Pirkit jau tą namą greičiau
Tai pirma darbą naują pasirašysiu, po to nauji namai bet matau, kad būsimas vaikas įnoringas, be savų namų neina. Įdomu, į ką jis čia pasidavė
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm
10.03 - Beladona nelaukia mmm
10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
??.?? - Survagiki nelaukia mmm
Papildyta:
Haha pataisėm tuo pačiu metu
Vaje! As trecia eilej nors dar net ov nebuvo kazkaip apmazejo cia musu, isleisim greit visas pas susiplanavusias ir pacios iseisim
Bet tu ir greita jo išsitryniau, bet galim ir pasimatymus įmest. Kaip tik galvojom apie tokį sąrašiuką gegužinukuose
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm
10.02 - Ryžiukė eina į pasimatymą
10.02 - MV eina į pasimatymą
10.03 - Beladona nelaukia mmm
10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
??.?? - Survagiki nelaukia mmm
Papildyta:
Šiek tiek nustumėm tave, kad taip neišsigąstum
Aha tikrai, labai jau "kūdas" sąrašiukas ir pas susiplanavusias, reikia pasitempti
Va dabar jau padoriau atrodo ;) o tai rimtai issigandau kad ovuliuot net nespesiu ir pirma sarasiuke busiu
Skaitau apie vitaminą D, kažkada buvo čia diskusija. Nuo 2011m. galiojanti rekomendacija nėščioms ir žindančioms yra 1,500 - 2000 IU per dieną (IOM duomenys). Jeigu yra viršsvorio, jo reikia dar daugiau, nes riebalinis audinys sukaupia vit D. Mano nėščių vitaminai teturi 400 IU, aš dar papildomai geriau 1000 IU, bet pasirodo, irgi nelabai užtenka, nes dažnai pamirštu.
Oho nieko sau. Aš įkaliau prieš mėnesį tą ampulę su didele koncentracija prieš pat IVF, dabar nepamenu kiek ten tiksliai toj, kur trim mėnesiams. Dar turiu vieną, tai gal vėliau dar reikės išnaudot. Mano D vit rezultatai taip ant ribos buvo, manau mažokai. O kokius tu vitaminus geri su 1000 IU? aš turiu dar aliejuką su 400 IU
Tai turbūt įkalei 10,000 arba 20,000 IU vienu kartu. Išvis radau studiją, kad 4000 IU dozė nėštumo metu dvigubai sumažina priešlaikinio gimdymo, eklampsijos, nėščiųjų diabeto riziką. Bet tai dar nėra oficiali rekomendacija.
Kokius geriu, nebepasakysiu - išmečiau buteliuką, laikau kapsules kitame, mažesniame buteliuke kartu su kitais vitaminais, taupau vietą . Bet geliniai, kapsuliniai.