Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

O as gamint labai megstu :) Ir mb labai megsta, kad as megstu :lol:  Vakar va kaip tik sugalvojau eksperimenta - i cannelonni prikisau vistos, grybu, svogunu, a la parmezano ir prieskoniu biski ir uzkepiau su baltu padazu su tuo paciu suriu. Ir visai gerai gavosi :D Kazkaip naturaliai tas, is seimos gal. Mama visada gamindavo namini maista del musu su sese sveikatos, tevas mano irgi gaminantis... Kazkaip abi su sese nuo labai anksti pradejom irgi gamint. Kaip kitos? Yra desningumas, kad is seimos ateina, ar cia labiau individualus dalykas?

Oi mane anksti prie puodu pristate, abu tevai pamaininius darbus dirbo, tai teko suktis, kai koldunai ir sasiskos nusibodo. Pamenu 12 metu jau puikiai orkaiteje vistienos kulseles su bulvem iskepdavau  :rolleyes:  nepasakyciau kad megstu gamint, bet gaminu ir gaunas gerai, MB nuo pazinties su manim ir bendro gyvenimo jau +7 kilai  :D  o va mano mergina.... 17 metu... kiausini gal issikeptu... gal....  :oh: sakau kaip vyra maitinsi ? sake - kebabais !  :cray:

Atsakyti

Mano mama gamindavo kasdien, padedavau jai bet meiles gamybai nejaute ir man neiskiepijo.. Biznis picerijai, atsidariusiai prie musu.. Ir vargsai musu skrandziai.

Gamint abiem kasdien reiktu ziauriai prisiverst. Pirkt maista, galvot ka paruost, ruost, indus plaut.. :) noreciau moket greitai ir paprastai ir skaniai :D

Kur marianos? :D man sis menesis bus iiilgas.. Ir geda, bet nelabai noriu birzelinuko :D nusisneku aisku bet turiu savo ismislu ir jauciu kaip desiu ant belekokio menesio, bus man rinktis..

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 09 13, 21:13)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ispaikyta" data-cid="71797429" data-time="1505330368">
<div>
<p>Nu uz 85 tukst. as ir namo noreciau, bet be 200tukst normalaus ne su ziburiu nerasi, o ir uz tuos 2... tik toli nuo dublino. As noriu kiemo normalaus , dideles virtuves :-) ir aisku kad atskiras butu. Tai realiai depozitui irgi apie 30 tukst.reikia , bet kita puse blogoji reikiamos sumos bankas vistiek neduoda, nesvarbu kad sumoki nuomos visa suma kuria moketum bankui ir i seivinga dar atsidedu.durna sistema.</p>
</div>
</blockquote>
<p>o kodel neduotu reikiamos sumos, jei turit depozita? nu nebent abu nedirbat, ar dar kiti dalykai.. </p>
<p> </p>
<p>ai guzikai, dar norejau del meginuku, nu fainai kad taip pavyko uzsakyt. jei dar ir tinka odai tai is vis gerai </p>
<p>as seniai ko besisakiau.. bet kad nieko nereikia kol kas. </p>

Abu dirbam ir daugiau nei min.gaunam.bet bankas isskaiciuoja pagal save .susilaukus antro vaiko praktiskai gauti paskola reikiama sansu isvis mazai. Dar lieka galimybe imti is valstubes bet velgi kiti niuansai.
Papildyta:
QUOTE(deraramos @ 2017 09 14, 11:36)
<p>Mano mama gamindavo kasdien, padedavau jai bet meiles gamybai nejaute ir man neiskiepijo.. Biznis picerijai, atsidariusiai prie musu.. Ir vargsai musu skrandziai.</p><p>Gamint abiem kasdien reiktu ziauriai prisiverst. Pirkt maista, galvot ka paruost, ruost, indus plaut.. smile.gif noreciau moket greitai ir paprastai ir skaniai biggrin.gif</p><p></p><p>Kur marianos? biggrin.gif man sis menesis bus iiilgas.. Ir geda, bet nelabai noriu birzelinuko biggrin.gif nusisneku aisku bet turiu savo ismislu ir jauciu kaip desiu ant belekokio menesio, bus man rinktis..</p>

As valgyt net nelabai moku daryt. Mano vyras jau 13 metu gamina kasdien :-)
O birzelinuko tai nerealiai noreciau, nes mano princese irgi gimus birzeli :-)
Atsakyti

Tikrai ner marianu.... Visos viltys dabar i Jefimija  :yahoo:​ 

Atsakyti

Kaip Kisulita kazi laikos ?  :hmm:​ 

Atsakyti

Na jei jau snekat kas kokio lialaus norit, as tai noriu rudeni gimusio, nes noriu vasara su graziu pilvuku pavaikstinet ;) realiai man koks spalinukas ar lapkritinukas butu pats tas  :wub:  va kaip tik vyrui kita lapkriti ant 40mecio dovanu  :wub:​ 

Atsakyti

****, siandien taip pramuse, kad net atsisest negaliu - stipriai duria, lyg spazmas koks. Vaikstau po ofisa...bandziau sest - nu ne, atrodo, kad sprogsiu nuo spaudimo. Kazi kas cia per nesamones?

Atsakyti
Gaminti niekada nemegau, as geriau sumustini suvalgysiu nei suksiu galva ka cia gaminti.

As noriu silto oro vaiko, kazkaip man sunku pagalvot aie zieminuka, nezinociau nei kaip aprenkt ax.gif Mano pupa balandi gimus, as pati geguze.
Atsakyti

Vasara vaiksciot issiputusiai ir sutinusiom kojom nesinori.. Gerai, jei ta vasara tik kalendorine. Ir vaikas sustu nuo karscio jei uzeitu tokie, infekcijos greiciau plinta, uodai ir t.t. Norejau geguzes, o dabar gal praleisti kelis men? :D juokauju aisku..

Atsakyti

Vasara vaiksciot issiputusiai ir sutinusiom kojom nesinori.. Gerai, jei ta vasara tik kalendorine. Ir vaikas sustu nuo karscio jei uzeitu tokie, infekcijos greiciau plinta, uodai ir t.t. Norejau geguzes, o dabar gal praleisti kelis men? :D juokauju aisku..

As dukra gimdziau pacioj rugpjucio pabaigoj, oi 2000tuju vasara karsta buvo. Ir kojos tino ir pati tinau, ui ui ui  :blink:​ 

Atsakyti

Lucci, man panasiai, jei kalbi apie spaudima ir negalejima atsisest. Itaria endometrioze. Bet jei anksciau nebuvo taip, gal tik sikart skausmingesnes, linkiu nesulaukti kito karto :)

Atsakyti

Kazkaip abi su sese nuo labai anksti pradejom irgi gamint. Kaip kitos? Yra desningumas, kad is seimos ateina, ar cia labiau individualus dalykas?

Pas mus gamindavo tik mama ir ji nepakęsdavo pagalbos, todėl aš išvažiavau studijuot tik kiaušinį mokėdama išsivirti. Vis jai primindavau apie tai, kaip ji mane nuo puodų vydavo, nes kai pradėjau draugauti su dabartiniu savo vyru, pradėjo man užmetinėti, kad vyruką badu numarinsiu. O aš ir sakydavau, kad gali ir pats pasigaminti ir aš čia nevergausiu  :D O paskui viskas apsivertė 180 laipsnių. Išmokau aš gaminti ir visai neblogai, pačiai atsirado noras ir kažkaip natūraliai viskas gavosi, vyras badu nemirė, pačiam gaminti nereikėjo, nors aš visai norėčiau, kad jis retkarčiais puodų klausimą iš manęs perimtų. Man sunkiausia sugalvoti, ką daryti, o pagaminti jau vieni juokai. Mes darbus pasidalinę, aš gaminu, jis indus plauna :D Kai indaplovę sumontuos nzn kaip bus, reikės kitaip darbus dalintis.  :hmm:  :D​ 
Beje, mano mamai buvo lygiai taip pat, močiutė galva lingavo, kad žentelis sukūs, o mama puikia šeimininke patapo. Gal genai, nzn  :D 

Atsakyti