Įkraunama...
Įkraunama...

Cukraus sirupe virti riestainiai

Sveiki,

 

Tikiuosi, kad kas nors gales padėti atpažinti saldumynus...

 

Kai buvau mažas, teta gamindavo sirupe virtus mažus riestainius, kurie buvo apvolioti džiovintu apelsinu žievelių trupiniais. Teta juos vadindavo "Špygomis", bet niekur negaliu rasti nieko panašaus. Gal kas nors žino tikrajį jų pavadinimą ir/arba kilme? Prisegu pora nuotraukų

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolis Risovas: 13 rugpjūčio 2017 - 14:40
Tikrai virė juos sirupe? O gal kažkas tokio? https://www.15min.lt...ija-1044-316014

Arba čia irgi sirupe konservuoti
https://www.youtube....h?v=p8BtP97j6Vk
https://www.youtube....h?v=PqWcn_N2KtE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 rugpjūčio 2017 - 20:37
manyciau, kad sirupe negalejo ju virti, nes sirupas butu labai greitai pradejes svilti.
Atsakyti