Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Uranija5 @ 2017 09 18, 13:14)
Labas  4u.gif ,
turbūt savo žinute sukėliau diskusijas apie vaistų vartojimą smile.gif , gal ir pasikarsčiavau rašydama jokiais būdais nenutraukti prg, bet kai senbuvės pastoja, tikrai norisi kad viskas sėkmingai būtų iki galo  nestuke.gif , o su tuo vaistų vartojimu įvairių nuomonių yra. Vakar įdomumo dėlei pasigooglinau, tai pirmas pasitaikęs straipsnis:
Conclusions
The currently available evidence suggests that progesterone supplementation beyond the first positive hCG test after IVF/ICSI might generally be unnecessary, although large-scale randomised controlled trials are needed to strengthen this conclusion. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3551800/)

Kai pagalvoji, gi švedai irgi kažkokiais tyrimais remiasi, bet taip pat rašoma kad reikalingas detalesnis tyrimas, tai niekada negali žinoti į kurią grupę pakliūsi, nutrauks, įvyks persileidimas, sakys uppps, gal ir reikėjo vartoti, bet laiko tai atgal neatsuksi.. todėl ir reikia domėti pačioms, o ne tik aklai pasitikėti gydytojais.. blogiausia, kad kaip supratau, niekas prieš nutraukiant net nepasidomi koks jis šiuo metu.

Taip būtent, kai nepasidomi ir tiesiog numoja ranka. Tuo labiau kiek suprantu papildomas jo vartojimas nekenkia, tad kam rizikuoti, kai jau buvo vienas persileidimas? Kiek kainavo nervų tas visas IVF procesas, tai yra košmaras, apie pinigus net nekalbu. Bloga net pagalvot, jei viskas per naują būtų ir tik dėl to, kad nepavartojau papildomai. Kaip ten bebūtų ryt pasidarysiu ir PRG ta pačia proga smile.gif apmažinau šiek tiek dozę, žiūrėsiu ar viskas ok smile.gif
Atsakyti

MV, gražūs skaičiukai :4u: :4u:

Uranija, skaičiau ir aš tyrimus dėl prg papildomo vartojimo. Ir man užkliuvo, kad nebuvo net žiūrima, koks tas prg buvo prieš pradedant vartoti, daliai moterų buvo jis skirtas, daliai ne, ir žiūrėjo, kiek buvo persileidimų vienoje ar kitoje grupėje. Manęs tai neįtikina ir šiaip tvirtu mokslu net nekvepia. Dėl to ir aš už jo testavimą, ir jeigu jo per mažai, už papildomą vartojimą. Prg staigus kritimas nutraukus jo vartojimą tikrai gali sukelti gleivinės atsidalinimą. Nerizikuočiau net ir natūralaus pastojimo atveju, jau net nekalbant apie IVF :blink:

Aš jau net nekalbu apie tokį buitinį, iš akmens amžiaus atėjusį požiūrį į nėštumą, kad nėščia, bet persileidai - nu tai kas čia tokio, pastosi dar kartą. Man putos iš nasrų pradeda dribti dėl tokio niekinančio požiūrio į moterį ir jos jausmus :frusty:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 18 rugsėjo 2017 - 15:01

MV super  :wub: 

Atsakyti
Na va ir PRG išrašė, bet pabrėžė, kad išrašo tik dėl psichologinio faktorio, sakau jo jo man tinka biggrin.gif
Atsakyti

Na va ir PRG išrašė, bet pabrėžė, kad išrašo tik dėl psichologinio faktorio, sakau jo jo man tinka biggrin.gif

:lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Aš vis skaitau bes kas tas PRG nežinau :) reikia paskaityti kas tai yra, kad lengviau būtu jus suprasti :)  Man šiandien 8 cd. po mm pienlige bjaurybe išlindo. dedu žvakutes. Bijau kad ir šis ciklas tuščias bus 😢kol išgydisiu ja, tai ir ov praleisiu 😭

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiesta10: 18 rugsėjo 2017 - 16:19

Aš vis skaitau bes kas tas PRG nežinau :) reikia paskaityti kas tai yra, kad lengviau būtu jus suprasti :)  Man šiandien 8 cd. po mm pienlige bjaurybe išlindo. dedu žvakutes. Bijau kad ir šis ciklas tuščias bus 😢kol išgydisiu ja, tai ir ov praleisiu 😭

Ar tikrai pienlige? Girdejau kaip gyd per tw sake kad daznai ja painiojam su rimtesniais uzdegimais...

Atsakyti

prg - progesteronas. Pirmame temos puslapyje yra žodynėlis :4u:

Atsakyti

Na va ir PRG išrašė, bet pabrėžė, kad išrašo tik dėl psichologinio faktorio, sakau jo jo man tinka

Puiku :D

Atsakyti

Manau kad tikrai, ne pirma ir ne antra karta.... zinau jau kokie pas mane simptomai. anskciau iskart lekdavau pas gyd. Be to buvau rugpjuti pasitikrinti pries pastojima, buvo viskas ok. Man daznai taip buna rudeni ir pavasari 😡

Atsakyti

prg - progesteronas. Pirmame temos puslapyje yra žodynėlis :4u:

Supratau viską. ačiū :) aš gėriau Duphastona puse metu, dėl tepliojimu buvo man išrašę. 

Atsakyti
Siaip del tokiu visokiu nemaloniu pojuciu, kai buvo man alergija nuo vaistu, tai pasiule Tantum Rosa prausikli (milteliai ten) na superinis reikalas, jau po keletos dienu situacija pagerejo. Gal kam pravers :)
Atsakyti