Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveika, Ptolomeja, linkiu neuzsibuti :)

Leteneeeele nusisvilinau :cry2:

Atsakyti

Užjaučiu dėl letenėlės. Labai stengsiuos ilgai neužsibūti, juolab , kad ir skubėti reikia- amžius jau vos ne močiutės :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ptolomeja: 24 rugsėjo 2017 - 15:22

Labas Deraramos, taip pirmasis turėtų būti. Ir dar reikia labai paskubėti, nes ir taip seniai nebe jaunystė. :( :cry2: 

Atsakyti

Nu Ptolomeja, tai kiek tau? Man atrodo cia as jau beveik mociute :blink:​ Sveika prisijungusi  :4u: 

Atsakyti

Sveika, Ptolomeja, linkiu neuzsibuti :)

Leteneeeele nusisvilinau :cry2:

Vaje, Guzikai, kaip cia taip? 

Atsakyti

Lapkričio 18 d. jau 37 bus, net pačiai baisu pagalvojus  :cray: 

Atsakyti

Sakau cia as mociute... man gruodi 39! Taip kad nosyte aukstyn ir nereik asaru  :4u:

Atsakyti

Sakau cia as mociute... man gruodi 39!

Močiute tu močiute :D

Naujokei labas :4u:  Linkiu neužsibūti!

Atsakyti

Diskutavot apie stevią :) esu visokiose sveikuolių grupėse ir mačiau, kad stevia ten nukarūnuota, netgi pasirodo nuodinga. Labai nesigilinau ir neskaučiau, bet va pranešu naujausią madą :D

Na va, kaip gerai, nes ta stevia tikrai reto šlykštumo reikalas buvo :D

Atsakyti

Sveikos merginos ! :)  Kurį laiką nesirodžiau, labai jau daug pokyčių apturėjau per kelias savaites. Prisimenat, verkiau čia jums,  kad va neturim savo būsto, tai va jau turim :D! Nusipirkom kotedžą, jį baigs statyti iki naujų metų, o po jų jau įsirenginėsim. Dar apsirgau, taigi per vaisingas dienas tik keli myliukai buvo. Taigi manau šis ciklas nurašomas, bet kol nėra mmm yra vilties taigi mmm nelaukiu 10.06 :)

Atsakyti

Dejau pusrycius i orkaite ir krumpliu elementa uzkabinau.

PTOLOMEJA!!!!! Tu uz mane LYGIAI 10 metu vyresne!!!!!!! Gal abi gausim gimtadienio dovanas! :yahoo:

Survagiki, sveikinimai! Prisides smagus rupesciai - isikurt lizdeli :)

Atsakyti

Labas visoms! Jungiuosi ir as i planuojanciu gretas  :4u: Planuojam su vyru pirma vaikeli, kol kas tik viena karta meginom, bet deja, nesekmingas. Turbut retai kada is to pirmo karto pavyksta.. o taip tikiesi.. laukiu nesulaukiu jau kito ciklo. :rolleyes:​  

Atsakyti