti

Oi, merginos, prajuokinot su amziaus diskusijom. Pirma gimdziau 37, antra karta pastojau po vieno myliuko, turejau gimdyti 40. Ir visa tai tik su viena kiauside. Taip kad nosis aukstyn! Senatve dar toli.  P.S. nekenciu naujos versijos. Teko atkurinet slaptazodi. Nerandu automatinio prijungimo, ar nebera tokio naujoj versijoj?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudlota: 24 rugsėjo 2017 - 23:44

09.26 - Kudlota nelaukia mmm
10.02 - Ryžiukė eina į pasimatymą
10.02 - MV eina į pasimatymą
10.03 - Beladona nelaukia mmm
10.06 - Survagiki nelaukia mmm
10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.11 - Fiesta10 nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
Atsakyti

Pataisau savo data, kadangi ov uzvelavo. 

09.26 - Kudlota nelaukia mmm

10.02 - Ryžiukė eina į pasimatymą
10.02 - MV eina į pasimatymą
10.06 - Survagiki nelaukia mmm

10.07 - Beladona nelaukia mmm
10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.11 - Fiesta10 nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labas naujokėms 4u.gif

Aš OV laukiu. Tikiuosi ryt poryt bus, nes ND atlikti sekmadienį ir daugiau progų nebus ax.gif Tai reikia tikėtis, kad viskas ten saugiai gyvena ir laukia kiaušialąstės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 09 24, 23:42)
<p>Oi, merginos, prajuokinot su amziaus diskusijom. Pirma gimdziau 37, antra karta pastojau po vieno myliuko, turejau gimdyti 40. Ir visa tai tik su viena kiauside. Taip kad nosis aukstyn! Senatve dar toli.  P.S. nekenciu naujos versijos. Teko atkurinet slaptazodi. Nerandu automatinio prijungimo, ar nebera tokio naujoj versijoj?</p>

Kudlota, Malonu bendramintę sutikti. 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eguta: 25 rugsėjo 2017 - 16:26

Dar klausimas iškylo, planuojant vaikelį kiek laiko būtina negerti alkoholio ir nevartoti jokių vaistų? Nes rugsėjo 20 išgėriau vyno ir dabar galvoju ar atkelti mėnesiu planavimą? Girdėjau, kad alkoholio organizme neturi būti 16 dienų.

Atsakyti

Dar klausimas iškylo, planuojant vaikelį kiek laiko būtina negerti alkoholio ir nevartoti jokių vaistų? Nes rugsėjo 20 išgėriau vyno ir dabar galvoju ar atkelti mėnesiu planavimą? Girdėjau, kad alkoholio organizme neturi būti 16 dienų.

Nu nereikia man atrodo. Juk neprilupot iki zemes graibymo. As iki ov ir vyno ir sidriuko isgeriu prie kompanijos. 

Atsakyti

Na, gal aš kvaila visai pasirodysiu- bet kur ta riba? Aš rami jaučiuosi, kai žinau , kad mes mėnesį visai negėrę. Bet kaip išaiškint- čia paragavimas , kur jau pergėrimas? Kur ta riba? Gal aš jau labai pedantiška? Mano vyras nėra megėjas, aš aišku irgi ne. Bet jei kiek paragaujam man kažkiek neramu.

Atsakyti

Kai planavom pirmaja mano ginekologe kaip tik rekomendavo tris V-vynas, vyras ir vonia. Tad, jei isgerei ne buteli, tai kazin ar pakenksi  :) 

Atsakyti

O jei išgėrei beveik butelį, laukti mėnesį? Kaip minėjau- riba gali būti labai plona :) 

Atsakyti

Senais laikais turiu galvoj tarybu sajunga, man atrodo mus ne viena tevai pagere sukonstravo... mano mb visai negeria, bet ruko kaip kaminas...

Atsakyti