Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Dar kazkaip bijau dziaugtis, o ir MB sako "kaip letai plake ji, sunaus daug greiciau vare" - tai jis nenoredamas pasejo dar viena baime unsure.gif
Ir gine klausia, ar jau nusiraminsiu, o as "nusiraminsiu siame etape tik tada, kai pagimdysiu" biggrin.gif
Uzsiregistravau pas genetike i Santaras, gal po jos bus didesnis atodusis spalio gale smile.gif

tik ramiai nesiok, viskas gerai tavo zirniukui.

siaip, nebepamenu iki kurios savaites,pirmam trimestre kai vis dar dideja, o paskiau stabilizuojasi sirdies duziai, bet pagal sirdies duzius daznai gali nuspeti ir mergaite ar berniukas, nes jie buna nevienodi bet kaip ir visur, vieniems sutampa, kitiems ne.. 

greitesni sirdies duziai, na virs 140 bpm yra mergaiciu o letesni, berniuku siaip jau sako. man is sutapo, vieno buvo 170 ir 146... bet ziuriu dabar kai parasei kad sunaus greiciau... nors reikia zinot tikslius skaiciukus kiek buvo sunaus, ir kiek yra dabar. 

Aš vis skaitau bes kas tas PRG nežinau :) reikia paskaityti kas tai yra, kad lengviau būtu jus suprasti :)  Man šiandien 8 cd. po mm pienlige bjaurybe išlindo. dedu žvakutes. Bijau kad ir šis ciklas tuščias bus 😢kol išgydisiu ja, tai ir ov praleisiu 😭

progesteronas ;) jei pastoji natur,tai natur jis paprastai gerai gaminas ir nereikia sukt galvos. nors, kartais buna kad ir zemesnes normos.. 

Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 09 18, 12:19)
Tikrai mazai beliko :-), as tai kaip ir galeciau jau i gala rasytis tik nzn kada tiksliai pareis mmm.

Tupek tik prieky, nes as iskart po taves, o dar laukt o laukt iki testu gadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 09 18, 18:22)
Tupek tik prieky, nes as iskart po taves, o dar laukt o laukt iki testu gadinimo  biggrin.gif

As si menesi nepataikiau su ND, tai uzleisiu tave :-D :-D :-D, as jau jauciu pareinancias mmmm :-D :-D :-D psichologiskai :-)
Atsakyti

Labas rytas, pagaliau sauletas rytas :) bent jau Klaipedoje :)

Jefimija, rasei kad nusipirkai Vitex arbatos ? Gersi ? As vitex taip ir nepradejau, dar vis tikiuos kad pastosiu taip ;) 

Mano ov nusikele ir as supratau nuo ko.... nuo nakvisu, geriau max doze po 3000 mg del kb... ir vakar pagaliau pamaciau kb ! iskart mb uzlauziau, bet ov testai dar vis neigiami... skaiciau kad toks kiekis nakvisu gali nutolint ov... tai kas man is tu kb jei nera ov ??? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 19 rugsėjo 2017 - 09:02
Sveikos!

QUOTE(beladona @ 2017 09 19, 09:58)
tai kas man is tu kb jei nera ov ??? </p>

Na man tai KB visada prieš OV būna. Po kelių dienų.
Bet keista, jei OV nusikėlė, tai gali būti kad sutrumpės liuteininė fazė. Na arba ciklas pailgės 4u.gif

Aš tai šalavijų arbatą geriu, bet tokią nestiprią. Gal neįtakos kažkaip ne taip biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos!

Na man tai KB visada prieš OV būna. Po kelių dienų.
Bet keista, jei OV nusikėlė, tai gali būti kad sutrumpės liuteininė fazė. Na arba ciklas pailgės 4u.gif

Aš tai šalavijų arbatą geriu, bet tokią nestiprią. Gal neįtakos kažkaip ne taip biggrin.gif

Nu va, man irgi įdomu ar liuteinienei fazei tures kokios itakos ar ne. Tempa jau pakritus, kaip pries ov, tai nezinau, tikiuos ryt poryt sulaukt ov, o tai nukankinsiu mb, saziningai dirba nuo sestadienio  :love:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 19 rugsėjo 2017 - 09:13

Šalavijus reikia gerti nuo mėnesinių pabaigos iki O, kitaip gali sudarkyti ciklą :4u:

Beladona, pradėjau gerti arbatėlę. Gersiu iki O, žiūrėsiu koks efektas gleivėms, nes pas mane jų praktiškai nebūna :rolleyes:

Atsakyti

Šalavijus reikia gerti nuo mėnesinių pabaigos iki O, kitaip gali sudarkyti ciklą :4u:

Beladona, pradėjau gerti arbatėlę. Gersiu iki O, žiūrėsiu koks efektas gleivėms, nes pas mane jų praktiškai nebūna :rolleyes:

Pas mane sis menuo po persileidimo pirmas kai yra kb, ir taip normaliai, na kaip anksciau. Nakvisos suveike, bet ov nukele, siandien 13 cd, po p ov buvo 10,11 ir 12 cd. 

Atsakyti

Pas mane sis menuo po persileidimo pirmas kai yra kb, ir taip normaliai, na kaip anksciau. Nakvisos suveike, bet ov nukele, siandien 13 cd, po p ov buvo 10,11 ir 12 cd. 

Kad nukėlė O pora dienų, tai sakyčiau yra greičiau teigiamas pokytis, ne neigiamas. Ilgiau turėjo laiko brandinti :)

Atsakyti

Kad nukėlė O pora dienų, tai sakyčiau yra greičiau teigiamas pokytis, ne neigiamas. Ilgiau turėjo laiko brandinti :)

Na turbūt, dabar labai tikiuos kad ov išvis įvyks   :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 09 19, 12:33)
Šalavijus reikia gerti nuo mėnesinių pabaigos iki O, kitaip gali sudarkyti ciklą 4u.gif

Taip taip, jau prisiskaičiau. Taip ir darau mirksiukas.gif Iki O dar savaitė
Atsakyti
Pasiskelbe pas mus darbe viena jog laukias. Pikta as. Aisku ne del to kad laukiasi, o del jos poziurio. Kazkaip neiseina man ji is galvos. Aisku suzinojo jog laukias 7sav. , nes tai netyciukas, tamposi su didziausiais svoriais.moterys jai sako negalima ir pan.o ji sako tai nesunku, kas cia yra. Ir be viso nesisaugojimo tokio dar ruko.
Atsakyti