Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Janima

Dziugios naujienos!  :wub: 

Atsakyti

Balionas naujokei, sveika prisijungus :4u: pirmas vaikas bus?

Man pramuse siandien vis delto. Skauda, pilva raizo, brrr.

09.07 - Survagiki nelaukia mmm
09.15 - MeilesVaikai - PUPO
09.18 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
​09.26 - Kudlota nelaukia mmm

10.03 - Beladona nelaukia mmm

10.13 - deraramos nelaukia mmm

Atsakyti

Aciu kad priemet 😊 planuojam antra vaika. Dukrai jau sueis ant dienu 7 m. Reikejo nemazai laiko kad pasiryzciau antram 😃

3 men geriau kt del itariamos endometriozes.

Noreciau dar vienos dukrytes. Tai kaip suprantu rekia dirbti pries ov. Pirma karta taip ir pastojau pries ov 🙂

Atsakyti

Labas rytas,

Deraramos, balioncikas  :4u:  uz tas mmm...

Survagiki ? Pramuse ? ar  :nestuke  ? Prasom prisiduoti. 

Fiesta10 - sveika prisijungusi, linkiu neuzsibuti  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 11, 18:41)
<p>Ryziuke, o kada atsakymai?  4u.gif </p>

Gavau jau vakar, bet visai išmušė iš vėžių unsure.gif
Aną pirmadienį PRG buvo 40, o dabar 629 blink.gif kažkokia nesąmonė... parašiau labėj, kad gal kokia klaida, kablelis ne ten ar kas biggrin.gif kaip tyčia dariausi kitoj nei pirmus 2 kartus, bet toookia paklaida kaži ar gali būt...
HCG gražiai auga wub.gif šiandien turėčiau pas ginę echo vėl nulėkti, bet laukiu atsakymų iš labės, jei sakys, kad ne klaida, tai lėksiu vėl į pirminę pasidaryt.
Atsakyti

Sveikos.

Biski pasimetus dabar as... paskambino sesute sako tepinrlis vel dideli uzdegima rodo :/ nu plem dariau gi tyrimus viskas jau ok buvo, arba nebuvo ok tik pasake taip.

Dabar israse jei gerai isgirdau Metronidazolita, bet jis skaitau 3 nestumo men draudziamas vartot. Ir ka daryt :/

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man šiandien irgi mmm prasidėjo, bet kitaip ir nesitikėjau. Kažkodėl esu įsitikinusi, kad nestuke.gif pajausiu širdimi, o ne vien skausmeliais, BT stebėjimu ir visais kitais simptomais biggrin.gif biggrin.gif
deraramos, sūpuosim leliukus vasarą wub.gif

Fiesta10 sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti

Ryziuke, ar echo esant normaliam nestumui butinas daznai? :4u: skaiciau, kad dazniau nei butina geriau nedaryti, vis delto nera istirtas poveikis.. Aisku, jei yra problema daro dazniau..

Sowelu, labai tikiuosi, uzknisa tik kad toks ilgas ciklas mano, 31 d, reik kantrybes. Bent krutine atleido :D

Aciu uz baliona, Beladona ;)

Fiesta, ne taip daug laiko, o kodel nesiryzot? :)

Atsakyti

Juk gine jai paskyre tuos echo. Jei paskyre vadinasi reikia. Juk cia tik antras echo dar tik. Su pirmu nestumu irgi turejau kazkur 4,5,6 sav echo.

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 09 12, 07:01)
<p>Sveikos.</p><p>Biski pasimetus dabar as... paskambino sesute sako tepinrlis vel dideli uzdegima rodo :/ nu plem dariau gi tyrimus viskas jau ok buvo, arba nebuvo ok tik pasake taip.</p><p>Dabar israse jei gerai isgirdau Metronidazolita, bet jis skaitau 3 nestumo men draudziamas vartot. Ir ka daryt :/</p>

Ar turi kam paskambinti ir pasikonsultuoti? Ar labai didelė rizika tas uždegimas nėštumui?
Atsakyti

Ar turi kam paskambinti ir pasikonsultuoti? Ar labai didelė rizika tas uždegimas nėštumui?
Uzsirasiau privaciai konsultacijai, kad padarytu visus tyrimus, paselius ir pan.  Rytoj dar issiaiskinsiu su pries tai darytu tyrimu, kur sake viskas ok jau. Kazi kazi ar ok ten buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 12 rugsėjo 2017 - 12:11

O man prasidejo mmm kaip ir turejo rugsejo 7. Dar savaitgali draugu vestuves atsokom. Kazkoks depresinis metas man. Del paskolos bustui nerimauju, man tai atrodo dideles sumos ir visam gyvenimui. Juk nesi tikras kaip bus po metu, o cia 30 metu... Kazkoks kosmaras

Atsakyti