Sakė, kad po mėnesio mano tyrimai bus nusiųsti į mano kliniką, o ten matyt įklijuos į mano ligos istoriją Bet ginekologė, kuri man nustatė nesivystantį, sakė, kad labai nesitikėti paaiškinimo, nes iš tų tyrimų dažniausiai nustato ar buvo koks uždegimas, infekcija ir pan., kad per mažas vaisius, jog galėtų jį normaliai ištirti.
Šiandien iš vis nebeteplioja, matyt jau kitą savaitę eisiu pas savo ginę, tegul patikrina ar viskas gerai
Tai ir gerai kad nebeteplioja, man nuo persileidimo iki abrazijos tai kraujavo tai tepliojo 18 dienu, galvojau nuprotesiu, nebegalejau i paketus ziuret
Sakė, kad po mėnesio mano tyrimai bus nusiųsti į mano kliniką, o ten matyt įklijuos į mano ligos istoriją Bet ginekologė, kuri man nustatė nesivystantį, sakė, kad labai nesitikėti paaiškinimo, nes iš tų tyrimų dažniausiai nustato ar buvo koks uždegimas, infekcija ir pan., kad per mažas vaisius, jog galėtų jį normaliai ištirti.
Šiandien iš vis nebeteplioja, matyt jau kitą savaitę eisiu pas savo ginę, tegul patikrina ar viskas gerai
Tai ir gerai kad nebeteplioja, man nuo persileidimo iki abrazijos tai kraujavo tai tepliojo 18 dienu, galvojau nuprotesiu, nebegalejau i paketus ziuret
Bet jeigu neteplioja, tai kaip viskas žada pasišalinti Nors dar truputį teplioja, taip su gabaliukais, tai gal taip silpnai karts nuo karto ir pateplios
Labai laukiu kol nukris hcg, jau norisi, kad krūtinė būtų tokia, kaip buvo prieš pastojant
Bet jeigu neteplioja, tai kaip viskas žada pasišalinti Nors dar truputį teplioja, taip su gabaliukais, tai gal taip silpnai karts nuo karto ir pateplios
Labai laukiu kol nukris hcg, jau norisi, kad krūtinė būtų tokia, kaip buvo prieš pastojant
Kisulita, tai viska per abrazija ir pasalino juk, nieko nebeliko. Naturaliai matai kaip ilgai uztrunka, kiek kraujo nuteka, kaip mano gine sake kraujas juk ne vanduo.
Pasidariau OT siandien, ziuriu neigiamas visiskai. Galvoju nu gal veliau bus O, dirst i kalendoriu ogi as praziopsojus savo O. Vienintele savaite kai nedirbu, nes mazoji serga ir galejom ja isnaudoti as pamirsau. Visos dienos be miego, vis seku temp.mergaites.nes laikos 38 jau visa savaite. Ir va kad nori. Dejau viltis i si cikla , o dar jau teks laukti mmm ir naujo ciklo :-(</p></div></blockquote><p>Ispaikyta, sarasiuke mmm nelauki 09 23 ? tai ov realiai tau turetu but apie 09 09! Juk po ov iki mmm standartiskai 14 dienu! tai tik mars darbuotis </p>
Siaip jo 23d, bet anas ciklas buvo tik 26d tai tada gali pareot sitas ir 21d. Nu zodziu atlikau sian namu darbus, padarysiu dar OT siandien ziuresiu ka rodys.o gal jos si men nebus, nei sono neskaudejo, nu zodziu :-)
Sowelu, tai gal 6dieni po testuka?
Pas mane krutine didele ir jautri, lyg speneliai paburke..
Kvapams kazkoks jautrumas, dar irgi nuovargis, anksti gult einu. Padurste pamaude papilve..
Issiblaskius be proto. Visokiu nesamoniu pridarau. Bet gal tik siaip cia..
Man pvz kai placenta gramde , po gimdymo ne viska pasalino , tai labai kraujavau, kol galiausiai gabalai pradejo kristi, tada pasiunte mane i ligonine pakartotinam, tada jau padare valyma gerai, tai patepliojo pora dienu ir viskas.
Pas tave požymių daugiau Aš nežinau ar verta man NT gadinti. Bet gal visai sugundei Pasidaryčiau ir būtų ramu.
Be to, kažkaip neturiu vidinės nuojautos..nes vis atrodo juk jeigu manyje jau kažkas bando apsigyventi, tai lyg ir turėčiau jausti, ne tik fiziškai Dabar tik viltys ir baimė, kad nepavyko.. Reiktų atsikratyti šitų jausmų
O as šiandien nesulaukiau savo dienų. Reiks ryt ryte apsisiot testą. Visgi gal ir pavyko
Tikiuosi nelabai pyksite, kad kisu savo trigrasi. Vis paskaitau ka esate prirase, pasidzaiugiu, paliudziu del jusu. Smagu, kad merginos planuoja ir susiplanuoja.
Nesirasau as i planuojanciu sarasiuka, nes praeitus 2 kartus 'pabego' mano nestumai, tai si karta jau nei skelbsiuosi, nei kam sakysiu. Ramiai sau islauksiu. Siom dienom turetu pasirodyti mano mmm. Vis viliuosi, o gal uzkibo... Pasidariaau NT, bet nieko, balta. Nenuleidziam ranku ir planuojam toliau.
As visada pasirodydavau po savaites. O kraujavima po op laikydavau kaip mmm. Pakraujuodavo, patepliodavo savaite laiko ir viskas. Kitos mmm ateidavo labai laiku ir labai 'svarios', ta prasme, kad jokiu tepimu is pradziu nebudavo, tolygiai kraujuodavau ir baigdavo mmm irgi be tepliojimu, tiesiog jos baigdavosi.
Pirma narkoze kai gavau, tai pirma sekunde pasijutau kaip girta, svaigo galva ir atsijungiau, antra karta, tiesiog atsijungiau. Prabusdavau jau palatoje.
Lygiai kaip pas mane...
Survagiki, yra vilties ;)
Sowelu, na palaikyk kompanija, baugu man pirmasyk
Sveika pasijungus, Eguta