Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(deraramos @ 2017 09 10, 15:34)
<p>Mano easytest baltas.. Tai turbut nieko ir nera. Siandien 13 dpo tai manau jau tikrai kazka rodytu. Mmm turetu pramust ryt poryt. Pilva skaudena, galva svaigsta, krutine vis dar jautri ir didele. Tai nurasau jau pms. Bkt 36.8. Sowelu, kaip tu? Nebandei testo?</p>

Na turbūt jau parodytų tavo testas.. Aš tai nebandžiau..man pakrito BT, tai neapsimoka gadinti smile.gif
Laukiu kito mėnesio bandymo ir tikiuosi birželį sūpuoti kūdikėlį wub.gif

Atsakyti

Kažkaip paskutiniu metu nemažai nėštukių matau arba tik labiau pastebiu šiuo metu :) Bet atrodo, kad žiemą, pavasarį na tikrai jų tiek nėra, o vasaros pabaigoj-rudenį jau su nemažais pilveliais vaikšto vis :) gal tai reiškia, kad daugiau moterų pastoja žiemą-metų pradžioje..

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 09 10, 05:09)
<p>Sveikos smile.gif</p><p>aciu uz sveikinimus. Ateinu visoms geru emociju atnesti, linkiu is visos sirdies kad kiekvienai is jusu pavyktu sulaukti savo leliuku. As tikejima jums nesu, nenuleiskit ranku, D kaip sakant tokius isbandymus siuncia tik stipriesiems ir jie lieka apdovanoti!!! Ta diena kai pamaciau savo leliuka supratau, kad visi tie metai bandymu, asaru, lankymusi pas daktarus, emociskai siunkiu dienu isgaravo lyg rukas... niekas nesako kad buvo lengva - bet buvo verta  wub.gif </p><p>MS - o tau jau tikrai siai svajonei laikas issipildyti ir laikau stipriai suspaudus kuscius kad tik si kart viskas butu laimingai iki galo  4u.gif </p>

Čia spėju man paskutinė pastraipa smile.gif ačiū labai ir sveikinu su tavo stebuklo atėjimu į pasaulį wub.gif
Atsakyti

Kažkaip paskutiniu metu nemažai nėštukių matau arba tik labiau pastebiu šiuo metu :) Bet atrodo, kad žiemą, pavasarį na tikrai jų tiek nėra, o vasaros pabaigoj-rudenį jau su nemažais pilveliais vaikšto vis :) gal tai reiškia, kad daugiau moterų pastoja žiemą-metų pradžioje..

Kazkur nesenai statistikas maciau, kad daugiausia vaiku gimsta geguze :) O siaip gali but, kad daug pastoja ziema,gi Kaledos, Nauji Metai, Valentinke... :D Ir siaip ziema salta, tai daugiau norisi "susisildyt" :D

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Rytoj turėčiau sulaukti mmm, bet nepergyvenu labai. Prisiskaičiau įdomios informacijos, tai pagal viską kitas ciklas turėtų būti sėkmingas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sutampa mėnuliai
"Iš įvairių atliktų tyrimų ir statistinių duomenų matosi, kad Saulės, Mėnulio, bei kitų planetų įtaka yra labai reikšminga vaiko pradėjimo momentui. Šio metodo esmė yra tame, kad didžiausia tikimybė pastoti galima tuo metu, kada Mėnulis atsiduria toje pačioje padėtyje, kokioje buvo moters gimimo momentu, o vyro spermos aktyvumas pats stipriausias Mėnulio fazės metu, atkartojančios Mėnulio padėtį jo gimimo horoskope, bei vaiko lytis priklauso nuo zodiako ženklo (vyriško, arba moteriško), kuriame randasi Mėnulis vaiko pradėjimo momentu, padėties. Šio metodo efektyvumas pasitvirtina maždaug 80 %, o nukrypimai, liečiantys vaiko lytį, gali sietis su tuo, kad apvaisinimas gali įvykti 48 valandų periode, o Mėnulis tuo metu gali pereiti į kitą zodiako ženklą. Tačiau, iš kitos pusės, jeigu šis metodas padeda pradėti vaiką, suderinus su tradiciniais vaiko planavimo metodais, tuo vertėtų pasinaudoti, tačiau kažin, ar vertėtų tėvams planuoti ir vaiko lytį, kadangi, jeigu vaikas gimtų ne tos lyties, kurią jie planavo prieš pradėdami, tai galėtų skatinti psichologines problemas, o tuo pačiu nepalankiai įtakoti ir patį vaiką"

deraramos kaip tu? 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

na as sian darbe, tai galiu prie forumo prisest, mazius kolkas darzelyje, bet labai nelaimingas...visiskai pasikeite mano mazylis...

