As visiska svieziena bkt matavime, tai man keista, tarkim skaiciau, kad bkt pakrenta pries pat mmm, o pastojus pakyla.. Tai jau gera savaite kaip laikes 36.8-36.9, vakar uzkilo 37.1.. Matuoju po liezuviu, ir vakare, ir ryte pasitikrinu.. Nors turbut reiketu tik rytine pasikliauti. Bet pora kartu pries kelias d pamatavau vakare 36.3 bet tuoj vel uzkilo 36.7.. Mistika man.
QUOTE(deraramos @ 2017 09 11, 15:09)
As visiska svieziena bkt matavime, tai man keista, tarkim skaiciau, kad bkt pakrenta pries pat mmm, o pastojus pakyla.. Tai jau gera savaite kaip laikes 36.8-36.9, vakar uzkilo 37.1.. Matuoju po liezuviu, ir vakare, ir ryte pasitikrinu.. Nors turbut reiketu tik rytine pasikliauti. Bet pora kartu pries kelias d pamatavau vakare 36.3 bet tuoj vel uzkilo 36.7.. Mistika man.
BKT matuojama ryte ir tam tikrą valandą nepakilus iš lovos. Visi kiti dienos matavimai neturi įtakos Bet man prieš mm pakrenta arba mm dieną krenta.
O testuko nekartojai?
Sveikos. Po pasimatymo sirdute plaka, atitinka 7 sav, gal ir daugiau
QUOTE(Janima @ 2017 09 11, 14:41)
<p>Sveikos. Po pasimatymo sirdute plaka, atitinka 7 sav, gal ir daugiau </p>
Sveikinu, Janima. Gražaus nešiojimo!!!!
QUOTE(soweluu @ 2017 09 11, 14:37)
Ačiū, Beladona, nusipirkau 4 vnt. Bet dabar galvoju ar užteks Aš bandau mergaitę pagauti kaip ir Ryžiukė, tai prieš OV namų darbus atlikinėsiu. Pagal BT jau maždaug susekiai kada OV būna, pabandysiu dar testukus.
Tikrai mažai, aš po 10-15 vienu ciklu sugadinu taip pat darausi kelis kart per diena, ir kaip Beladonai ryte buvo teigiamas, o po pietų jau nebe, tad jei nebūčiau dariusis ryte būčiau pražioplinus, t.y. galvojus, kad anovuliacinis ciklas
QUOTE(Janima @ 2017 09 11, 15:41)
Sveikos. Po pasimatymo sirdute plaka, atitinka 7 sav, gal ir daugiau </p>
Sveikinimai, aukit
Sveikos
Aš šiandien vėl tyrimus kartojau, laukiu atsakymų, neramu papulių jautrumas apmažėjo, o dar pilvo apačią maudžia nuo pietų, nesmagu kažkaip...
Ryžiuke, zinok ir man papuliai sumazejo foli pradejau vakare gert, tai atrodo ir blogumai sumazejo... ar cia kad visai mazai valgau...
Labai sveikinu, Janima
Testo nekartojau, nors sirdies kamputy viltis mirsta paskutine kad jei nepramus, kartosiu. Bet visi pozymiai, kad pramus kaip visada viskas.
O tu Sowelu net nebandei?
QUOTE(soweluu @ 2017 09 11, 12:51)
Oi apsižioplinau, galvojau vieną kartą į dieną užtenka daryti
Pas mane kažkaip nusikėlė OV į 15-16 CD, nors ciklas 28 dienos. Tai manau pasižaisiu tik su tais testukais, bus kaip bus
Pas mane kažkaip nusikėlė OV į 15-16 CD, nors ciklas 28 dienos. Tai manau pasižaisiu tik su tais testukais, bus kaip bus
As ir pergyvenau jog praziopsojau, o siandien atsikeliau su skausmais pilvo ir sono, o taip man buna pries O. Pasidarau testa OV teigiamas.nusikele pas mane visai siandien jau 16cd tai realiai o bus ryt ar poryt tai jau bus 17,18cd. Niekad taip nera buve, nzn kas cia pasidare si menesi. Aisku vyra matysiu tik savaitgali tai galima nurasyti si menesi
Ryziuke, o kada atsakymai?
QUOTE(Janima @ 2017 09 11, 13:41)
<p>Sveikos. Po pasimatymo sirdute plaka, atitinka 7 sav, gal ir daugiau </p>
Sveikinimai
Labas vakaras merginos noriu prisijungti prie planuojančiu planuosiu antra cikla, siandien pramuse mmm , velavo 4 dienas, tiek vilciu jau turejau 😥. Galvoju ir man reiks pripirkt ov testu. ana cikla tik 4 teturejau 😂aisku nieko as ten nepamaciau. nors kiausides labai skaudejo kelias dienas - ov testas buvo neigiamas.