Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

burnoj 37,1  :hmm: eisiu testo pirkt  :angel2:​ 

Atsakyti

Neskubek. Man 8 dpo buvo balta balta....

Atsakyti

nusipirksiu, bet nesisiosiu  :laugh:  nelįsiu be eilės  :aciuks:​ 

Atsakyti

nusipirksiu, bet nesisiosiu  :laugh:  nelįsiu be eilės  :aciuks:​ 

Laikysimes grafiko  :D  pirmadieni sugadinsiu ir lauksiu mmm  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Morka, koks ryškus jau vaiduoklis bigsmile.gif ryškėkit 4u.gif
Atsakyti

MV-kad tik viskas pasisektų ir būtų laiminga pabaiga, labai to linkiu  :wub:  :4u: 

Ryžiuke, Morka - sveikinimai, aukit ir ryškėkit :4u: 

Kisulita - kaip smagu kad vyras visada šalia, abu ištvęrsit šį laikotarpį ...Laikykis  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 09 03, 06:03)
<p>MV-kad tik viskas pasisektų ir būtų laiminga pabaiga, labai to linkiu  wub.gif  4u.gif </p><p></p><p>Ryžiuke, Morka - sveikinimai, aukit ir ryškėkit 4u.gif </p><p></p><p>Kisulita - kaip smagu kad vyras visada šalia, abu ištvęrsit šį laikotarpį ...Laikykis  4u.gif​ </p>

Ačiū visom smile.gif
Kaip jum sekasi?

Aš šiandien jaučiuos gan gerai, lyg nieko nebuvę ir tokia baimė iškart ima. Man dabar mariana tęsis virš savaitės biggrin.gif
Atsakyti

Kada NT ar hcg liepe daryt? :) 

Ačiū visom smile.gif Kaip jum sekasi? Aš šiandien jaučiuos gan gerai, lyg nieko nebuvę ir tokia baimė iškart ima. Man dabar mariana tęsis virš savaitės biggrin.gif
Kada NT ar hcg liepe daryt? :)

Jau ats gavau :D

Metausi tarp temu vis dar :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 03 rugsėjo 2017 - 14:32
QUOTE(Janima @ 2017 09 03, 13:26)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Janima" data-cid="71783313" data-time="1504441587"> Kada NT ar hcg liepe daryt? smile.gif </blockquote> <p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71783309" data-time="1504441498"> Ačiū visom vartotojo įkelta nuotrauka Kaip jum sekasi? Aš šiandien jaučiuos gan gerai, lyg nieko nebuvę ir tokia baimė iškart ima. Man dabar mariana tęsis virš savaitės vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Kada NT ar hcg liepe daryt? smile.gif
<p>Jau ats gavau biggrin.gif</p>
<p>Metausi tarp temu vis dar biggrin.gif</p>

😂 suprantu, tai sąrašiuke tinka ta data kurią ir numačiau smile.gif
Atsakyti

Niu, Survagiki, ar paruostas testukas rytojui? Deraramos, kaip marianos? As miego karaliene si savaitgali, pavalgom pietus ir luztu valandai pusantros  :oh:​ 

Atsakyti

labai man norisi, kad greičiau visos pastotų :D ir mano eilė ateitų :D pataisau sąrašiuką:

Ryžiukė mato II

Morka;) mato vaiduokliuką

09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.07 - Survagiki nelaukia mmm
09.07 - Beladona nelaukia mmm
09.11 - deraramos nelaukia mmm

09.15 - MeilesVaikai - PUPO

09.18 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm

oi laukiam laukiam, rytoj testukų laukiam :)

aš žaidžiu su termometru, ryte 36,7 burnoj, dabar 36,8.

( . ) ( . ) nebeatrodo tokie masyvūs, bet į vakarą paprastai padidėja. Bet apskritai šiandien mažiau nėščia jaučiuos. Pagalvojau, kad panašūs pojūčiai kiekvieną ciklą būna, ir krūtinė didesnė antroj pusėj.. Ech :) Kvapai tik erzina arba tik atrodo, kad erzina. Testą įsigysiu ir darysiu šeštadienį - dar visa savaitė..  :dry2: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 03 rugsėjo 2017 - 16:49

Laba ryta :D Pas mus irgi miego karalyste, maniskis i dabar vos ne vos isejo, as tokia lunatike, kad mamyte laikyk - smigsiu :D Dar kazkoks persalimas kabinasi, ir oras niurus. Brr. Laukiu kraujadieniu, kaip ir turetu but, jau vakar uzvakar gal net, bet jau kazkur uzgere ryskiai.

Atsakyti