o man vis kazkaip pamaudzia pilvo ir nugaros apacioje, kazkaip neprisimenu, kad taip butu per pirma nestuma...ir sian jau pajutau pykinimo malonuma, tik nezinau ar nuo nestumo ar nuo streso  :) 

ir jeigu darbe kazkas uzkabina, mintyse juokiuosi, na paziuresim, kaip po pusmecio susitvarkysite, kai iseisiu, o sausio tikras zavalas bus :yahoo:  :lol: hormonai :nestuke​ 

Atsakyti
Kur merginos perkate OV testukus? Noriu pabandyti kitą ciklą 4u.gif Bet nesinori išlaidauti, vaistinėse mačiau brangūs unsure.gif
Atsakyti

Mane irgi domina ov testukai.. Siaip zinau, kad neverta tiketis is pirmo k, bet taip norejau geguzinuko.. Ir vyras nuliudo siek tiek. Na ir ta krutine isvis nezinau, kada tokia buvo!! Bet jau lyg teplioja, pilva maudzia, man visuomet pirmos 2-3 dienos tik vos vos, o tada praaamusa baisiai kokias 2-3 d ir vel lasnoja 2-3 d.. Vargelis, taip nebelaukiau as ju..

Atsakyti

Soweluu, deraramos, as siam ciklui uzipirkusi esu is gandrolabs testuku :

https://gandrolabs.l...iacijos-testas/

Tevu darzelyje rekomendavo, gerai ryskeja, neblunka. Pereita men su one step is ebejaus zaidziau, labai ryskaus ir nepagavau. Si cikla menginsiu ir tuos ir tuos, palyginimui. 

Atsakyti
Ačiū, Beladona, nusipirkau 4 vnt. Bet dabar galvoju ar užteks bigsmile.gif Aš bandau mergaitę pagauti kaip ir Ryžiukė, tai prieš OV namų darbus atlikinėsiu. Pagal BT jau maždaug susekiai kada OV būna, pabandysiu dar testukus.
Atsakyti

Ačiū, Beladona, nusipirkau 4 vnt. Bet dabar galvoju ar užteks bigsmile.gifAš bandau mergaitę pagauti kaip ir Ryžiukė, tai prieš OV namų darbus atlikinėsiu. Pagal BT jau maždaug susekiai kada OV būna, pabandysiu dar testukus.

Ui mazai! Pradziai kol nezinai kada ta LH banga reik daryt kelis kart i diena, as darydavau apie 14 val ir paskui apie 19 val, kai jau pradejo po biski rysketi, tai tada dariau ryte tik atsikelusi, vel 14 val ir vel 19 val. 11 cd rytinis man buvo ryskiausias, 14 val jau blankus kaip diena pries tai. Taigi jei nebuciau ryte dariusi buciau isvis prazioplinusi ov.  Dabar darysiu taip - ryte, apie 15 val, ir tada apie 21 val. Visoms skirtingai buna ta lh banga, taigi pradzioj reik biski dazniau pasysiot i induka :D kelinta diena pas tave ov mazdaug ? As pradejau ov gadint kazkur nuo 8 cd, dabar mastau tik nuo 9 cd pradet.

As nusipirkau 20 ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 11 rugsėjo 2017 - 13:46
Oi apsižioplinau, galvojau vieną kartą į dieną užtenka daryti biggrin.gif
Pas mane kažkaip nusikėlė OV į 15-16 CD, nors ciklas 28 dienos. Tai manau pasižaisiu tik su tais testukais, bus kaip bus wub.gif
Atsakyti