Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(beladona @ 2017 09 14, 10:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuozmusis Guzikas" data-cid="71797974" data-time="1505381010">
<div>
<p> </p>
<p>O as gamint labai megstu smile.gif Ir mb labai megsta, kad as megstu lotuliukas.gif  Vakar va kaip tik sugalvojau eksperimenta - i cannelonni prikisau vistos, grybu, svogunu, a la parmezano ir prieskoniu biski ir uzkepiau su baltu padazu su tuo paciu suriu. Ir visai gerai gavosi biggrin.gif Kazkaip naturaliai tas, is seimos gal. Mama visada gamindavo namini maista del musu su sese sveikatos, tevas mano irgi gaminantis... Kazkaip abi su sese nuo labai anksti pradejom irgi gamint. Kaip kitos? Yra desningumas, kad is seimos ateina, ar cia labiau individualus dalykas?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Oi mane anksti prie puodu pristate, abu tevai pamaininius darbus dirbo, tai teko suktis, kai koldunai ir sasiskos nusibodo. Pamenu 12 metu jau puikiai orkaiteje vistienos kulseles su bulvem iskepdavau  rolleyes.gif  nepasakyciau kad megstu gamint, bet gaminu ir gaunas gerai, MB nuo pazinties su manim ir bendro gyvenimo jau +7 kilai  biggrin.gif  o va mano mergina.... 17 metu... kiausini gal issikeptu... gal....  doh.gif sakau kaip vyra maitinsi ? sake - kebabais !  cray.gif</p>

Aš ilgai irgi negaminau nieko ypatingo. O ir poreikio nebūdavo, tėvai visko prigamindavo. Aš gan vėlai pradėjau skaniai gaminti, ypač kai nebegyvenau kartu su tėvais, su laiku ateina šitas dalykas. Manau ir tavo dukrai taip. Aš dažnai tiesiog improvizuoju smile.gif bet šiaip neturiu didelės traukos tam, tik kad labai pasiilgstu namie gaminto maisto, tai tenka gamint kartais.. Noriu pas mamą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 14 rugsėjo 2017 - 18:23

Na jei jau snekat kas kokio lialaus norit, as tai noriu rudeni gimusio, nes noriu vasara su graziu pilvuku pavaikstinet ;) realiai man koks spalinukas ar lapkritinukas butu pats tas  :wub:  va kaip tik vyrui kita lapkriti ant 40mecio dovanu  :wub:​ 

Aš lapkritinuką turiu, tai tikrai dėl nėštumo gana patogus laikas, nes nereikėjo jokių šiltų žieminių striukų ieškotis, kitokių žieminių rūbų būtent nėščiai, o vasarą nebuvo sunku per karščius, nes pilvelis nebuvo didelis dar. O ir gimus vaikui viskas natūraliai susidėlioja, kaip jį rengti, kiek tos šilumos reikia. 
Dabar kardinaliai kitaip, nes visa žiema bus paskutiniai mėnesiai. O šiaip kada ateina stebuklas, tada ir geriausia, tikrai ne kiekvienai duota taip imti ir suplanuoti vaiko gimtadienį :)

Atsakyti

deraramos

Dekui uz minti  :4u: Panasu, kad vienkartinis dalykas...tikiuosi nepasikartos, nes jausmas ne is maloniausiuju. Endo niekas niekada neitare, nulis pozymiu. 

Pipec, herpis ant lupos issoko. Simta metu neturejau  :D  

Atsakyti

Ooo Grange!!! Apziurejau Tavo kulinarinius bandymus..... vaje vaje.... atia Beladonos dietoms :D visko noriu, keksai pasakiski  :wub: 

:) seniai beatnaujintas, o dar paziurejau kad senos nuotraukos if photobucketo dingo visai :( gaila.. 

Neeesupratau... SM sienauja kazka, vakar man Grange paskutiniu zinuciu nerode, tik Ispaikytos :hmm:  Atsiprasau, kad neatrasiau, atrasau dabar.

270 svarais i menesi. Uz 50k galbut del to, kad kaipo reiktu remonto (bet toli grazu ne avarien bukle) ir kad namas banko perimtas ir parduodamas (ar neissimokejo paskolos, ar ko, tai jiem turbut to skirtumo ir tereikia). Skaitosi namas, bet cia tas terraced, kaip pas britus populiaru - ilga eile namu sujungtu sonais. Bet su abiem kiemais, viskas normaliai. Metai - 189* ar pns, jei gerai pamenu, reiks islist paziuret - ant musu kaip tik lentele kabo :D Zodziu, senos statybos, bet tiek atlaikes - atlaikys dar n metu :D Tiesiog pataikem reikiamu laiku ieskot. Nu kas dar niunsai su UK namais - kad beveik niekada negauni nuosavybes teisiu i zeme, skaitosi lease (koks lietuviskas atitikmuo?.. Paskolinta?), bet tas terminas buna toks, kad 5 atominiu karu sulaukt galima :D Zemei, ant kurios musu namas stovi like 800 ar 900 metu :D Siaip daug kas stebisi, kad mum dave ir tt, kai emem - maniskiui 25 net nebuvo. Tai ypac tautieciai (kaip iprasta deja...) liezuviais male kaip reikalas, ko tik netauzyjo... Geriausias buvo, kad maniskis meluoja, kad nama nusipirko (niekam nieko net nesake, patys isgirdo gandus) ir kad is tikro imam council housinga (soc bustas) ir tik sakom, kad nusipirkom :D Nes "uzsienieciam nieks neduoda paskolu", "tokiem jauniem niekas neduoda paskolu", "labai sunku paskola gaut" ir tt ir pns. Nors kai pasiziurim... Jie net nesidomi. Ne visiems - gink die nestumiu ant visu - bet laaabai nemazai is pabaltijo liaudies abejoju, ar isvis bando. Gyvena patys council housinge po 10 zmoniu (pernuomodami, kas grieztai draudziama), ir arba kas dvi savaites kur nors laksto - i Tevyne, i Ibiza, i Maljorka, i Kalab**iski, arba kiekviena savaitgali balaii festivaliai... Tai kas duos paskolas, net ir pasidomejus... Nezinau net, kaip mum dave. Tiksliau skaitosi mb dave, nes as jau ligoj buvau. Gal kad maniskis nei darbo praleidineja, nei ka, mokescius kiek imanoma laiku mokam, nuoma velavom du kartus - abu kartus pranesem, kad veluosim ir kada bus... Tai vat...

