burnoj 37,1 eisiu testo pirkt
Neskubek. Man 8 dpo buvo balta balta....
nusipirksiu, bet nesisiosiu nelįsiu be eilės
nusipirksiu, bet nesisiosiu
nelįsiu be eilės
Laikysimes grafiko pirmadieni sugadinsiu ir lauksiu mmm

Ačiū visom

Kaip jum sekasi?
Aš šiandien jaučiuos gan gerai, lyg nieko nebuvę ir tokia baimė iškart ima. Man dabar mariana tęsis virš savaitės

Kada NT ar hcg liepe daryt?![]()
Ačiū visomKada NT ar hcg liepe daryt?Kaip jum sekasi? Aš šiandien jaučiuos gan gerai, lyg nieko nebuvę ir tokia baimė iškart ima. Man dabar mariana tęsis virš savaitės

Jau ats gavau
Metausi tarp temu vis dar

<p>Jau ats gavau

<p>Metausi tarp temu vis dar

😂 suprantu, tai sąrašiuke tinka ta data kurią ir numačiau

Niu, Survagiki, ar paruostas testukas rytojui? Deraramos, kaip marianos? As miego karaliene si savaitgali, pavalgom pietus ir luztu valandai pusantros
labai man norisi, kad greičiau visos pastotų ir mano eilė ateitų
pataisau sąrašiuką:
Ryžiukė mato II
Morka;) mato vaiduokliuką
09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.07 - Survagiki nelaukia mmm
09.07 - Beladona nelaukia mmm
09.11 - deraramos nelaukia mmm
09.15 - MeilesVaikai - PUPO
09.18 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm
oi laukiam laukiam, rytoj testukų laukiam
aš žaidžiu su termometru, ryte 36,7 burnoj, dabar 36,8.
( . ) ( . ) nebeatrodo tokie masyvūs, bet į vakarą paprastai padidėja. Bet apskritai šiandien mažiau nėščia jaučiuos. Pagalvojau, kad panašūs pojūčiai kiekvieną ciklą būna, ir krūtinė didesnė antroj pusėj.. Ech Kvapai tik erzina arba tik atrodo, kad erzina. Testą įsigysiu ir darysiu šeštadienį - dar visa savaitė..
Laba ryta Pas mus irgi miego karalyste, maniskis i dabar vos ne vos isejo, as tokia lunatike, kad mamyte laikyk - smigsiu
Dar kazkoks persalimas kabinasi, ir oras niurus. Brr. Laukiu kraujadieniu, kaip ir turetu but, jau vakar uzvakar gal net, bet jau kazkur uzgere ryskiai.