Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas rytas. Einu kraujo priduot :dry2:  Nemegstu as tu vampyru...

Atsakyti

Labas rytas. Einu kraujo priduot :dry2:  Nemegstu as tu vampyru...

Man tai nulis emociju tie vampyrai kazkaip :D

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 15, 08:02)
<p>Meiles Vaikai, laukiam ir is taves ziniu!</p>

Tai teigiami testai, bet man panika prasidėjo, pradėjo sukti vidurius ir panašiai, nežinau atrodo lyg ir krūtinė mažiau jautri, žodžiu nulėkiau hcg pasidaryt, tai baigiu išprotėti nuo laukimo ir minčių. Su VK dar nekalbėjom, aš negirdėjau kaip skambino, o daugiau neperskambino.
Atsakyti

Tai teigiami testai, bet man panika prasidėjo, pradėjo sukti vidurius ir panašiai, nežinau atrodo lyg ir krūtinė mažiau jautri, žodžiu nulėkiau hcg pasidaryt, tai baigiu išprotėti nuo laukimo ir minčių. Su VK dar nekalbėjom, aš negirdėjau kaip skambino, o daugiau neperskambino.

Aa galvojau jau su VK vizita koki suderinot ;) 

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 09 15, 12:51)

Nepanikuok, testai juk teigiami mirksiukas.gif Pati negali paskambinti?
Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 09 15, 11:55)
Nepanikuok, testai juk teigiami  mirksiukas.gif Pati negali paskambinti?

Tai jie teigiami ilgai būna. Ne, negaliu, turi užsiregistruot, kad jie paskambintų smile.gif
Atsakyti
Užrašė spalio 2 į pasimatymą smile.gif
Paklausiau dėl progesterono, sakė tęsti nebreikia, nors skaičiau kad IVF mergaitės naudoja 12 savaičių. Na tikiuos, kad nepakenks nutraukimas, šakės kaip nervas ima nieko dirbt negaliu verysad.gif
Atsakyti

O tai cia gi raso kad staigiai negalima  nutraukt .

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 15, 13:16)
<p>O tai cia gi raso kad staigiai negalima  nutraukt .</p>

Kur rašo?
Atsakyti

Kur rašo?

Na mergaites kurios gere progrestorona raso kad staigiai nutraukt negalima. Ar ne apie ta pati kalbam? :)

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 15, 14:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71799924" data-time="1505481030"><div><p>Kur rašo?</p></div></blockquote><p>Na mergaites kurios gere progrestorona raso kad staigiai nutraukt negalima. Ar ne apie ta pati kalbam? smile.gif</p>

Na nežinau ar čia tas pats atvejis. Gal čia negalima tik tom kuriom trūksta ir turi vartot. Kaip aiškino per telefoną, kad progesteronas buvo geriamas papildomai tik tam, kad pagerinti gleivinę ir sąlygas implantacijai. Pagal juos turbūt pastojus turėtų užtekti ir natūraliai besigaminančio progesterono 🙄
Atsakyti

Na nežinau ar čia tas pats atvejis. Gal čia negalima tik tom kuriom trūksta ir turi vartot. Kaip aiškino per telefoną, kad progesteronas buvo geriamas papildomai tik tam, kad pagerinti gleivinę ir sąlygas implantacijai. Pagal juos turbūt pastojus turėtų užtekti ir natūraliai besigaminančio progesterono 🙄

O tik hcg darei ar ir prg?

Atsakyti