Bliam, susidubliavo. Kam nors dar lagina SM?
Man... nuolat
Tai tu aiskiai rasyt, nes as nesupratingoji paraidziui ir supratau
Man... nuolat
Tai tu aiskiai rasyt, nes as nesupratingoji paraidziui ir supratau
PALA O_O KA PAZODZIUI???
Tai tu aiskiai rasyt, nes as nesupratingoji paraidziui ir supratau </p></div></blockquote><p></p><p></p><p>PALA O_O KA PAZODZIUI???
</p>
Taigi apie katina
as jau nebezinau nei kuom tiket, ka skaityt ar ko neskaityt. kai paklausai kiekvienas sako skirtingai, apsisuka galva
pvz kai buvau pas dietologe, na ejau nes galvojau kad ka naudingo pasakys, bet google ir kitu patirtis kartais geresne. pasakiau kad jei geriu kava, tai su cukrum. jos akys buvo ne ,bet normalaus cukraus nereiktu, geriau jau saldikliai ir t.t. bet sakau kad ir jie ne kazka! aisku geriau kai is vis nieko nededi, bet jei reikia rinktis.. tipo be kalbu saldiklis, aisku stevia pirmoj vietoj, nu bet sakau kad su ja negaliu..
bandau dabar mazint kiek galima aisku, bet visai be cukraus gert kavos negaliu. o geriu 2 mazus puodelius per diena max.
aisku visur reikia tureti saika, faktas.
Nuskambės arogantiškai (bet jūs jau turbūt pripratusios ), bet man dietologės išvis paskutinėj vietoj kaip autoritetai mitybos srityje. Absoliuti dauguma jų vis dar rekomenduoja angliavandeniais pagrįstą mitybos piramidę, sausą kalorijų skaičiavimą, visokius light produkčiukus, o už tą saldiklį aš jai išvis akis iškabinčiau
Geriausia kavą ir arbatą gerti be cukraus. Nes cukrus nėra geras dalykas, prie jo priprantama kaip prie narkotikų. Kiekvienam skirtingai, bet man nuo cukraus trūkumo nemenkos lomkės būna. O jeigu neišeina išvengti, tai bent jau sumažinti natūraliai iki minimumo. Galima keisti natūraliais saldikliais, pvz medumi ar klevų sirupu, jų glikeminis indeksas šiek tiek žemesnis.
Remiuosi paprastai moksline literatūra, tai na ne iš oro teorijas kuriu
Nuskambės arogantiškai (bet jūs jau turbūt pripratusios ), bet man dietologės išvis paskutinėj vietoj kaip autoritetai mitybos srityje. Absoliuti dauguma jų vis dar rekomenduoja angliavandeniais pagrįstą mitybos piramidę, sausą kalorijų skaičiavimą, visokius light produkčiukus, o už tą saldiklį aš jai išvis akis iškabinčiau
Geriausia kavą ir arbatą gerti be cukraus. Nes cukrus nėra geras dalykas, prie jo priprantama kaip prie narkotikų. Kiekvienam skirtingai, bet man nuo cukraus trūkumo nemenkos lomkės būna. O jeigu neišeina išvengti, tai bent jau sumažinti natūraliai iki minimumo. Galima keisti natūraliais saldikliais, pvz medumi ar klevų sirupu, jų glikeminis indeksas šiek tiek žemesnis.
Remiuosi paprastai moksline literatūra, tai na ne iš oro teorijas kuriu
zinok as absoliuciai net nenorejau eiti, bet kadangi man viskas surista ir eina ratu, cia del ivf reikia numest svorio, o kai taip nepavyko as privalau "prisirasyt" ten pas jas. nors tik isejus pasakiau b kad ismesiu 50 eur uz nieka, nes absoliuciai nulis naudos.
tai ir zinau kad geriausia gerti be nieko arbata seniau gerdavau bet daugiau kazkaip vel pradejau. reikia tiesiog mest ir psio. nu bet va kad kazkas galvoj uzblokuoja ir negaliu, ir gi zinau del ko tai turiu padaryt nu matysim kas cia gausis.
VAAAAA JO!!!!! Jefimija teisingai parase. Man irgi lentele atejo - riebalu atsisakyt vos ne visiskai, ale uztai javus visokius, duona (pilno gruuuuudoooo) ir dar velnias zino ka, est galiu kaip karve - gi gerai yra! Svarbu neriebu! Sikt jie tegul eina su savo tokiom dietom. Va "seimyna" nusiveze i turgu kaimyninio miestuko - prisipirkom vistu krutineliu, lasisos - puse saldiklio prigrudom, nu pora jaucio steiku liesu tokiu (pasilepinimui) ir dideli maisa darzoviu - o ju klausantis, tai tik pinigus istaskysi visokiem mandriem pakaitalam ir dieeeeetiniam patiekalam, ir diabeta isivarysi... Pas mus UK isvis kazkaip viskas ant bulviu stovi.
Turguj radom sparagu <3 nuciupom pundeli, laimingi kaip nezinia kas del to zoles pluostelio
<p> </p>
<p>Turguj radom sparagu <3 nuciupom pundeli, laimingi kaip nezinia kas del to zoles pluostelio </p>
Nu as asmeniskai jokiom dietologem ir nepasitikiu. Mano mityba yra visai kitokia, negaliu sakyti jog valgau sveikai, bet bent jau tai kas "neaugina" riebalu . Del saldumo naudoju agavo arba maple syrupus.
Diskutavot apie stevią esu visokiose sveikuolių grupėse ir mačiau, kad stevia ten nukarūnuota, netgi pasirodo nuodinga. Labai nesigilinau ir neskaučiau, bet va pranešu naujausią madą
Nu ir trauk ja devynios
Ale mane zavi musu bendruomene. Kazkoks klausiams iskyla - iskart diskusija, iskart atknisami faktai, kas kur labiau pasikausciusios - visada patars ir klausimas issprestas
Haha
Man ir patiko šita atomazga, nes ir man ji rupūžė neskani buvo
Šiandien padariau nuodėmę ir kokią minutę pabuvau garinėj pirty, gal neužmėtys mane supermamos akmenimis ant tiek įsitempęs kūnas buvo, labai reikėjo iššyldyti raumenukus
Beje, [b]Guzikėli[/b], šiandien baseine atradau spontaniškai turbūt patį geriausią atsipalaidavimo metodą, beveik kaip tą kur SPA visokiose siūlo pagulėti nesvarumo būsenoj Žodžiu lendi į vaikų baseiną (geriausia jei jų nėra ar mažai) susirandi kokią plūduriuojančią priemonę, atsiguli ant vandens ant nugaros, užkeli kojas ant to "plūduro" ir guli.. Dar rankom galima kur prie sienelės prisilaikyt kad nenugrimzt visai į vandenį.. Aš taip gulėjai ir negalėjau patikėti, kad man nukrito šita laimė pabandyk, gal pavyks ir patiks
Smagiai skamba As panasiai darau siek tiek, toj pusej kur metro gylis tiesiog ant baseino krasto pakausi padedu (padarytas baseinas taip, kad krastas pora cm po vandeniu) ir visiskai atsipalaiduoju - ir pluduriuoju sau, o dar ten stogas stiklinis, tai i dangu ziuriu. KAAAAAIIIIFAS
Nemanau, kad uzmetys. Gi nesedejai valanda Del minuteles silumos, nemanau, kad kas blogo gali nutikti. Sveikiau zymiai susieles ir atsipalaidaves kunas, negu isitempes. Bent as taip galvoju. Zodziu, jeigu skris akmenys, as pastovesiu, pagaudysiu, kad nepataikytu