Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

sveikos :)

jefimija, o tu dietologe gal kokia ar kazkas i ta sriti, ar cia tiesiog is saves zinai? :) idomu tiesiog.

as seniau ir daugiau kokosu naudojau, dabar vel apstojau, kai paskaitai vienur raso kad labai gerai, kitur ne. nesuprasi. dabar yra zemes riesutu jauciu aliejus, ir saulegrazu. nu ir alyvuogiu. 

nu bet del cukraus ir saldikliu.aisku realiai viskas yra cukrus, ir jei imanoma be ju, tai geriau be ju, bet jei sakykim ne. tai juk kokia stevia isidet i arbata ar kava tai geriau nei paprastas cukrus? nu as taip manyciau. 

saldikliai turi kitu negerumu, bet jei imt tikra cukru ir kalorijas tai ju maziau juk kelis kart. 

as negaliu su stevia nieko gert :( man ji labai slyksti, tai dabar deduos canderel nu saldiklis, bet nezinau atrodo maziau nei cukrus :S nes be nieko tai nlb galiu. 

bet kad ir tuose jogurtuose paemus. riebus ar maziau riebus, tai as ziuriu i cukraus kieki, tai neriebiam nu jo tikrai maziau. tai kodel imt full fat?

ai nezinau, amzinas klausimas :( seniau buvo lengviau :D 

bet kaip gerai, kad penktadienis, noriu issimiegot.. nors turbut ryt nepavyks, sianakt siuntinys is lt atvaziuoja su naminiais obuoliais ir dar kazkuom aisku. sakiau kad nedetu jokiu saldumynu, sakociu.. bet tai kazi ar paklause  :unsure:  nest i darba viska reiks. 

Atsakyti
Labos, dariausi NT-balta be jokiu uzuominu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 09 22, 10:53)
Labos, dariausi NT-balta be jokiu uzuominu  unsure.gif

Anksti dar ax.gif
O pojūčiai kokie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 09 22, 09:58)
Anksti dar  ax.gif
O pojūčiai kokie? smile.gif

Po testo-jokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 09 22, 08:53)
Labos, dariausi NT-balta be jokiu uzuominu  unsure.gif

Pas mane taip pat 4u.gif , dar maza viltis kirbejo mazu O buvo anksciau ir kas isejo , bet pilva skauda , tai pareis mano "grazuoles" ryt. Gal ir siandien da gali parsivilkt :-D

Del cukraus kiek imanoma as jo vengiu, bet kai pagalvoju kiek as jo sunaudoju kepdama tortus, nu tragedija kiek zmones suvalgo. Vien sio savaitgalio tortam sunaudojau 3kg.
Papildyta:
QUOTE(Kudlota @ 2017 09 22, 09:07)
Po testo-jokiu  lotuliukas.gif

Kaip ir pas mane 4u.gif
Atsakyti

Po testo-jokiu

Man irgi testukai labai gerai nuima psichologinį nėštumą :D

Na, anksti dar :4u:

Atsakyti

As viena gerima geriau su stevia - irgi slyksti kaip nezinia kas. Gal arbata kitaip butu. Bet is esmes - bet koks saldiklis ir ziauriai negera. Arbata geriu kiek imanoma su normaliu, patikimu medum (nedaug labai, ant puslitrio puodelio - apie puse arbatinio saukstelio), kur neimanoma - cukraus panasiai, kava ir panasiai. Bet kai ant medaus parejau, tai pradejau labiausiai jaust, kada mb i arbata/kava cukraus padaugina, iskart kaip sirupas man, brrr :D

Siaip aprimo vakarykste panika, gal nera taip blogai, gal tiesiog rizikos grupe del antsvorio ir panasiai, zinosiu tik po vizito. Bet pasireguliuot galima. Bet jei nera reikalo - kankint saves nesiruosiu, kad ten VISISKAI atsisakyt to ar ano - ir taip buna karta i tris menesius :D

Itariu man vakar O buvo, uzvakar visai neblogu "varvekliu" apturejau, o vakar visa diena, ypac i vakara, nebegalejau pajudet, nes kiausides (ypac viena) taip sueme, kad kaip per menesines i nugara atsidave. tai tik i adialiuka susisukau ir su katinu Sex And City ziurejom :D Katinui patiko.

Atsakyti

Grange, ne iš savęs, bet ir ne dietologė :D dirbu su sveikatos mokslais.

Dėl stevios aš dar neturiu nuomonės, bet man ji tokia šlykšti, kad aš ją apeinu ratais.

Cukrus geriau nei saldikliai, 100%. Todėl, kad insulinas vistiek išskiriamas, kai liežuvis pajunta saldumą, bet jeigu insulinas jokio cukraus nesutinka pakeliui, ilgainiui atbunka insulino jautrumas ir reakcija.

Full fat rekomenduoju todėl, kad low fat yra pridėti tirštiklių (na tai krakmolas, irgi angliavandeniai), daugiau cukraus, kad kompensuotų skonio trūkumą. Kai valgai tikrą maistą, jautiesi sotesnis, laimingesnis.

