Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(michele @ 2010 06 23, 12:54)
Parodysiu ir savo 2 metu alpinariumuka  4u.gif user posted image user posted image user posted image

Labai gražu. O kaip prižiūrit veją, nes man ji atrodo kaip geras kilimas thumbup.gif Nė vienos piktžolės...
Atsakyti
Mazge labai gražūs gėlynai, šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
Michele, super, jau pasiskolinsiu is Jusu ideju ax.gif mane dar domina Jusu siltnamis, gal kur zinote vietele, kur ne 2000 Lt. kastuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 06 23, 14:24)
Mazge labai gražūs gėlynai, šaunuolė  mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif

dar dėl tos gėlytės, tai dalijant kerą, reikia visą iškast gėlę?
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 06 23, 14:23)
Labai gražu. O kaip prižiūrit veją, nes man ji atrodo kaip geras kilimas thumbup.gif  Nė vienos piktžolės...

Toks ir priziurejimas pjaunam ir tresiam mirksiukas.gif vyras vejas irengineja tai ir pas save stengiames priziureti kaip priklauso ax.gif Sita tik pernai velai rudeni seta .
Papildyta:
QUOTE(šeimos kaklas @ 2010 06 23, 14:51)
Michele, super, jau pasiskolinsiu is Jusu ideju ax.gif  mane dar domina Jusu siltnamis, gal kur zinote vietele, kur ne 2000 Lt. kastuoja doh.gif

Deja mes tiek ir mokejom , niekur pigiau neradom, nors kokybe jo tai zinok siaip sau dabar jau tokio nepirktume. Dar idejome automatinius stoglangius kad atsidarytu patys nuo silumos. Kiek suprantu ten kazkokie stumokliai tepalo pagalba isile ji atidaro. Vien del to labai patinka kad nereikia lakstyt langu atodarinet ir uzdarinet tongue.gif
Atsakyti
Michele, pas tave kaip visad wub.gif
Tokia pat micheles heichera pas mane zydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 23, 16:44)
Michele, pas tave kaip visad wub.gif
Tokia pat micheles heichera pas mane zydi thumbup.gif

Aciu drinks_cheers.gif Vakare-tyla pas tave raudonziede zaliais lapais, o sita raudonais lapais. Zalialapes ziedeliai ryskesni smile.gif
Atsakyti
[quote=vakare-tyla,2010 06 13, 14:54]
Sveikos, alpinariumu zinoves 4u.gif

Kreipiuosi i jus su prasymu.
Labai reikia patarimo. Ka daryti su siuo slaitu ax.gif Nupjauti ji sunku, pastoviai veja sugadinam abu su B doh.gif , plius, dar tie isdege lopai, kurie nenoriai auga.
Gal Jums kokiu minciu kiltu. blush2.gif

Cia jei megsti spygliuocius galetum pasodinti kelias zemauges apvaliai augancias puseles arba eglutes, kelis didelius akmenis ikomponuoti , o po puselem pasodinti sliauziancius kadagius manau butu labai grazu ir ziema ir vasara. Kadagiu visokiu spalvu buna galima butu pazaisti ir spalvomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , michele, as apie ta pati ir galvoju, kad reikes spygsliuociu kompozicija padaryt, bet dabar reikia laiptus padaryt. Pakolkas nerandu meistru doh.gif
tikrai zalialape lotuliukas.gif man ta heichera tokia grazi savo ziedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 06 23, 13:54)
Parodysiu ir savo 2 metu alpinariumuka

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 23, 15:53)
dėkui  4u.gif

dar dėl tos gėlytės, tai dalijant kerą, reikia visą iškast gėlę?

manau nereikia iškasinėti ,o tik atskelti gabalėlį su gerai išsivysčiusiom šaknim ir ūgliukais ir tai geriausia daryti rugsėjyje arba gegužyje, jei šaknelių nėr ant šakniastiebio,tai įšaknydinama lysvėje ,geriau inspekte ax.gif
manęs irgi laukia tokia procedūra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 24 birželio 2010 - 23:23
QUOTE(jediara @ 2010 06 24, 11:56)

Aš tai į Jadiaros sodą-gėlyną ateinu kiekvienąkart kaip į didžiausią šventę... 4u.gif Gražių Joninių 4u.gif Turbūt visus Jurbarko Jonus ir Janinas apipynėt...šitiek žiedų pas Jus 4u.gif Ir KOOOKIŲ.... thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti