Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 12:38)
tai yra vagystė. Jei nežinot ar nemokat ieškoti, kas parduoda, paklausti galima. Žvyro-smėlio karjerų pilna, besijojant daug gražuolių akmenų prikrenta. Reikia dolomito, yra to gėrio ir LT.
Man baisu, neturiu dėl ko pykti, kai save didžiais katalikais vadinantys lietuviai, žino visas bažnytines dogmas, pamiršta vieną įsakymą - "Nevok!"  doh.gif ( aš ne katalikė)

pažiūrėjus į mūsų valdžios "grobstymus" tai tas mūsų paimtas nuo kelio akmenukas tik prajuokina, kai vadinama vagyste.
tikrai juokinga, kad jūs taip galvojat.yra pirkt, bet perka tik tie, kas itin sąžiningi, o šiais laikais niekas nieko neperka. toks jau gyvenimas, jei ne mes, tai mus. iš privataus skly[po ar kiemo niekas nieko neišneša.
o kartais pyksta tie, kam tie akmenukai pažadėti.
va ir pas mus mieste, nuėmė marmurines apvadų plokštes, jas tipo padovanojo bažnyčiai ir t.t. gal dalį, o kur kitos? aišku išsidalino. taip ir gyvena.
O JEI RIMTAI TAI TEMA APIE ALPINARIUMUS.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 13:38)
tai yra vagystė. Jei nežinot ar nemokat ieškoti, kas parduoda, paklausti galima. Žvyro-smėlio karjerų pilna, besijojant daug gražuolių akmenų prikrenta. Reikia dolomito, yra to gėrio ir LT.
Man baisu, neturiu dėl ko pykti, kai save didžiais katalikais vadinantys lietuviai, žino visas bažnytines dogmas, pamiršta vieną įsakymą - "Nevok!"  doh.gif ( aš ne katalikė)

kad butu i tema apie ALPINARIUMUS: alpinariumai laaaaabai graziai atrodo kai juose padelioji akmenukus.....

o dabar atsakymas i posta: nuo kada lietuvis negali pakelti lietuvisko akmens nuo zemes? nuo kada tai vadinasi vagyste? sekant jusu mintimis,tokiu atveju visi dzukai yra neisivaizduojamo masto VAGYS.... nes uogos ir grybai pagal Jusu mastyma irgi valstybes nuosavybe(ir ju rinkimas tolygus vagystei).... o tu zmogeliuk dvesk.... laikykis Dievo isakymu ir melskis baznycioje... daugiau nieko nebelieka....
todel drasiai pasakysiu: jei matysiu ka grazaus (gamtos "pagimdyto")..... ir kas guli ne zmogaus kieme(kad istikruju nebutu vagyste)..... paimsiu jei man to reikes.... papuosiu savo kuklu alpinariuma.... ir nesuksiu plauciu..... aciu uz demesi. 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 16, 13:54)
O JEI RIMTAI TAI TEMA APIE ALPINARIUMUS.

čia Jūs apie valdžią kalbat, o aš apie alpinariumus, kurie yra įrenginėjami vagiant.
Papildyta:
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2010 06 16, 14:08)
kad butu i tema apie ALPINARIUMUS: alpinariumai laaaaabai graziai atrodo kai juose padelioji akmenukus.....

o dabar atsakymas i posta: nuo kada lietuvis negali pakelti lietuvisko akmens nuo zemes?  nuo kada tai vadinasi vagyste? sekant jusu mintimis,tokiu atveju visi dzukai yra neisivaizduojamo masto VAGYS.... nes uogos ir grybai pagal Jusu mastyma irgi valstybes nuosavybe(ir ju rinkimas tolygus vagystei).... o tu zmogeliuk dvesk.... laikykis Dievo isakymu ir melskis baznycioje... daugiau nieko nebelieka....
todel drasiai pasakysiu: jei matysiu ka grazaus (gamtos "pagimdyto")..... ir kas guli ne zmogaus kieme(kad istikruju nebutu vagyste)..... paimsiu jei man to reikes.... papuosiu savo kuklu alpinariuma.... ir nesuksiu plauciu..... aciu uz demesi. 4u.gif  rolleyes.gif

guli šalia remontuojamo kelio kaip statybinė medžiaga. Sunku suvokti, kad tai yra vagystė? Na, tai sakau garsiai - VAGYSTĖ.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 14:15)
čia Jūs apie valdžią kalbat, o aš apie alpinariumus, kurie yra įrenginėjami vagiant.

