Ačiū už padrąsinimą, Beladona. Tik pirmasis mažius būtų.....
As jau pamirsusi leliukiskus rupescius... tai man vel kaip pirma karta butu... mano dukrytei jau 17
Deja, taip jau gyvenime susiklostė, kad su vyru susipažinom ir sujungėm savo širdutes jau nebe jaunystėje. Man lapkritį bus 37, MB 45 m. Pusę metų bandom, bet.....neaplankė kol kas mūsų laimė. Giliai širdyje bijau, kad nebūtų per vėlu....
Aisku kad ne per velu! As kova buvau pastojusi, per pirma planavimo cikla. Taip kad tik darbuokites
Deja, taip jau gyvenime susiklostė, kad su vyru susipažinom ir sujungėm savo širdutes jau nebe jaunystėje. Man lapkritį bus 37, MB 45 m. Pusę metų bandom, bet.....neaplankė kol kas mūsų laimė. Giliai širdyje bijau, kad nebūtų per vėlu....
Puse metu dar nera labai daug, manau amzius dar ne viskas, pazistu pora, kurie budami tokio amziaus is pirmo karto sulauke gandru. taip, kad nenusiminkite
Tikrai jaunute mamyte busi! ;) man paciai 27, bet dar visai zalia ir nepatyrus jauciuos, tai irgi kaip jaunikle.. O mociute mano metu jau 3 vaikus turejo ir dabar mums sako nakti nemiegoti
O kiek tu laiko jau planuoti mazyli ? oi tos mociutes.. anksciau visai kiti laikai budavo,kitoks poziuris..
Ei, merginos, močiutės, jūs močiutės!!! Man rudenį 40 ir aš jaučiuosi kaip 25 ir man niekas neįrodys, kad man už mėnesiuko 40. Jaučiuosi tokioje jaunystėje, kad dar 25-metės neturi tiek energijos kaip aš. 🤣
Ptolomėja, pas tave kaip pas mane, su vyru susitikom gana vėlai, tokie pat metai kaip pas tave su vyru. Pirmo susilaukiau 37, 2 sav prieš mano 38. Dabar II planuojame. Pasigimdysim ir II, visos mes pasigimdysim, tik vienoms ilgiau užtruks. 😉
Sveikos naujosios planuotojos
Labai linkiu, kad viskas pavyktų greit, bet galiu iš savo 4 metų planavimo patirties patart vieną - pusę metų jau yra riba kada moteris virš 35 pradeda darytis tyrimus. Siūlau nelaukt nė trupučio. Šitie reikalai užsitęsia iki begalybės ir po to gali tik apimti graužatis, kodėl nepradėjom tirtis anksčiau. Tai mano labai nuoširdus patarimas sėkmės