Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 169 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

O pirma mergaite? :) skaiciau, kad anksciau mergaites parodo.

Taip mergaite :)

Atsakyti

Matavimo vienetas tikrai mkg? Ne mcg?  :)

Net pasitikrinau. Tikrai mkg

Atsakyti

Hoi, pas sesele sekes biski taip... Zodziu jie velnori raporto is mano ligos istorijos. Susiorganizavau nuvariau sian pas GP - jisai Fit Note dave, sako uzteks jiem, tipo nereikes uzklausos, nors itariu darbas vistiek reikalaus. Pasirodo po visu bajeriu su anuo GP man issivyste kazkokia baime (fobija?) daktaram. Kol sulaukiau, tai ir vidurius paleido, ir prakaitas ispyle, ir apsiverkiau, o nuejus praktiskai mb turejo kalbet, nes man zodziai pynesi, vsika vienu metu kalbejau ir tt. BET!!! PAS GINEKOLOGUS UZRASINES!!!!!!! Anam GP, svelniai ir nesikeikiant buvo viskas *x. Ryskiai. Nes kai prasidejo su mmm problemos ir sakiau, kad kazkas keiciasi, kazkas kitaip ir ne taip, jis man pareiske, kad viskas normoj, jis tipo gali uzklausa duot, bet jie ja atmes, nes nieko nera. Po to labai greitai teko daryt daug tyrimu del PCOS, ka jie pasake "joa, yra pcos". Ir NIEKO. As in - VISISKAI nieko su tuo nedare. Yra - tegu buna, kam taip rupi. Po pusantru metu nepastojimo nusiunte MB spermogramai, nes tipo visada vyrus pirma tiria, sakiau - gi man pcos, sako nesvarbu, vyrus tiriam :D As dabar tikmatau, koks absurdas... Zodziu, siaip ne taip paaiskinus, kas darosi ir ko nesidaro, prasiau tiesiog kraujo hormonu, ale pats sako pas ginekologus reik nueit (ALELIUUUUUUUUJAAAAAA!!!!!) ir dave paklode kraujo tyrimu. Pazersiu visus, kam idomu, tik del vieno klausiams yra - pirma karta matau TFGPS ir neisgooglinu. Cia kas per naujas briedas?.. A1C, FBC, FSH, LFT, LH, NFL, RPG, TFGPS Thyroid (NOT on T4) -----????????? KAS CIA??? UE Zodziu. Reikalai kazkokie vyksta. Su darbu turbut uztruks dar neblogai, bet netiketai kazkas pajudejo planavimuose.

Atsakyti

Dziaugiuosi uz tave, Guzikai :4u: o mmm sulaukei ar dar ne?

As pasiguost noriu.. Manau man pms. Spuogeliai lenda, pilva maudzia. Nuotaika sh... Kone depresyvi :( Ir zinau, ka tai reiskia. Visai jokiu vilciu testukui. Nenoriu ryt jo gadint. Palauksiu mmm dienos. Turetu but 09.11, jei 30 cd, bet gali ir uzsitest iki 09.13. Na ir tegul.

Sowelu, o tu darysi ryt? ;)

Atsakyti

Sulaukiau :D Taip sulaukiau, kad mamyte laikykis - nepastoviu :D

Atsakyti
Guzikai, jei ne paslaptis, kas cia per darbas, kad taip grieztai per daktarus reikia eit, vis pas sesele ir pan ? unsure.gif
Visgi smagu, kad is to kazkas geros iseis, stai tyrimai nepakenks 4u.gif
Atsakyti

Tai va visas juokas tame, kad darbas paprastas, fabrike :D Bet jie bijo, kad jei man vel prasidetu alpimai - kad trenksiuos kur nors galva i masinas ar dar ka nors. Gaila biski, kad per visas nesamones ganetinai neblogas pareigas praknisau, bet is kitos puses - man buvo per daug nervu ir atsakomybes bent tuo metu. Jeigu pavyks grizt - net jeigu prasys - kelis metus jokiu paaukstinimu, veeeeelniop man tu nervu :D

Atsakyti

Guzikai, bet tai puiku kad padarys nemazai tyrimu! 

Kaip kitos mergaites jauciates ? Survagiki, kaip tavo mmm ? Kazko mazai marianu  :unsure:  :hmm:  

Deraramos, as tau galiu pasakyt, kai buvau pastojusi ir nezinojau dar, tai mane ir nubere buvo belekaip, ir su mb buvau juodai susipykus, net skyrybom grasinau, taip kad tie pozymiai labai jau slidus reikalas  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 09 08, 07:44)
Sowelu, o tu darysi ryt? ;)

Gal žinok irgi palauksiu. Nes man tai jokių požymių..nei nestuke.gif nei PMS
Papildyta:
BT trys dienos laikosi 36,8..nei kyla nei krenta. Tai žiūrėsiu, jei rytoj pakils tai gal ir prasitestuosiu biggrin.gif

Šiandien darbe kalbėjau su tėčiu, kuris turi 12 vaikų wub.gif wub.gif (vienas angelėlis).. Negaliu nustoti galvoti rolleyes.gif Taip nuoširdžiai viską išpasakojo, apie rūpesčius ir laimes..aš be žodžių, kaip žmones sugeba sukurti tokias šeimas. Man nuo dviejų vaikų kartais pabėgti norisi, kai jie pradeda erzintis ir erzinti, kovoti ir taikytis fear.gif Bet sako "normalūs" vaikai tampa tik po 4 vaiko biggrin.gif tada nebeužtenka kiekvienam mamos ir tėčio rankų smile.gif
Atsakyti

Neisivaizduoju 12 vaiku :D

Skauda pilva, galva, krutine.. Tikrai ne kokia savijauta.. :(

Atsakyti

survagiki, nedarei testuko?

Atsakyti

Bkt 36.3 :( jauciuos kaip apsvaigus. Nejau mmm pareis anksciau..

Atsakyti