Tai cia apie valdzia todel, kad reik kazkaip pateisint toki elgesi. NU cia kaip vaiku darzely - 'jis tai ima ko negalima, tai kodel as negaliu?' blink.gif
Man Gaudvile, jusu saziningumas nejuokingas.
Atsakyti
Btw, keliai tvarkomi ne iš oro, už juos kažkas moka pinigus

akmenimis keliu nieks netvarko,kaip tik isrenka smile.gif
guli šalia remontuojamo kelio kaip statybinė medžiaga. Sunku suvokti, kad tai yra vagystė? Na, tai sakau garsiai - VAGYSTĖ.

pasiulyciau nesigilinti,kas ka pavoge,vienas pavoge kitas pakele ne vietoj gulinti trecias nusipirko smile.gif tuolab ,kad cia ir ne vieta moralus skaityti tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 16 birželio 2010 - 13:30
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 15:20)
Papildyta:

ai irnesakyk.gif tiek tos..... jus gyvenkit savo gyvenima.... as gyvensiu savo..... kiek zmoniu- tiek nuomoniu... margas pasaulis- smagiau gyvent...... thumbup.gif
Atsakyti
vakar sodo kaimynė pasakojo:
Ateina dvi nematytos moterys, ir kokia 20 minučių strypčioja apie mano alpinariumą "kaip gražu, kaip gražu wub.gif "

Kad jūs žinotumėt, kaip pakėlė nuotaiką, paglostė savimeilę toks įvertinimas thumbup.gif flirt.gif
Vadinasi, ne vienai man gražu rolleyes.gif
Nors ir ne pagal alpinariumų taisykles mano meno kūrinys. Bet su meile wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 16 birželio 2010 - 14:48
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 11:57)
Kažkas moka pinigus už tuos akmenis, o Jūs norit vogti? Ir dėl nepadaryto blogo darbo širdį skauda? Nusipirkit, ramia sąžine bent jau miegosit.

Btw, keliai tvarkomi ne iš oro, už juos kažkas moka pinigus  ax.gif

nu gražiausia.pilnos pakeles akmenų-tik imk.kaimiečiai susikrovė kruvas nemažas-aš nepretendavau į jų kruvas,bučiau pati pasirinkus.darbininkų pasiklausus-o ne vogus
o tie kur parduoda tai norit pasakyt juos pagamina cool.gif patys važiuoja ir renkasi .... nereikia lialia,jei 10 akmenukų bučiau savo alpinariumui pasiėmus cool.gif
gitusia,įkelk foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 16 birželio 2010 - 15:23
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 16, 15:47)

šaunu, laukiam foto. 4u.gif
man ir smagu, kai pasigėri kažkas. tik kartais tose foto ne taip, kaip realybėj.

na dėl to VOGIMO dar truputį. žinau žmogų, kuris renka akmenis iš visur kur randa ir pardavinėja. niekas jo už tai nebaudžia, vadinasi nieko blogo nedaro. o renka visur, kur nėra privatu, tai mato ir įgaliotinis, ir seniūnas, ir žmonės, bet niekam netrukdo, aks tingi rinktis, tas nuvažiuoja pas jį ir nusiperka.

o dėl kelio darbų tai taip, juk tiesiant kelius akmenys išrenkami ir išvežami, pakelėse sumetami, žmonėm atiduodami.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 16, 16:54)
šaunu, laukiam foto.  4u.gif 
man ir smagu, kai pasigėri kažkas. tik kartais tose foto ne taip, kaip realybėj.
na dėl to VOGIMO dar truputį. žinau žmogų, kuris renka akmenis iš visur kur randa ir pardavinėja. niekas jo už tai nebaudžia, vadinasi nieko blogo nedaro. o renka visur, kur nėra privatu, tai mato ir įgaliotinis, ir seniūnas, ir žmonės, bet niekam netrukdo, aks tingi rinktis, tas nuvažiuoja pas jį ir nusiperka.

o dėl kelio darbų tai taip, juk tiesiant kelius akmenys išrenkami ir išvežami, pakelėse sumetami, žmonėm atiduodami.

užpilami jie po smėliu pakėlėse,niekam nereikalingi-tik imk smile.gif jų juk niekas nepadaro-o pati gamta,pats dievas.... jei jau ,,vogt'' negali-tai imk pats ir gamin cool.gif
ot užkuriau peklą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 06 16, 17:12)
užpilami jie po smėliu pakėlėse,niekam nereikalingi-tik imk smile.gif jų juk niekas nepadaro-o pati gamta,pats dievas.... jei jau ,,vogt'' negali-tai imk pats ir gamin cool.gif
ot užkuriau peklą biggrin.gif

ojei kokia tu negera lotuliukas.gif dabar turi išsipirkt, dėk greit savo alpinariumų foto bigsmile.gif

aš perdarau vieną, kažkaip jau monotonija nusibodo, tik laiko neturiu, mažiukas jo visai nepalieka.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 16, 17:14)
ojei kokia tu negera  lotuliukas.gif  dabar turi išsipirkt, dėk greit savo alpinariumų foto  bigsmile.gif

aš perdarau vieną, kažkaip jau monotonija nusibodo, tik laiko neturiu, mažiukas jo visai nepalieka.

aš dar tik prieš mėn pradėjau jį formuot,akmenų neturėjau,tai tėvukas iš savo sodo po kelis duoda,tai iš uošvio paršivežėm,tai dar mažiau nei pusę liko apdėt-su laiku.nelabai ir vaizdo yra,jauni augaliukai...kai tik jau matysis kas nors būtinai įdėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti