Dar kazkaip bijau dziaugtis, o ir MB sako "kaip letai plake ji, sunaus daug greiciau vare" - tai jis nenoredamas pasejo dar viena baime
Ir gine klausia, ar jau nusiraminsiu, o as "nusiraminsiu siame etape tik tada, kai pagimdysiu"
Uzsiregistravau pas genetike i Santaras, gal po jos bus didesnis atodusis spalio gale
tik ramiai nesiok, viskas gerai tavo zirniukui.
siaip, nebepamenu iki kurios savaites,pirmam trimestre kai vis dar dideja, o paskiau stabilizuojasi sirdies duziai, bet pagal sirdies duzius daznai gali nuspeti ir mergaite ar berniukas, nes jie buna nevienodi bet kaip ir visur, vieniems sutampa, kitiems ne..
greitesni sirdies duziai, na virs 140 bpm yra mergaiciu o letesni, berniuku siaip jau sako. man is sutapo, vieno buvo 170 ir 146... bet ziuriu dabar kai parasei kad sunaus greiciau... nors reikia zinot tikslius skaiciukus kiek buvo sunaus, ir kiek yra dabar.
Aš vis skaitau bes kas tas PRG nežinau reikia paskaityti kas tai yra, kad lengviau būtu jus suprasti Man šiandien 8 cd. po mm pienlige bjaurybe išlindo. dedu žvakutes. Bijau kad ir šis ciklas tuščias bus 😢kol išgydisiu ja, tai ir ov praleisiu 😭
progesteronas ;) jei pastoji natur,tai natur jis paprastai gerai gaminas ir nereikia sukt galvos. nors, kartais buna kad ir zemesnes normos..