Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Janima @ 2017 09 15, 15:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71800024" data-time="1505485779"><div><p>Na nežinau ar čia tas pats atvejis. Gal čia negalima tik tom kuriom trūksta ir turi vartot. Kaip aiškino per telefoną, kad progesteronas buvo geriamas papildomai tik tam, kad pagerinti gleivinę ir sąlygas implantacijai. Pagal juos turbūt pastojus turėtų užtekti ir natūraliai besigaminančio progesterono 🙄</p></div></blockquote><p>O tik hcg darei ar ir prg?</p>

Pasidariau tik hcg, negalvojau, kad nutrauks PRG. Pirmadienį pasidarysiu kartu su pakartotinu hcg manau.. Iki to laiko apmažnsiu kiekį žvakučių. Dar turiu kažkiek Grepix...
Atsakyti

Pasidariau tik hcg, negalvojau, kad nutrauks PRG. Pirmadienį pasidarysiu kartu su pakartotinu hcg manau.. Iki to laiko apmažnsiu kiekį žvakučių. Dar turiu kažkiek Grepix...

O hcg kada gausi? :)

Atsakyti

Jefimija, yra ka ziuret testuke? :) mano buvo tokie balti, kad spaudziojau ta balta vieta kol atsirado kreiva isdziuvimo zyme :D

Nežiūrėjau ryte :D sugalvojau dabar tik pažiūrėti, nes išeinam pas draugus, bus vyno, tai dėl šventos ramybės testą prašviečiau. Nieko nesimato. Patepliojo tik šiandien senu rudu krauju. 9 dpo, tai anksti dar :)

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 15, 16:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71800100" data-time="1505490392"><div><p>Pasidariau tik hcg, negalvojau, kad nutrauks PRG. Pirmadienį pasidarysiu kartu su pakartotinu hcg manau.. Iki to laiko apmažnsiu kiekį žvakučių. Dar turiu kažkiek Grepix...</p></div></blockquote><p>O hcg kada gausi? smile.gif</p>

Na dabar jau net nežinau, tikėjausi šiandien, bet jau nebesius, tai kaži ar ryt gausiu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 09 15, 18:46)

Labas,
laiks nuo laiko įkišu nosį pažiūrėti kaip jums sekasi..

Jokiais būdais nenutrauk progesterono, neįsivaizduoju kuo remiasi švedai, jei visur kitur rekomenduoja vartoti bent iki 12 savaičių blink.gif . Kai pati per IVF domėjausi progesteronu, tai radau info kad kai kiaušialąstes išpunktuoja (ir ovuliacija neįvyksta), nesusiformuoja geltonkūnis, kuris šiaip gamintų progesteroną, todėl reikia vartoti papildomai, net jei jo užtekdavo natūraliam cikle. Aš aišku ne spece, bet jei tikrai nuspręsi nutraukti, nueik dar į IVF temą pasikonsultuoti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2017 09 15, 18:41)
Labas,
laiks nuo laiko įkišu nosį pažiūrėti kaip jums sekasi..

Jokiais būdais nenutrauk progesterono, neįsivaizduoju kuo remiasi švedai, jei visur kitur rekomenduoja vartoti bent iki 12 savaičių  blink.gif . Kai pati per IVF domėjausi progesteronu, tai radau info kad kai  kiaušialąstes išpunktuoja (ir ovuliacija neįvyksta), nesusiformuoja geltonkūnis, kuris šiaip gamintų progesteroną, todėl reikia vartoti papildomai, net jei jo užtekdavo natūraliam cikle. Aš aišku ne spece, bet jei tikrai nuspręsi nutraukti, nueik dar į IVF temą pasikonsultuoti..  4u.gif

Aha jau užklausiau keliose vietose ir guglinaus, tai yra kas nutraukė po teigiamo ir viskas buvo ok, kita dalis iki pirmo echo, bet dažniausiai iki 10-12 savaitės..
Ir galvok ką nori, kodėl nėra bendro susitarimo šiuo klausimu, nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 09 15, 21:14)
Aha jau užklausiau keliose vietose ir guglinaus, tai yra kas nutraukė po teigiamo ir viskas buvo ok, kita dalis iki pirmo echo, bet dažniausiai iki 10-12 savaitės..
Ir galvok ką nori, kodėl nėra bendro susitarimo šiuo klausimu, nesuprantu g.gif

As pamenu geriau iki 12 savaites
Atsakyti

MeilesVaikai, gal viskas normaliai, jie i tyrimus gi vistiek atsizvelgia, nors ir keista - visur visi sako, kad netraukt staigiai, bet gal jie zino...

