Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Morka:), 02 Rgs 2017 - 12:49, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Morka:), 02 Rgs 2017 - 12:49, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Beladona, dariau 6dpo, buvo baltas :)​ 

Seip sunku patiketi, kad is pirmo ciklo pavyko...

O siandien kelinta dpo?

Atsakyti

kaip faina, iš pirmo ciklo!! o pirmasis irgi greit kibo?

Atsakyti

Beladona, sian 12 dpo.

Pirmas is antro ciklo uzkibo.

Atsakyti

MeilėsVaikai, laikau stipriai stipriai. Turi pavykti! 😍

Morka, kad čia jau ne vaiduoklis, puikiai matosi 🤣 Ryškėk! 

Deraramos, jau spirgi? Nėščia bet testai to dar nežino? Puikiai suprantu 😅

Atsakyti

Eguta, 02 Rgs 2017 - 09:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Eguta, 02 Rgs 2017 - 09:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

kai man antra karta padare abrazija, as sau pasakiau - neverksiu, ka as asaromis pakeisiu... As ir pirma karta nedaug verkiau. Nes nieko negalejau pakeisti. Tik kartais pamastau, va, jau butu gimes birzelio men, kitas butu gimes ateinanti sausi, dabar buciau jau... men. Nieko nepadarysi, suklumpi ir vel keliesi ir eini. Man tik budavo sunku vyrui pasakyti, kad jau sirdeles nerado...

Aš tai tik grįžus leidau sau išsiverkti, bet po to atėjo susitaikymas, jau daugiau mažiau savaitę gyvenau su mintimi, kad gali būti ir taip... Pati irgi pagalvojau, kad praeitą savaitgalį turėjom pranešti tėvam, o šiandien turėjo būti 11 sav...

Man vyrui nereikėjo pranešti, buvo šalia visus kartus, paskutinį kartą laikė už rankos, labai jaudinosi, vis sakė, kad viskas turi būti gerai, juk taip ilgai jo laukėme. Ir dabar jaudinasi dėl laukiančios abrazijos  :)​ 

Atsakyti

MeilesVaikai, 02 Rgs 2017 - 10:01, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

MeilesVaikai, 02 Rgs 2017 - 10:01, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Gal simboliška netgi, kad būtent šiandien tapau PUPO smile.gif
Man įsodino puikios kokybės blastutę. Laikykit kumščius merginos.. Kaip norėčiau, kad pavyktų. Man labai buvo sunku po punkcijos, ir fiziškai, ir morališkai.. Kiek nervų einasau. Punkcija buvo pirmadienį, o tik šiandien normaliai pasijutau.

Sveikinimai tapus PUPO  :4u:  Tikiu, kad viskas pavyks  :D  :nestuke​ 

Atsakyti

grange, 02 Rgs 2017 - 10:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

grange, 02 Rgs 2017 - 10:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kisulita, vajergau :( ilgai nebuvau forume dabar kai paskaiciau :( nu eina sau...

Nieko daug nepasakysiu, dabar reikia pergyventi ta laika ir eiti toliau, nieko kito nelieka... asaros draskys sirdi ir kuna, bet kazkada patampa geriau. Uzsirmirs, bet niekada nepamirsi.

Aš ir nenoriu pamiršti, jau atsisveikinau su savo žirniuku, tikiuosi po abrazijos atrasti vidinę ramybę ir jėgų  :unsure:  Ir tikiuosi, kad kitą kartą pasiseks  :)​ 

Atsakyti

Morka:), 02 Rgs 2017 - 11:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Morka:), 02 Rgs 2017 - 11:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Sveikos, siandien kaip ir mmm diena, bet kolkas tyla.... ryte testas rode vaiduokliuka, po kurio laiko atrode jau taip:

tik nezinau kiek patikimas sis...

Kad čia jau ne vaiduokliukas  :D  Tylus sveikinimai  :4u: 

Atsakyti

Jefimija, 02 Rgs 2017 - 16:01, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Jefimija, 02 Rgs 2017 - 16:01, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Deraramos, jau spirgi? Nėščia bet testai to dar nežino? Puikiai suprantu 😅

gal žino, tik nedarau :D dar tik 6 dpo.

kažko tempa kyla.. Pasimatuoju įdomumo dėlei, pažasty, nes skaičiau, kad pastojus ji pakyla, nebūtinai matuojant angose.. Tai iš 36,5, šiandien 36,8 :) o, mariana :D 

Kisulita, jums būtinai pavyks :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 02 rugsėjo 2017 - 19:18

Oi deraramos, mldc laikai marianas  :yahoo: pasimatuok subiniuke, as i vakara 37.8 ten turiu, mb sako sergi?  

O as kazko rami si cikla nenoriu marianintis... galvoju net mmm dienos palaukt ir tada testuotis. 

Atsakyti

deraramos, 02 Rgs 2017 - 17:13, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

deraramos, 02 Rgs 2017 - 17:13, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

gal žino, tik nedarau :D dar tik 6 dpo.

kažko tempa kyla.. Pasimatuoju įdomumo dėlei, pažasty, nes skaičiau, kad pastojus ji pakyla, nebūtinai matuojant angose.. Tai iš 36,5, šiandien 36,8 :) o, mariana :D

Man 6 dpo netrukdo NT gadinti, kai mariana prispiria 😂

Atsakyti

beladona, 02 Rgs 2017 - 17:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

beladona, 02 Rgs 2017 - 17:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Oi deraramos, mldc laikai marianas  :yahoo: pasimatuok subiniuke, as i vakara 37.8 ten turiu, mb sako sergi?  

O as kazko rami si cikla nenoriu marianintis... galvoju net mmm dienos palaukt ir tada testuotis. 

hmm, gal geriau burnoj pabandysiu :D nesinori man ten  :laugh:  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 02 rugsėjo 2017 - 19:28