Saikas yra svarbiausia, nors ir sunkiausia pasiekti. Tikrai ne kalorijų kiekio reikia vaikytis. Na, nebent, kai valgai viską full-fat ir su normaliu cukrumi, ne saldikliu, tada ir reiktų kalorijas skaičiuoti, o ne keisti normalų maistą netikru maistu ir taip bandyti gudrauti, sutaupyti kalorijų.

Dėl aliejų mados, ir kokosinės, aš tame jokio blogio nematau. Nėra tas kokosų aliejus panacėja, bet nėra jis ir kažkuom labai blogas. Skonio reikalas :)

Atsakyti
Guzikai, o tu zinai kad per O ne katina apsikabinus turi gulet? blink.gif biggrin.gif

Keistumas pilve grizo, matyt atsigavo po balto testo soko ir tikiuosi kad sekanti karta bent vaiduokli ismes.

Einu googlint kas ta stevija?
Atsakyti

i adialiuka susisukau ir su katinu Sex And City ziurejom :D Katinui patiko.

:D  :D  :D  :D  o tau?

Grange, ne iš savęs, bet ir ne dietologė :D dirbu su sveikatos mokslais.

Dėl stevios aš dar neturiu nuomonės, bet man ji tokia šlykšti, kad aš ją apeinu ratais.

Cukrus geriau nei saldikliai, 100%. Todėl, kad insulinas vistiek išskiriamas, kai liežuvis pajunta saldumą, bet jeigu insulinas jokio cukraus nesutinka pakeliui, ilgainiui atbunka insulino jautrumas ir reakcija.

Full fat rekomenduoju todėl, kad low fat yra pridėti tirštiklių (na tai krakmolas, irgi angliavandeniai), daugiau cukraus, kad kompensuotų skonio trūkumą. Kai valgai tikrą maistą, jautiesi sotesnis, laimingesnis.

Saikas yra svarbiausia, nors ir sunkiausia pasiekti. Tikrai ne kalorijų kiekio reikia vaikytis. Na, nebent, kai valgai viską full-fat ir su normaliu cukrumi, ne saldikliu, tada ir reiktų kalorijas skaičiuoti, o ne keisti normalų maistą netikru maistu ir taip bandyti gudrauti, sutaupyti kalorijų.

Dėl aliejų mados, ir kokosinės, aš tame jokio blogio nematau. Nėra tas kokosų aliejus panacėja, bet nėra jis ir kažkuom labai blogas. Skonio reikalas :)

ehm, idomu. nu taip jau itariau, kad zinai ir domies siek tiek daugiau nei kad tiesiog dometis.  :4u: 

as jau nebezinau nei kuom tiket, ka skaityt ar ko neskaityt. kai paklausai kiekvienas sako skirtingai, apsisuka galva :( 

pvz kai buvau pas dietologe, na ejau nes galvojau kad ka naudingo pasakys, bet google ir kitu patirtis kartais geresne. pasakiau kad jei geriu kava, tai su cukrum. jos akys buvo  :blink:  ne ,bet normalaus cukraus nereiktu, geriau jau saldikliai ir t.t. bet sakau kad ir jie ne kazka! aisku geriau kai is vis nieko nededi, bet jei reikia rinktis.. tipo be kalbu saldiklis, aisku stevia pirmoj vietoj, nu bet sakau kad su ja negaliu.. 

bandau dabar mazint kiek galima aisku, bet visai be cukraus gert kavos negaliu. o geriu 2 mazus puodelius per diena max. 

aisku visur reikia tureti saika, faktas. 

Guzikai, o tu zinai kad per O ne katina apsikabinus turi gulet? blink.gifbiggrin.gif

Einu googlint kas ta stevija?

:D 

o stevija tai natur tipo saldiklis. bet bais slyksti, nu bent jau daugumai cia kai paklausai. su ja ir kepa. bet nzn man tai ne.. 

Atsakyti

Guzikai, tai man teks sarasiuke isirasyt po taves :D as tik syrit teigiama ot gavau, tai dabar ov laukiu  :yahoo: 

Atsakyti

Kudlota - as uzvakar ne katina apsikabinus buvau po mb darbo :D Tai dar galvojau, skauda nuo O, ar nuo grubesnio... Apsikabinimo :D Gal siandien suviliot pavyks, nuotaikos tokios i ta puse man :D

Grange, visai puse velnio, ziuresiu antra kazkada greit, bet sako prastesnis nei pirmas. As retkarciais tokius filmus ziuriu, kad galva prapust. Dekui die uz rusu piratus :D Parsisiunciau exteded cut. Tai ten buvo biski... Extended CUTS... NICELY extended :D Net atsukau atgalpaziuret, ar nepasivaideno, dievazi kaip paaugle kokia kikent dejau :D

Beladona, as isirasius pagal proramele, bet jeigu dabar O buvo, tai anksciau bus, stebesiu temperatura - gali tekt ankstint :D Tai pries mane gali rasytis.

Atsakyti