Man tie vampyrai butu dzin irgi, bet mano venos megsta pasislept ir trukt. Si karta netruko, bet paieskot ikisus adata teko gerai, tai viskas ismalta, patine ir skauda :D Grizom ir smigom, atsikeliu paskui visa alkana kaip velnias, silpna, iki vonios svyruoju veido nusiplaut - ateina maniskis su lekste, kazka tarso, klausia kaip miegojau ir taip visai kaip tarpkitko - "as lazanijos padariau, eik valgyt" :D TOOOOOOKIA meile jam sukilo :D

Atsakyti

Zooooooodziu. Vadinasi labas rytas ir gero savaitgalio.

Cia skundas ne del to, kad remonta daryt reikia, ar ka - zinojom, ka perkam. Bet. Virtuvej plyteles atrode padoriai ir tikejomes, kad bus is paskesniu dalyku.

Pries daugiau nei pusmeti turbut pradejom pastebet skilima vienoj vietoj - ne per siule, per plytele. Mb aiskino, kad buvo, ir kad neplinta. As sakiau, kad plinta. Po kiek laiko isitikino, kad vis tik plinta. Siandien kazkaip pasirode itartina, kai pasakojau mb, kad kartais juda plyteles. Atsitupiu - dar daugiau iskilimu, ir nemazai paskilineje gabaliukais. Maniskis paemes kaltuka pakele pora plyteliu... Ir kaip ir galvojom, "klijuota" mazdaug - tekst kliju, ant virsaus plytele ir net nelyginta. Gerai yra. Po plytelem skyles ir duobes. Zodziu. Einu ziuret statybiniu medziagu kainas :D Jei bus kam idomu, galesiu imesti foto tos duobes...

Tikiuos jum savaitgalis isauso smagiau :D

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 09 16, 02:24)
<p>MeilesVaikai, gal viskas normaliai, jie i tyrimus gi vistiek atsizvelgia, nors ir keista - visur visi sako, kad netraukt staigiai, bet gal jie zino...
</p><p></p><p>Man tie vampyrai butu dzin irgi, bet mano venos megsta pasislept ir trukt. Si karta netruko, bet paieskot ikisus adata teko gerai, tai viskas ismalta, patine ir skauda biggrin.gif Grizom ir smigom, atsikeliu paskui visa alkana kaip velnias, silpna, iki vonios svyruoju veido nusiplaut - ateina maniskis su lekste, kazka tarso, klausia kaip miegojau ir taip visai kaip tarpkitko - "as lazanijos padariau, eik valgyt" biggrin.gif TOOOOOOKIA meile jam sukilo biggrin.gif
</p>

Tai kad nei jie darė kokius tyrimus nei ką biggrin.gif švedų forumuose sako, kad vartot progesteroną 2 sav på įsodinimo pas švedus yra standartinė praktika 😶
Kaip jau supratau visai jiem dzin tas prg čia biggrin.gif

Fainai kai taip maistas garuoja ant stalo.. Primena vaikystę ir tą besąlygišką meilę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 16 rugsėjo 2017 - 09:45

man tai vis tiek nesuprantama, kaip pasikliaunant sm žiniomis galima reguliuot vaistų vartojimą  :hmm: labai rizikinga atrodo.. Neatsistebiu tiesiog, bet bet kokiu atveju labai linkiu, kad viskas būtų gerai ir tikiu, kad bus gerai!! Pastojot, išnešiosit ir pagimdysit visos.

Guzikai, šaunuolis tavo vyras. O tie remontai senam name man kažkaip net žaviai skamba. Gyveni ir nežinai, kuris galas duos žinot apie save :D toks tas tikrasis gyvenimas savam būste. Mes irgi ne naujo ieškomės, aišku LT kainos mažesnės, bet reikia, kad būtų erdvės, kad tik mums tai būtų vieta gyventi..  :rolleyes: 

Jau DU vakarus iš eilės buvau stropi namų šeimininkė :D ir indus suploviau.. Ir įsigijau sportbačius  :wub:  nesportavau nuo žiemos, tokia apsileidus jaučiuos.. Net kartais pagaunu save veidrody, kad oi maryte, laikas susiimti, kol dar ne vėlu.. Kita vertus guodžiu save, kad dar viskas normaliai :D svoris neauga, tik glemba kūnas. Ir negalima vis pasikliaut genais, nedideliu amžium ar dar kuo  :angel_not:  metas imtis veiksmų!

o į temą kalbant, tai laukiu kol baigsis mmm ir vėl kibsim į "darbus" :D tik gal šį mėnesį ne taip intensyviai, ramiau, natūraliau :) pirmą mėnesį abu kaip kokie pradinukai buvom :D 

Atsakyti

deraramos

Dar syki sakau - nepatyrusiai sunkumu beveik neimanoma suprasti to baimes, nevilties jausmo. Jopipi, gi ne morfijaus dozes "reguliuojam".

Atsakyti