Kazkaip abi su sese nuo labai anksti pradejom irgi gamint. Kaip kitos? Yra desningumas, kad is seimos ateina, ar cia labiau individualus dalykas?

galvojau ignoruoji :D nieko, pasitaiko cia tam forume. .. 

tai tikrai gerai gavot, pasitvarkysit kaip reiks, ir bus gerai. o jei noresit, perparduosit ir dar laimesit. 

mes kadangi visai ne handy abu, o ypac b, tai neapsimoketu imti nerenovuota ar nesutvarkyta, daar tik reiks perdazyt ir kai ka virtuvej pakoreguot ir bus psio, na ir baldai aisku. 

ale kalbu kad jau kaip keliuos, dar ne dar ne.. 

del gaminimo, man patiko ir gaminau seniau daug daugiau. pradejau ir anksti gan, tetis mano namie gamina daugiau, tai is jo ir ismokau. 

Atsakyti

Tikrai ner marianu.... Visos viltys dabar i Jefimija  :yahoo:​ 

Man dabar 8 dpo, tai gal rytoj ir prašviesiu kokį NT su prožektorium :D šiaip nenėščia kažkaip šį mėnesį, gal dėl to, kad labai užsiėmus buvau :D

Atsakyti

o va mano mergina.... 17 metu... kiausini gal issikeptu... gal....  :oh: sakau kaip vyra maitinsi ? sake - kebabais !  :cray:

Taigi vyras gamins :) Nebe tie laikai, kad viskas ant moters pečių (tegu ir neužsileidžia) :)

Aš gaminti mėgstu, bet mes gaminam kartu praktiškai kasdien. Kartas nuo karto tik aš ar tik jis, jeigu kitas užsiėmęs / vėlai iš darbo / ne nuotaikoje.

Atsakyti

Tikrai kaip tu, Kisulita? Kokios mintys lanko?

Jefimija, yra ka ziuret testuke? :) mano buvo tokie balti, kad spaudziojau ta balta vieta kol atsirado kreiva isdziuvimo zyme :D

Atsakyti

Pasigirsiu, vakar prisisnekejau ir vakariene paruosiau :D 

Nusprendziau varyt sportuot. Kazkaip turejau keistu iliuziju, kad planuoju vaika ir tuoj suplanuosiu, o kol kas gyvenimas stovi, nieko negaliu naujo imtis, negaliu sportuot, kazkur investuot, nes ne ta dabar "darau". Daugmaz sedziu ant sofos ir laukiu pilvo. Tai einu siandien sportbaciu pirkt :D

Atsakyti

Pasigirsiu, vakar prisisnekejau ir vakariene paruosiau :D 

Nusprendziau varyt sportuot. Kazkaip turejau keistu iliuziju, kad planuoju vaika ir tuoj suplanuosiu, o kol kas gyvenimas stovi, nieko negaliu naujo imtis, negaliu sportuot, kazkur investuot, nes ne ta dabar "darau". Daugmaz sedziu ant sofos ir laukiu pilvo. Tai einu siandien sportbaciu pirkt :D

Saunuole! As irgi audziu minti varyt sportuot, man net sportbaciu pirkt nereikia, viska turiu ;) tik susimest i tasiuka ir varyt tereikia. O tai jau tikrai, as irgi, sedziu ir laukiu pilvo. Atrodo laikas sustojes...

Atsakyti

Taigi vyras gamins :) Nebe tie laikai, kad viskas ant moters pečių (tegu ir neužsileidžia) :)

Aš gaminti mėgstu, bet mes gaminam kartu praktiškai kasdien. Kartas nuo karto tik aš ar tik jis, jeigu kitas užsiėmęs / vėlai iš darbo / ne nuotaikoje.

Mes su kolege juokemes ta tema.... ji sunu turi metais uz maniske vyresni, tai jis irgi nu gaaaal kiausini issikeptu... tai va, o kas jei du tokie i pora ??? Nu rimtai kebabinems biznis  :lol: 

kaip testukas ? marianu prasom duot! 

Atsakyti

Meiles Vaikai, laukiam ir is taves ziniu!

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 09 15, 09:55)
Atrodo laikas sustojes...</p>

Man tas pats...Nors bandau nukreipti mintis..skaityti knygas, o ne forumus biggrin.gif Bet visgi gamta stipresnė. Noriu nestuke.gif ir taškas biggrin.gif biggrin.gif
Kita vertus, atrodo kur čia skubėti, nes gal jau niekada gyvenime nebebus to gražaus laukimo (čia tuo atveju jei netyčia gimtų dvyniai), gal niekada nebeteks matuotis BT, darytis OV testukus. Gal visgi gražus tas laikas wub.gif

Ryžiuke, kaip tavo reikalai? kaip tyrimai? Kokios nuotaikos?
Atsakyti