QUOTE(Ryžiukė @ 2017 09 17, 19:09)
Sveikos
Aciu, kad nepamirstat, savaitgalis itemptas - dienos uzimtos, o vakarais negaluoju, tai neprisedu parasyt, ir dabar be LT raidziu telefonu suminkysiu
Kas naujo? Antenoj PRG buvo 600, po poros dienu Synlab 44, tai dar bandziau pasibart su Anteju, kad tokios nesamones, bet "duok dur*** kelia"
Penktadieni jau susitikom su plakancia sirdute
lelytis atitinka savaites, viskas oki, ryt lekiu tyrimu darytis ir knygele uzves.
Del PRG, tai kiek domejausi, po IFV Lt ivis net ne iki 12, o 15-16sav liepia vartot, nes jis pats nesigamina... jokiu budu staigiai nenutraukt, o ir mazinant dozes vis tirtis, ziuret ar kritiskai nekrenta
Mano gine nebuvo patenkinta "savivaliavimais", bet penktadieni pripazino, kad tikrai ju reikia, nors normose, bet mazokas jis, iki 12sav vartot kiek ir dabar, veliau matysim (ir cia su naturaliu pastojimu).
MeilesVaikai - laukiam graziu HCG skaiciuku
Dar neatsiuntė atsakymo, visai aptingo. Pamenu anksčiau kai naudojaus, tai po kelių val buvau gavus. Ir ne kažkoks super sudetingas čia tyrimas
užklausiau pas juos "helpdeske"
Dar šiandien kalbėjaus su sesute ir pagal ją nėra studijų įrodančių, kad prg nutraukimas kenkia, bet ji sake perduos žinutę daktarei ir tikiuos ji paskambins man ir išrašys pakankamai nors iki pirmo pasimatymo. Negi gaila jiem dėl šventos ramybės išrašyt nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(Jefimija @ 2017 09 18, 09:52)
<p>Pramušė vakar, na nesikeikiant. Tai stoju į eilės galą. Ar survagiki buvo pasirodžius? </p><p></p><p><span>09.07 - Survagiki nelaukia mmm</span>
<span>09.15 - MeilesVaikai - PUPO</span>
<span>09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm</span>
<span>09.26 - Kudlota nelaukia mmm</span>
<span>10.03 - Beladona nelaukia mmm</span>
<span>10.08 - Guzikas dar nezino, laukt ar nelaukt</span>
<span>10.10 - soweluu nesulauks mmm</span>
<span>10.13 - deraramos nelaukia mmm</span></p><p><span>10.14 - Jefimija nelaukia mmm</span>
</p>
Pirkit jau tą namą greičiau