Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Pasiskelbe pas mus darbe viena jog laukias. Pikta as. Aisku ne del to kad laukiasi, o del jos poziurio. Kazkaip neiseina man ji is galvos. Aisku suzinojo jog laukias 7sav. , nes tai netyciukas, tamposi su didziausiais svoriais.moterys jai sako negalima ir pan.o ji sako tai nesunku, kas cia yra. Ir be viso nesisaugojimo tokio dar ruko.

Kas liecia rukyma, tai jeigu pastojo, kaip sakai, netycia, ir ruke iki tol - tai jokiu budu mest staigiai negali, nes gali issaukt persileidima (organizmui stresas). Idealu yra mest iki pastojant.

Bet del tampymo svoriu tai tyliu...

Atsakyti

Susikroviau tase i sporta ir per klaida isskalbiau visas liemeneles.. T.y. turejau dar viena svaria ir su ja buciau ejus siandien, bet kazkaip imeciau skalbti kartu. Tai siandien su sportine ejau i darba..

Bet taip ir nenuejau i sportus - apsirgom abu. Sloga, vyrui jau ir gerkle. Tai arbatos, citrina, medus i trasa.

Darbe stresai, kruvis nezmoniskas. Ir abu be upo, si cikla dar ne vieno myliuko :( nors dar tik 8 cd, tai nieks neprarasta.

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 09 19, 19:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ispaikyta" data-cid="71805288" data-time="1505842313"><div><p>Pasiskelbe pas mus darbe viena jog laukias. Pikta as. Aisku ne del to kad laukiasi, o del jos poziurio. Kazkaip neiseina man ji is galvos. Aisku suzinojo jog laukias 7sav. , nes tai netyciukas, tamposi su didziausiais svoriais.moterys jai sako negalima ir pan.o ji sako tai nesunku, kas cia yra. Ir be viso nesisaugojimo tokio dar ruko.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Kas liecia rukyma, tai jeigu pastojo, kaip sakai, netycia, ir ruke iki tol - tai jokiu budu mest staigiai negali, nes gali issaukt persileidima (organizmui stresas). Idealu yra mest iki pastojant.
</p><p></p><p>Bet del tampymo svoriu tai tyliu...
</p>

Dar ir kokteiliuka patraukia kiek supratau. Nes jos nuomone ten kaip ir dar tik pradzia ir nelabai ji suka del to galva.
Del rukymo nzn , bet visos drauges mano vos suzinoje mete, nei vienai nieks nenutiko, nors as kaip niekad nerukius negaliu gincytis nes tikrai nzn to jokiu pasekmiu,, bet ji kaip supratau nei palaipsniui neketina mesti.

Papildyta:
QUOTE(deraramos @ 2017 09 19, 19:48)
<p>Susikroviau tase i sporta ir per klaida isskalbiau visas liemeneles.. T.y. turejau dar viena svaria ir su ja buciau ejus siandien, bet kazkaip imeciau skalbti kartu. Tai siandien su sportine ejau i darba..</p><p>Bet taip ir nenuejau i sportus - apsirgom abu. Sloga, vyrui jau ir gerkle. Tai arbatos, citrina, medus i trasa.</p><p>Darbe stresai, kruvis nezmoniskas. Ir abu be upo, si cikla dar ne vieno myliuko verysad.gif nors dar tik 8 cd, tai nieks neprarasta.</p>

As visas menesis nesugebu sugrysti i sporta. 8cd , tai da vaje kiek laiko :-). Ne taip kaip as atlikau ND sestadieni , o O buvo tik ketvirtadieni. Neisejo niekaip susiderint. Sunku skirtingise pamainose dirbant
Atsakyti

Naaa, jeigu nemazina, ir dar kokteiliukus siurbcioja - tiek jai ir rupi. Aisku, ir alkoholikes visiskos ir narkomanes pagimdo ir nieko, bet ka zinau, kam rizikuot... Visokiu problemu maziukui nuo to gali but. Nu matos, kad netyciukas. Gaila vaiko. Bet ir ne musu reikalas. Tik po to jeigu kas - kaltina medikus.

Atsakyti
beladona, kaip tavo O? Vyksta ar nevyksta? biggrin.gif Bt pakilo?
Atsakyti

Mano dvi drauges rukė, ir tik sužinojusios kad laukiasi iškart metė. Irgi viskas gerai, bet jau čia kaip kam. 

O aš jau jaučiu ateinančią O, šiandien 10 cd, pienligė aprimo :D . ND atlikom  :wub: . Tad gal  galit mane itraukti į sąrašiuką (bijau prisidirbti čia jums  :unsure: ) nelaukiu mm spalio 11 d. (ciklas 31 d.), bet jeigu O taip anksti jaučiu, gal ir ciklas sutrumpės... :hmm:  

Atsakyti
Mazai kazkaip veiksmo cia, uzkursiu marijana biggrin.gif Antra diena kaip jauciu "kamuoliuka" kai pasedziu ilgiau susilenkus ir toki lyg tempima/spaudima, bet ne visam pilve o zemai kairiam sone. Siandien 23 cd, pagal programele o turejo buti pries 9-10 dienu. Kaip tycia jokiu testu nesidariau, nes vyras neplanavo grizti per geraja savaite, bet grizo bigsmile.gif
Atsakyti

09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm
10.02 - Ryžiukė eina į pasimatymą
10.02 - MV eina į pasimatymą
10.03 - Beladona nelaukia mmm
10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.11 - Fiesta10 nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
??.?? - Survagiki nelaukia mmm

Kudlota wub.gif įdomu įdomu koks ten kamuoliukas smile.gif Linkiu nestuke.gif
Atsakyti

beladona, kaip tavo O? Vyksta ar nevyksta? biggrin.gifBt pakilo?

Nevyksta  :cray: testai neteigiami, tempa zemai...  :cry2:​ 

Atsakyti

Mano tempa 37.4 :( sloga, gerkle ir man ir vyrui, nz ka daryt.. Jei ir pasveiksim iki o ar bandyt dar si men..

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 09 20, 19:09)
<p>Mano tempa 37.4 verysad.gif sloga, gerkle ir man ir vyrui, nz ka daryt.. Jei ir pasveiksim iki o ar bandyt dar si men..</p>

O ko ne?
Atsakyti

Pas mus irgi trikdziai, maniskiui ant smakro nesveikas furunkulas auga - skauda, puciasi, savijauta nekokia ir neaisku nuo jo, ar nuo to, kad dar ir persales. Sakau as jam vakar - nu kaip cia yra, kad vis ant vaisingu susergi, a negali per menesines? Sako - savisauga, sakau duosiu as tuoj tau savisauga :D

Atsakyti