Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

O man prasidejo mmm kaip ir turejo rugsejo 7. Dar savaitgali draugu vestuves atsokom. Kazkoks depresinis metas man. Del paskolos bustui nerimauju, man tai atrodo dideles sumos ir visam gyvenimui. Juk nesi tikras kaip bus po metu, o cia 30 metu... Kazkoks kosmaras

O tai dabar kur gyvenate ? Nuomojates ? Tada geriau moket paskola, uz savo turta, o ne kazkam. 

Atsakyti

Jefimija, kur dingus ? Kelinta dpo ? Norim marianu  :rolleyes:  :P​ 

Atsakyti

Survagiki :4u: 

Savas bustas visada geriau. Mes irgi neturim, tai nuomai pinigai kaip i bala. Ir savo pasitvarkyt atrodo nk negali. O po 10-20 m ta didele suma jau net nebeatrodys tokia didele..

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 09 12, 11:08)
Ryziuke, ar echo esant normaliam nestumui butinas daznai? 4u.gif skaiciau, kad dazniau nei butina geriau nedaryti, vis delto nera istirtas poveikis.. Aisku, jei yra problema daro dazniau..

Tai, kad tas nėštumas nėra normalus, dėl to ir stebi unsure.gif su pirmu ji buvo skeptiška šiuo klausimu, nelindo visai ir nežiūrinėjo be reikalo, o dabar pati pasakė, tai ir eisiu.
Aš echo nematau kaip baubo, privačiai lankantis kas 2-4sav vis žiūri, kad mama nusiramintų, gydytoja stebi kaip vaikas auga wub.gif

Gavau atsakymą, kad PRG toks ir yra, be klaidų blink.gif visiška nesąmonė, manau nelogiška per 7d. taip jį užsikelti... ryt vėl lėksiu darytis, pinigų, laiko ir nervų švaistymas doh.gif

Survagiki, o aš nemąstau, kad jei pasiimsiu paskolą 30 metų tai ten ir turėsiu gyventi, turėsiu būtinai ją išmokėti ar dar kaip panašiai... ne vieni draugai iš artimo rato keitė butus, paskolas dengė-ėmė, net į užsienius išsikėlė, perpardavė savus paskolinius namus ir pan smile.gif o dėl to, kad įsipareigojimas išmokėti, tai nė vienas neesam tikras kas rytoj bus ir kiek gebėsim, nei dėl buto, nei dėl vaiko, darbo ar santykių, visgi atsikeli su mintimi, kad rytojus bus šviesesnis ir geresnis, galvoki ir tu taip 4u.gif
Atsakyti

Ryziuke, o siandien nebuvai pas gine?

Atsakyti

MV, matau ir aš :wub: :wub:  ar kartojai?

Deraramos, už baltą ir mmm :4u:

Janima, sveikinimai nuoširdžiausi :wub: :wub:  aukit!

Beladona, nėr kol kas marianų, dar tik 6 dpo, o kadangi užsivertus darbais ir naujo darbo paieškomis, tai neradau laiko kada čia atbėgti. Dar kol kas nenėščia :yahoo: Na bet jau greitai, greitai. Labai norisi naujam darbdaviui siurprizą padaryti :D

Atsakyti

Guzikėli, marš į sąrašiuką. Gali įsirašyti ir po O sugaudymo, kad mes žinotumėm, kada marianų laukti :D

09.07 - Survagiki nelaukia mmm
09.15 - MeilesVaikai - PUPO
09.20 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm
10.03 - Beladona nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 12 rugsėjo 2017 - 15:56

Naujokei labas :4u:  Linkiu neužsibūti!

Atsakyti

As vis negalejau pasiryzti antram vaikui del daug aspektu( gal mamo pacios isgalvotu). Su dukra labai sunku buvo kai gime, naktimis nemiegojo, vakarais pilvuka skaudejo....baisu prisiminti. Kai pradejom miegoti norejau skirti visa savo demesi tik jai. O paskui prasidejo bureliai, tiek islaidu.... 

Dabar jau ji savarankiska, as jai nebereikalinga kaip anksciau, be to, mes su vyru vieni seimoje, nei pusseseriu ne pisbroliu dukra neturi. Pradejo mazoji prasyti seses ar brolio :) na ir pradejom planuoti. Del islaidu tai kaip nors... 🙂

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 09 12, 14:54)
<p>MV, matau ir aš wub.gif wub.gif  ar kartojai?</p>

Taip bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Taip bigsmile.gif
2e91f0715faa296780581c8c6bb253ed450.JPG

Kaip grazu  :wub: 

Atsakyti

MV, koks ryškuolis  :wub: Tyliai sveikinu! Kada eisi į pasimatymą? 

Atsakyti