Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ryziuke, laikau kumstukus, kad vuskas ok butu 4u.gif

Kisulita, labai gaila, kaip tai patyrusi uzjauciu is visos sirdies. console.gif
Man su nesivystanciu Kauno klinikose liepe laukti kol issivalys savaime. Kai suzinojau turejo buti 13 savaite, sirdute buvo sustojus 11 sav. Mano gydytoja laukti neleido ir patare daryti abrazija, dare 14 savaite 2 ligoninej. Gulejau per nakti, kraujavau daugiau nei menesi.
Atsakyti

Kisulita, labai gaila, kaip tai patyrusi uzjauciu is visos sirdies. console.gif
Man su nesivystanciu Kauno klinikose liepe laukti kol issivalys savaime. Kai suzinojau turejo buti 13 savaite, sirdute buvo sustojus 11 sav. Mano gydytoja laukti neleido ir patare daryti abrazija, dare 14 savaite 2 ligoninej. Gulejau per nakti, kraujavau daugiau nei menesi.

Jetau, užjaučiu ir tave, jau didesnis buvo, atrodo ir tas saugus 12 sav. laikotarpis jau beveik buvo... Aš po 7 sav. echo turėjau irgi tik 12-13 sav. eiti, bet kas tada būtų buvę, kai būčiau sužinojusi, kad vaisiaus gyvybė jau seniausiai užgęsusi, tai iš dalies gerai, kad ankščiau sužinojau ankščiau.

Skamba baisiai tavo abrazija, belieka tikėtis, kad man viskas lengviau praeis  :unsure:​ 

Atsakyti

Ar dar kam įdomu sąrašiukas? :) Nes man tai labai :D

Ryžiukės vaiduokliukas ryškėja

09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.02 - Morka;) nelaukia mmm

09.07- Survagiki nelaukia mmm
09.07 - Beladona nelaukia mmm

09.11 - deraramos nelaukia mmm
09.14 - MeilesVaikai nelaukia mmm
09.18 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm

??.?? - Kudlota nelaukia mmm

Kudlota ir kitos- prisiduokit į sąrašiuką :4u:

Atsakyti
Panos, aciu, kad prisimenat, bet nieko nevyksta, laukiu mm
Buvau pas gine, del tu visu savo polypu, tai aceit nemato ji, bet pries mm nieko tiksliai negali pasakyti.
Jeigu iki nauju nepastoju, reikes tyrimus darytis, tai zodziu....
Vyrui galima kazkokiu ten papildu pagert.

Ryziuke, sveikinimai didziausi, jau koks ryskuolis man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 09 01, 17:07)
Jetau, užjaučiu ir tave, jau didesnis buvo, atrodo ir tas saugus 12 sav. laikotarpis jau beveik buvo... Aš po 7 sav. echo turėjau irgi tik 12-13 sav. eiti, bet kas tada būtų buvę, kai būčiau sužinojusi, kad vaisiaus gyvybė jau seniausiai užgęsusi, tai iš dalies gerai, kad ankščiau sužinojau ankščiau.</p><p>Skamba baisiai tavo abrazija, belieka tikėtis, kad man viskas lengviau praeis  unsure.gif </p>

Aciu. Svarbiausia nelaikyk visko savy, kalbek, liudek, verk... Linkiu tau kiek imanoma lengvesnio sio laikotarpio 4u.gif

Papildyta:
Ryžiukės vaiduokliukas ryškėja

09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.02 - Morka;) nelaukia mmm
09.07- Survagiki nelaukia mmm
09.07 - Beladona nelaukia mmm
09.11 - deraramos nelaukia mmm
09.14 - MeilesVaikai nelaukia mmm
09.18 - Jefimija nelaukia mmm
09.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
09.26 - Kudlota nelaukia mmm
Atsakyti

kisulita

Labai gaila, laikykis...

