Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(egis11 @ 2010 06 29, 16:47)
is manes patarejas nekoks ,bet kazkada ir pas mane buvo panasi problema,pasirodo ne taip kortele idejas buvau blush2.gif ir bekisdamas ja ,kad isistatytu nulauziau fotoaparate kontaktus,po to tas netaip idejimas ,kainavo 400litu,daugiau korteles nebeisimineju,o nuotraukas i kompa perkelineju su laidu smile.gif

Vaje vaje kaip finansiškai nuliūdinai... laugh.gif cray.gif cray.gif Tikriausiai taip ir bus schmoll.gif Nes buvo užstrigusi... blush2.gif
Na dabar po nuotraukyčių....ate.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 06 30, 01:58)
Vaje vaje kaip finansiškai nuliūdinai... laugh.gif  cray.gif  cray.gif Tikriausiai taip ir bus schmoll.gif Nes buvo užstrigusi... blush2.gif

Kaip gaila verysad.gif Bet gal ką nors sugalvosite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 06 30, 01:58)
Vaje vaje kaip finansiškai nuliūdinai... laugh.gif  cray.gif  cray.gif Tikriausiai taip ir bus schmoll.gif Nes buvo užstrigusi... blush2.gif

jei per jega neistatinejot, tai tikekimes ,kad viskas gerai bus,gal tik palinko kontaktai,o nenuluzo,gal uzteks tik istiesint,o apie koki foto aparata kalba eina??nes kainos remonto turbut nuo modelio priklauso pas mane pats paprasciausias canonas,galejau dar 400litu dadet ir kita nusipirkt,o si buciau detalems pardaves ir tas pats butu buve tik dabar turiu remontuota ,o buciau turejas neremontuota fotoaparata smile.gif
Atsakyti
kas gero alpinariumuose
Atsakyti
blush2.gif

pasirodau ka turiu...
user posted image

user posted image
nezinau kodel mazos nuotraukos..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuliaX: 08 liepos 2010 - 07:29
nuliaX grazu thumbup.gif
Atsakyti
nuliaX,matosi ,kad gražu.ale neįžiūriu kas kaip lens.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 07 08, 08:54)
nuliaX,matosi ,kad gražu.ale neįžiūriu kas kaip lens.gif

http://picasaweb.goo...CO3gxdKDgfbuBA#

na, cia matosi, nesuprantu ko nemoku....
Atsakyti
labai gražu wub.gif wub.gif
aš ir savo po savaitgalio ale alpinariumą šviežutėlį parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 07 08, 09:53)
labai gražu wub.gif  wub.gif
aš ir savo po savaitgalio ale alpinariumą šviežutėlį parodysiu blush2.gif

is tikruju sunku kai dar sviezias, neapauges ir toks plikas, na bet kitais metais.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 08, 09:54)
is tikruju sunku kai dar sviezias, neapauges ir toks plikas, na bet  kitais metais.... wub.gif  wub.gif

net nepajusi, kaip viskas greitai išsiplės.
Atsakyti
nezinau ar tai galima pavadinti alpinariumu, bet padarius esu stai ka blush2.gif pries tai ten buvo pievute
user posted image
user posted image

Papildyta:
cia nepalyginsi su Jusu groziais, bet bandau kazka ax.gif
Atsakyti