Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Tai kad nieks cia nieko nereguliuoja, tik sakom kad visur skirtingai, tai gal vertetu su kita gyd pasikonsultuot ir pan. 

Kaip as nelabai pasitikiu savo gine todel vaziavau dar ir privaciai tyrimus padaryt, na tai privaciai gyd nesuprato nuo kokio uzdegimo man israsytos tos zvakutes, nes ji nieko blogo kaip ir nemato, paprastai kaip visom nestukem pakile tie leukocitai ir viskas. O jei ir yra gimdos kaklelio uzdegimas tai ji gydys tik nuo 12 sav. Tai nezinau kaip ka daryt su ta savo gine... 

Atsakyti

man tai vis tiek nesuprantama, kaip pasikliaunant sm žiniomis galima reguliuot vaistų vartojimą  :hmm: labai rizikinga atrodo.. Neatsistebiu tiesiog, bet bet kokiu atveju labai linkiu, kad viskas būtų gerai ir tikiu, kad bus gerai!! Pastojot, išnešiosit ir pagimdysit visos. 

Dėja, tikrai nevisos išnešioja ir ne visos pagimdo. Gerai, kai gerai ir lengvai. Bet..

O gydytojai taiko skirtingas praktikas, net daro bandymus. Jei kas nepasiseka, tiesiog bando kitaip. Bet kokia kaina tie bandymai! Gal tai vienintelė galimybė gyvenime susilaukt vaiko. O progesterono vaistu napavadinčiau. Ir jei ne šitas forumas, manau dukrytės neturėčiau. Tad ačiū moterims, kad dalinasi savo patirtimi, praradimais ir džiaugsmais.

Atsakyti

As praziopsojau ar Ryziuke nepasipasakojo kaip jai sekesi su tyrimais ir vizitu pas gine?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 09 16, 09:03)
<p>man tai vis tiek nesuprantama, kaip pasikliaunant sm žiniomis galima reguliuot vaistų vartojimą  hmm.gif labai rizikinga atrodo.. Neatsistebiu tiesiog, bet bet kokiu atveju labai linkiu, kad viskas būtų gerai ir tikiu, kad bus gerai!! Pastojot, išnešiosit ir pagimdysit visos.</p>

Tu vieną kartą jau išsakei savo požiūrį į tai ir mes jau diskutavom šia tema. Neverta kartotis, nes tai nieko nepakeis. Nėra daktarai visažiniai visagaliai dievai. Jie tarpusavy negali susitarti, tad reik būt ne visai protingam, kad aklai pasikliaut viena nuomone.
Gal tu turi kokią misiją čia išguiti tokį mūsų mąstymą, bet tik dar labiau sunervinsi, nei tu ką nors čia pakeisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 17 rugsėjo 2017 - 09:20

Wow. Kokios diskusijos. Nelisiu, nes bus daug pasiaustu kailiuku :D

Vakar vakare smigtelejau. Zadina maniskis, kazka kisa paragaut, sakau kas cia? Ar jogurtas geras paziurek sako. (Negeras, pelesiais tvoskia is tolo). Paskui dar kazka klausia, judina. Siaip ne taip pasikeliu - pasirodo salotas is makaronu ir lasisos ir dar kazko padare. Ir skaniai gavos jam. Nezinau, ar jam ikvepimas siom dienom, ar tiesiog mato, kad man kazkas ne taip.

O apie ne taip - ar po visu stresu persitempiau, ar kas darosi, bet miegas vel buvo nusimuses taip, kad baisu. Nemiegu nemiegu nemiegu - tada luztu belekur belekada ir nepazadinsi, kol savo neatmiegojau. Bet siandien atrodo i vietas atsistojo - vakare tada uzkandau ir iskart i lova, tai siandien po 6 atsikeliau - jau kaip zmogus. Neramina kazkoks keistas berimas, vakar lyg ir pasirode, siandien ryskesnis ir pora kaip spuogeliu iskile. Jau net sifili googlinau, bet ne tas. Maniskis sako, kad prakaitine, ale neniezti. Reiks stebet pora dienu, jeigu kas pas GP vel siaust, nors maniskis sako, kad penktadieni kraujas nuleistas - jeigu kazkas yra, tikrai parodys leukocitus.