Jefimija

Aciu, butinai kreipsiuos, jei apsispresiu del tos proceduros. Super palaikymo frontas cia! 

skaiciuk

Aciu uz pamastymus del tyrimu - vertingi. Kolkas as linkusi duoti galvai pailseti, esu psichologiskai issekusi.

ceroc

Prazuvele, smagu cia tave vel matyti! 

Atsakyti

Morka! Kur testukas???

Atsakyti
Ryžiuke, o kaip tau sekasi? ar kraujo tyrimų rezultatas yra? rolleyes.gif

beladona, o tavo pojūčiai kokie? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Vakar pasidariau tyrimus, HCG normalus, bet va PRG ant ribos, tai pradejau vartot Gepretix, pirmadieni vel vaziuosiu darytis tyrimo, tikiuosi, kad skaiciukai augs ax.gif
Aciu visoms uz palaikyma!

Kisulita, dar ilgai ta ranka ant pilvo leisis verysad.gif as 6sav persileidau, bet dar ilgai glostydavausi, o ir kas menesi skaiciavau kiek butu, "gimimo diena" praverkiau verysad.gif o ir depresija buvo uzpuolus, inikau i saldumynus, priaugau per metus 8kg...
Laikykis, tik laikas gydo zaizdas 4u.gif

Hej, Cudle, Morka, kur jusu testukai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kai man antra karta padare abrazija, as sau pasakiau - neverksiu, ka as asaromis pakeisiu... As ir pirma karta nedaug verkiau. Nes nieko negalejau pakeisti. Tik kartais pamastau, va, jau butu gimes birzelio men, kitas butu gimes ateinanti sausi, dabar buciau jau... men. Nieko nepadarysi, suklumpi ir vel keliesi ir eini. Man tik budavo sunku vyrui pasakyti, kad jau sirdeles nerado...

Mano sesuo sako, nueik i baznycia, uzdek zvakele. Mes esame tikinti seima, min karta i men einame i baznycia. Kas kart uzdegu ne po viena zvakele... Bet as tikiu, kad man pasiseks.

Stiprybes, merginos, ateis pas mus vaikai, tik reikia daug daug kantrybes...
Atsakyti

Ryžiuke, o kaip tau sekasi? ar kraujo tyrimų rezultatas yra? rolleyes.gif

beladona, o tavo pojūčiai kokie? smile.gif

Kazkokiu ypatingu ner, papuliai jautrus, strenas skauda ir tiek. Pereito nestumo as neaptikau kol mmm 4 dienas nevelavo, taip kad bus matyt, ar bus kita penktadieni mmm ar nebus  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Visų pirma užuojauta Kisulitai. Tikrai nesitikėjau tokios pabaigos verysad.gif aš kaip ir nemažai čia esančių žinau ką tai reiškia ir nelinkiu niekam.. Iš tikrųjų šiom dienom kažkur ir būtų buvęs mano gimdymas.

Gal simboliška netgi, kad būtent šiandien tapau PUPO smile.gif
Man įsodino puikios kokybės blastutę. Laikykit kumščius merginos.. Kaip norėčiau, kad pavyktų. Man labai buvo sunku po punkcijos, ir fiziškai, ir morališkai.. Kiek nervų einasau. Punkcija buvo pirmadienį, o tik šiandien normaliai pasijutau. Labai nenorėčiau to pakartot. Apsivaisino 9 kiaušialąstės iš viso. Viena užaugo super kokybės, dėl kitų sužinosiu pirmadienį.
Bijau pajudėti, atrodo gulėčiau visą savaitgalį kad tik netrukdyt įsikūrimo smile.gif
Labai pergyvenau dėl kokybės, maniau tai gali būti priežastis. Dabar įtarinėju imunitetą, juk pastojus buvau kai sirgau. Nežinau, gal tai ir netiesa, bet man labai reik paaiškinimo. Tikiuos nebus atmetimo reakcijos šįkart. Gleivinė gera, tad viskas paruošta augimui ;)
Atsakyti