Janima
Dziugios naujienos!
Balionas naujokei, sveika prisijungus pirmas vaikas bus?
Man pramuse siandien vis delto. Skauda, pilva raizo, brrr.
09.07 - Survagiki nelaukia mmm
09.15 - MeilesVaikai - PUPO
09.18 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm
10.03 - Beladona nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mmm
Aciu kad priemet 😊 planuojam antra vaika. Dukrai jau sueis ant dienu 7 m. Reikejo nemazai laiko kad pasiryzciau antram 😃
3 men geriau kt del itariamos endometriozes.
Noreciau dar vienos dukrytes. Tai kaip suprantu rekia dirbti pries ov. Pirma karta taip ir pastojau pries ov 🙂
Sveikos.
Biski pasimetus dabar as... paskambino sesute sako tepinrlis vel dideli uzdegima rodo :/ nu plem dariau gi tyrimus viskas jau ok buvo, arba nebuvo ok tik pasake taip.
Dabar israse jei gerai isgirdau Metronidazolita, bet jis skaitau 3 nestumo men draudziamas vartot. Ir ka daryt :/
Ryziuke, ar echo esant normaliam nestumui butinas daznai? skaiciau, kad dazniau nei butina geriau nedaryti, vis delto nera istirtas poveikis.. Aisku, jei yra problema daro dazniau..
Sowelu, labai tikiuosi, uzknisa tik kad toks ilgas ciklas mano, 31 d, reik kantrybes. Bent krutine atleido
Aciu uz baliona, Beladona ;)
Fiesta, ne taip daug laiko, o kodel nesiryzot?
Ar turi kam paskambinti ir pasikonsultuoti? Ar labai didelė rizika tas uždegimas nėštumui?Uzsirasiau privaciai konsultacijai, kad padarytu visus tyrimus, paselius ir pan. Rytoj dar issiaiskinsiu su pries tai darytu tyrimu, kur sake viskas ok jau. Kazi kazi ar ok ten buvo....
O man prasidejo mmm kaip ir turejo rugsejo 7. Dar savaitgali draugu vestuves atsokom. Kazkoks depresinis metas man. Del paskolos bustui nerimauju, man tai atrodo dideles sumos ir visam gyvenimui. Juk nesi tikras kaip bus po metu, o cia 30 metu... Kazkoks kosmaras