Atsakyti

Oho kaip gavau nuo MV :) atsiprasau, jei uzsigavot, nes neturejau tokio tikslo, tiesiog issakiau savo nuomone ir maniau, kad galiu ta daryti, ir vis tiek bendrauti, bet pasirodo nelabai.. Tam paciam poste parasiau ir teigiamu dalyku ir apskritai stengiuos palaikyt visas mergaites. Bet cia kaip buliui raudonas skuduras tarsi ir daugiau niekas nerupi.. Ir visai nemanau, kad gydytojai visagaliai ir kad jau man taip nebus.. Kaip tik atvirksciai. Nebesiplesiu. Grazios dienos visom :4u:

Atsakyti

Kad niekas nepuole, ramiai paaiskino. Nereikia isizeist del to. As pvz irgi esu gerai gavus, ir taip labai neprastai - bet buvo uz ka ir zmogaus reikalas, ar isizeist, ar susimastyt ir padaryt isvadas. I tema as galiu tik viena dalyka pasakyt - daktarai taip, mokesi ir visa kita, bet ir jie patys sako viena dalyka - savo kuna zmogus pazista labiausiai. SM cia visos stengiasi rast ta "aukso viduriuka" - konsultuotis su gydytojais, pasikliaut (jei yra kuo pasikliaut, as pvz irgi nuo gydytoju gerai nukentejus), bet nepamirst paciom dometis, ieskotis info, kad galu gale nuejus pas ta gydytoja ramiai jam aiskiai issakyt kas, kaip - terminais, o ne mazdaug "skauda tiesiai tiesiai ir po kaire, gelbek daktareli" :) Taip kad nenukabink nosies. Tam mes cia ir esam, kad reikalui esant paguostuem, patartume, o jei labai reik - truputi pries plauka paglostyt, pakedent kailiuka :D Gincuose atsiranda teisybe.

Atsakyti

Deraramos, tai kad jau vieną kartą išsakei savo nuomonę, ir diskusijos baigtis buvo lygiai tokia pati kaip dabar. Jeigu ir įsižeidei, tai čia tik tavo pačios kaltė. Yra toks pasakymas - sutikime nesutikti. Ir šitoj temoj, ir šiaip gyvenime, labai praverčia 😉

Mano NT baltas, bt pakrito, 11dpo. Na tikrai, gal vaikas naujo darbo ir nuosavo būsto laukia 😁

Atsakyti

Tai ir neisizeidziau, buta ko :) ir kad antra karta issakau nuomone irgi na ir kas :D jei mane vis dar stebina.. Na bet daugiau susilaikysiu, itikinot ;)

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Aciu, kad nepamirstat, savaitgalis itemptas - dienos uzimtos, o vakarais negaluoju, tai neprisedu parasyt, ir dabar be LT raidziu telefonu suminkysiu biggrin.gif

Kas naujo? Antenoj PRG buvo 600, po poros dienu Synlab 44, tai dar bandziau pasibart su Anteju, kad tokios nesamones, bet "duok dur*** kelia" ax.gif
Penktadieni jau susitikom su plakancia sirdute wub.gif lelytis atitinka savaites, viskas oki, ryt lekiu tyrimu darytis ir knygele uzves.

Del PRG, tai kiek domejausi, po IFV Lt ivis net ne iki 12, o 15-16sav liepia vartot, nes jis pats nesigamina... jokiu budu staigiai nenutraukt, o ir mazinant dozes vis tirtis, ziuret ar kritiskai nekrenta unsure.gif
Mano gine nebuvo patenkinta "savivaliavimais", bet penktadieni pripazino, kad tikrai ju reikia, nors normose, bet mazokas jis, iki 12sav vartot kiek ir dabar, veliau matysim (ir cia su naturaliu pastojimu).

MeilesVaikai - laukiam graziu HCG skaiciuku 4u.gif
Atsakyti

Ryziuke, puikios naujienos  :wub:  va tau ir pakraujavimai pradzioje o jau sirdute plaka, nuostabu  :wub:  

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 17, 21:12)
<p>Ryziuke, puikios naujienos  wub.gif  va tau ir pakraujavimai pradzioje o jau sirdute plaka, nuostabu  wub.gif  </p>

Dar kazkaip bijau dziaugtis, o ir MB sako "kaip letai plake ji, sunaus daug greiciau vare" - tai jis nenoredamas pasejo dar viena baime unsure.gif
Ir gine klausia, ar jau nusiraminsiu, o as "nusiraminsiu siame etape tik tada, kai pagimdysiu" biggrin.gif
Uzsiregistravau pas genetike i Santaras, gal po jos bus didesnis atodusis spalio gale smile.gif
Atsakyti