Na Ryziuke nesuprantu kaip taip galima buti paciai sau gydytoja.. Suprantu, abejones ir visa kita, noras, kad viskas butu gerai.. Bet tiesa sako gydytoja, kad jie ir studijuoja, seminarus lanko, kad zinotu geriau. Gaila, kad nera pasitikejimo. Bet dziaugiuosi, kad vis tik nesavivaliausi ir vadovausies gydytojos nurodymais
6sav1d tai penktad pas gine siuntima paimsiu i echo ir kita savaite treciadieni gal jau eisiu i pasimatyma bus 7sav1d
Pas mus echo i kita ligonine reikia vaziuoti, gines kabinete nera aparato labai kvaila
Mhm, antakalnio poliklinikoke irgi, kiek pamenu, ankščiau taip buvo, kad neturėjo ginekologai kabinete echo aparato, nors turėjo visą atskirą kambarį su apžiūrios stalu
Na jei jau kitą savaitę apžiūra, tai jau greit
Pas mus gyva eile ir pas gine registruotis nereikia nueinu ir laukiu
6sav1d tai penktad pas gine siuntima paimsiu i echo ir kita savaite treciadieni gal jau eisiu i pasimatyma bus 7sav1dPas mus echo i kita ligonine reikia vaziuoti, gines kabinete nera aparato labai kvaila
Čia Lietuvoj? Sorry, jeigu būsiu ką praleidus. Nes gyva eilė labai nepatogu dirbantiems žmonėms, kai nežinai, kada prieisi.
tai kad net užsirašius nesi garantuotas, kad paskirtu laiku prieisi
tai kad net užsirašius nesi garantuotas, kad paskirtu laiku prieisi
Tai taip, visaip pasitaiko, šiandien pvz pati laukiau valandą, nes tiek laiko vėlavo priimti, na bet vistiek šioks toks orientyras yra. Nebent toje gyvoje eilėje niekada nebūda daug žmonių, tada ok, bet jeigu ateini ir prieš tave 10 moterų, tai jau tada nekas.
Pas mano gine nesenai registracija ivede, nu gal pora metu, bet as nesiregistruoju, varau pries astuonias ir visad priima mane. Na as pas ja jau 18 metu vaikstau, tai jau matyt blata turiu
Kisulita, kaip tu? Nebuvo baisiai?
Mhm, antakalnio poliklinikoke irgi, kiek pamenu, ankščiau taip buvo, kad neturėjo ginekologai kabinete echo aparato, nors turėjo visą atskirą kambarį su apžiūrios stalu
Na jei jau kitą savaitę apžiūra, tai jau greit
Antakalnyje, tai salimais kabinetas, tai patogu
Čia Lietuvoj? Sorry, jeigu būsiu ką praleidus. Nes gyva eilė labai nepatogu dirbantiems žmonėms, kai nežinai, kada prieisi.
Taip, cia pas mus rajone taip jau yra su gine bet zinok man taip patogu, buna pusvalandziu anksciau ateini ir pirma visad bunu dazniausiai tik kad nescias dar praleist reikia, tai jei ju 10 tai palaukt tenka bet si gine priima tiek kiek yra laukianciu aisku didesniuose miestuose tai manau mustusi prie kabineto, kai prasideda man tik siuntimo man tik recepto ir pan tada aisku geriausia yra paskirtas laikas.
Musu BigBang siandien sulauke savo dukrytes
Sveikinimai BigBang! Gražaus įsikūrimo, lengvo apsipratimo su viena kita
Kisulita, kaip tu? Nebuvo baisiai?
Buvo gan sunki diena, 7 ryto klinikoje, kol popierius sutvarkė, palatoje tik 9:30, operacija tik po 11 val... Kaip man paaiškino, kadangi mano procedūra yra lengviausia ir aš jauna, galiu laukti, tai laukiau Pati operacija tai lengvai praėjo, paskutinis atsiminimas buvo kaip deda kaukę ant veido, o po to jau pabudau Sunkiausia buvo, kai ginė nusprendė pakortinai patikrinti, ar tikrai nesivystantis.
Dabar klausimas, kada pasirodyti savo ginei? Po dviejų savaičių?
Beladona, o tu ar kraujavai ilgai, nes pas mane kraujo buvo tik kai nuėjau į tuoletą po operacijos, po to tik tepliojimai, šiandien irgi tepliojimai...
Musu BigBang siandien sulauke savo dukrytes
Džiugios naujienos
Hey!
Pasidariau AMH-3.15mkg/l. Cia kaip suprantu gerai?
man kol kas nesuvokiama kaip ten mane atjungs, atrodo, kad nė velnio aš nenužmigsiu
As ir galvojau- nu ziuresiu kaip cia mane uzmigdys! Va tycia nemiegosiu. Ziuresiu i lubas bet nemisegosiu! Vaistus suleido. Ziuuuuriu ziuriu i tas lubas. Sesute klausia kaip jauciuos. Gerai sakau. Ziuriu i lubas ir suprantu, kad balsas mano sunkus kazkoks ir as ka tik pabudus
Prisimenunor as kaip sunku budavo palikti sunu... Ir gaila, ir supranti kad reikia...
O aš nieko. Taip vis dar neisigijau to testo kad pasidaryt Ir išvis supanikavau. Būsto savo neturim dabar tik žiūrimės ką čia pirkus. Tas finansų pareikalaus, o jei dar laukiuosi, tai išvis neįsivaizduoju kaip bus...
Sunus kai gime mes irgi savo busto neturejom. As nedirbau. Gyvenom is vieno atlyginimo. Buvom ka tik pasieme masina issimokejimui. Nuomos kainos kosmines. Oi sunkus laikas buvo... Bet po truputi prakutom ir va gyvenam sakyciau neblogai...