Pasidariau tik hcg, negalvojau, kad nutrauks PRG. Pirmadienį pasidarysiu kartu su pakartotinu hcg manau.. Iki to laiko apmažnsiu kiekį žvakučių. Dar turiu kažkiek Grepix...
Pasidariau tik hcg, negalvojau, kad nutrauks PRG. Pirmadienį pasidarysiu kartu su pakartotinu hcg manau.. Iki to laiko apmažnsiu kiekį žvakučių. Dar turiu kažkiek Grepix...
O hcg kada gausi?
Jefimija, yra ka ziuret testuke? mano buvo tokie balti, kad spaudziojau ta balta vieta kol atsirado kreiva isdziuvimo zyme
Nežiūrėjau ryte sugalvojau dabar tik pažiūrėti, nes išeinam pas draugus, bus vyno, tai dėl šventos ramybės testą prašviečiau. Nieko nesimato. Patepliojo tik šiandien senu rudu krauju. 9 dpo, tai anksti dar
Na dabar jau net nežinau, tikėjausi šiandien, bet jau nebesius, tai kaži ar ryt gausiu
Labas,
laiks nuo laiko įkišu nosį pažiūrėti kaip jums sekasi..
Jokiais būdais nenutrauk progesterono, neįsivaizduoju kuo remiasi švedai, jei visur kitur rekomenduoja vartoti bent iki 12 savaičių . Kai pati per IVF domėjausi progesteronu, tai radau info kad kai kiaušialąstes išpunktuoja (ir ovuliacija neįvyksta), nesusiformuoja geltonkūnis, kuris šiaip gamintų progesteroną, todėl reikia vartoti papildomai, net jei jo užtekdavo natūraliam cikle. Aš aišku ne spece, bet jei tikrai nuspręsi nutraukti, nueik dar į IVF temą pasikonsultuoti..
laiks nuo laiko įkišu nosį pažiūrėti kaip jums sekasi..
Jokiais būdais nenutrauk progesterono, neįsivaizduoju kuo remiasi švedai, jei visur kitur rekomenduoja vartoti bent iki 12 savaičių . Kai pati per IVF domėjausi progesteronu, tai radau info kad kai kiaušialąstes išpunktuoja (ir ovuliacija neįvyksta), nesusiformuoja geltonkūnis, kuris šiaip gamintų progesteroną, todėl reikia vartoti papildomai, net jei jo užtekdavo natūraliam cikle. Aš aišku ne spece, bet jei tikrai nuspręsi nutraukti, nueik dar į IVF temą pasikonsultuoti..
Aha jau užklausiau keliose vietose ir guglinaus, tai yra kas nutraukė po teigiamo ir viskas buvo ok, kita dalis iki pirmo echo, bet dažniausiai iki 10-12 savaitės..
Ir galvok ką nori, kodėl nėra bendro susitarimo šiuo klausimu, nesuprantu
Ir galvok ką nori, kodėl nėra bendro susitarimo šiuo klausimu, nesuprantu
As pamenu geriau iki 12 savaites
MeilesVaikai, gal viskas normaliai, jie i tyrimus gi vistiek atsizvelgia, nors ir keista - visur visi sako, kad netraukt staigiai, bet gal jie zino...
Man tie vampyrai butu dzin irgi, bet mano venos megsta pasislept ir trukt. Si karta netruko, bet paieskot ikisus adata teko gerai, tai viskas ismalta, patine ir skauda Grizom ir smigom, atsikeliu paskui visa alkana kaip velnias, silpna, iki vonios svyruoju veido nusiplaut - ateina maniskis su lekste, kazka tarso, klausia kaip miegojau ir taip visai kaip tarpkitko - "as lazanijos padariau, eik valgyt" TOOOOOOKIA meile jam sukilo
Zooooooodziu. Vadinasi labas rytas ir gero savaitgalio.
Cia skundas ne del to, kad remonta daryt reikia, ar ka - zinojom, ka perkam. Bet. Virtuvej plyteles atrode padoriai ir tikejomes, kad bus is paskesniu dalyku.
Pries daugiau nei pusmeti turbut pradejom pastebet skilima vienoj vietoj - ne per siule, per plytele. Mb aiskino, kad buvo, ir kad neplinta. As sakiau, kad plinta. Po kiek laiko isitikino, kad vis tik plinta. Siandien kazkaip pasirode itartina, kai pasakojau mb, kad kartais juda plyteles. Atsitupiu - dar daugiau iskilimu, ir nemazai paskilineje gabaliukais. Maniskis paemes kaltuka pakele pora plyteliu... Ir kaip ir galvojom, "klijuota" mazdaug - tekst kliju, ant virsaus plytele ir net nelyginta. Gerai yra. Po plytelem skyles ir duobes. Zodziu. Einu ziuret statybiniu medziagu kainas Jei bus kam idomu, galesiu imesti foto tos duobes...
Tikiuos jum savaitgalis isauso smagiau
</p><p></p><p>Man tie vampyrai butu dzin irgi, bet mano venos megsta pasislept ir trukt. Si karta netruko, bet paieskot ikisus adata teko gerai, tai viskas ismalta, patine ir skauda Grizom ir smigom, atsikeliu paskui visa alkana kaip velnias, silpna, iki vonios svyruoju veido nusiplaut - ateina maniskis su lekste, kazka tarso, klausia kaip miegojau ir taip visai kaip tarpkitko - "as lazanijos padariau, eik valgyt" TOOOOOOKIA meile jam sukilo
</p>
Tai kad nei jie darė kokius tyrimus nei ką švedų forumuose sako, kad vartot progesteroną 2 sav på įsodinimo pas švedus yra standartinė praktika 😶
Kaip jau supratau visai jiem dzin tas prg čia
Fainai kai taip maistas garuoja ant stalo.. Primena vaikystę ir tą besąlygišką meilę
man tai vis tiek nesuprantama, kaip pasikliaunant sm žiniomis galima reguliuot vaistų vartojimą labai rizikinga atrodo.. Neatsistebiu tiesiog, bet bet kokiu atveju labai linkiu, kad viskas būtų gerai ir tikiu, kad bus gerai!! Pastojot, išnešiosit ir pagimdysit visos.
Guzikai, šaunuolis tavo vyras. O tie remontai senam name man kažkaip net žaviai skamba. Gyveni ir nežinai, kuris galas duos žinot apie save toks tas tikrasis gyvenimas savam būste. Mes irgi ne naujo ieškomės, aišku LT kainos mažesnės, bet reikia, kad būtų erdvės, kad tik mums tai būtų vieta gyventi..
Jau DU vakarus iš eilės buvau stropi namų šeimininkė ir indus suploviau.. Ir įsigijau sportbačius nesportavau nuo žiemos, tokia apsileidus jaučiuos.. Net kartais pagaunu save veidrody, kad oi maryte, laikas susiimti, kol dar ne vėlu.. Kita vertus guodžiu save, kad dar viskas normaliai svoris neauga, tik glemba kūnas. Ir negalima vis pasikliaut genais, nedideliu amžium ar dar kuo metas imtis veiksmų!
o į temą kalbant, tai laukiu kol baigsis mmm ir vėl kibsim į "darbus" tik gal šį mėnesį ne taip intensyviai, ramiau, natūraliau pirmą mėnesį abu kaip kokie pradinukai buvom