Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

MeilesVaikai, mano akimis tikrai ne nuodeme. As savo mazosios besilaukdama pliuskenausi geizeriu vandeni rolleyes.gif
Atsakyti

Nu nu nu Meiles  vaikai, kad daugiau tai nepasikartotu  :nono:  :D

Atsakyti

Ei, ar ir jums priverstinai ijunge nauja versija? Bandziau pasidaryti senaja, ale prisijungti liepia, o as slaptazodzio neatsimenu. :hmm: Zo, jei kuri karta prisistatysiu nauju vardu-neisvykit  :4u: 

Atsakyti

Jo man jau vidury savaitės pet prievartą įbruko naująją versiją, tik va per nauja slaptažodio vesti nereikėjo  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 23 rugsėjo 2017 - 12:32

Meilės Vaikai gausi diržų jomajo!

Atsakyti

As tai rimtai, kai pastoju iskart uzdarau visus kelius i pirtis ir karstas vonias :) nerizikuoju, nerizikuok ir tu MV ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 23 rugsėjo 2017 - 15:51

Kokios idomios temos cia! Teisingai Guzikas sako - musu bendruomene kazkas tooookio  :wub: Na, gal dabar jau labiau jusu, nes beveik cia nebepasirodau....

Sveikos!!!  :4u: 

Atsakyti

Oi! Sveikute lucci, kaip tu?

Atsakyti

Laaabas  :4u: As gerai, aciu. Nieko naujo pas mus...na, tik tiek, kad nebelabai planuojam laikinai... didziulis kruvis darbe, puikus metas nemazam suoliui karjeroj, tai kelis menesius tycia nesistengsim.

Atsakyti

Labas,

Stosiu ir aš į Jūsų grupę, tikiuosi, kad priimsit :) Jau puse metų laukiam su vyru savojo stebuklo. 

Atsakyti

Labas, Stosiu ir aš į Jūsų grupę, tikiuosi, kad priimsit :) Jau puse metų laukiam su vyru savojo stebuklo. 
Sveika prisijungus ;-)      

Vyras sako man siandien vakare - Man atrodo tu nescia, o as ramiai jam atsakiau tikrai ne. Ir toliau laukiu savo mmm , nes NT baltas kaip pieno puta :-D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 24 rugsėjo 2017 - 02:15

Labas Ptolomeja :4u: pirmas vaikas bus?

Vakar pasirode KB, siandien su vyru pasidarbavom rytinuka :D ligos lyg ir traukiasi, saulute sviecia, laikas grizt i ritma :)

Atsakyti