Zinau, kad duona blogai, uztai beveik nevalgau. Pora riekiu i menesi Zinau, kad low fat yra nesamone, kaip ir low sugar - as negaliu nieko gert su jokiais saldikliaisvisiskai, nes supykina ir ima silpna darytis, purto ir pns. Mano organizmas neblogai atpazista mesla, man atrodo, nes tik kas - pikina ir silpna. Avizu nevalgau kazkaip, reikes itraukt i raciona. Anksciau kola gerdavau, bet paprasta, bet jau keli metai negeriu gazuotu saldziu gerimu, nes jie man per saldus ir slykstus.
Mesos valgau siaip nemazai palyginus, nes prisakyta is vaikystes valgyt del mazakruajystes (n metu buvo, dabar tfu tfu tfu nera). Bet stengiuos maziau kiaulienos visokios, jeigu valgom - jautiena ir liesesne. Siaip vistiena pagrindinis maistas. Vis bandau zuvi didinti, bet nors nusauk nesigauna. Ale guli va lasisa saldikly, reik padaryt siandien gal...
MB cesnako tai duosiu, ir dar kaip duosiu - paskutiniu metu visia jam sakes, pastoviai sloga, pastoviai kazkas. Gaus ir cesnako, ir zuvitaukiu. Kazkokius radau kaip tik, raso is riebiu zuvu o ne cod ir su daugiau sha ir epa. Nors tas raso tipo low oddour, bet pasiskaicius raso protingi zmones, kad kuno kvapas gali sustipret ir pns. Bet nemanau, kad butu labiau mirtina, negu mb uzvalges pupeliu
Na, maista perkratem, dabar man tik judet pradet daugiau ir viskas bus normaliai Turi gi but. Ale tik apsidziauk del ko nors - vistiek kas nors islis Uzknisa.