Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

na taip - brangesnė ,be to austinė ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 06 15, 09:48)

O kodėl taip manote ax.gif
Papildyta:
O mes dengėme paprasta plėvele ir augaliukai jau 5 metus puikiausiai auga ,tiesiog vietos jiems reikia daugiau palikti,neuždengiant iki pat augalo

http://public.fotki....ir-kiemo-grois/
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 06 14, 22:54)
Šita grožį jau 5 metelius kuriame ir vis dar galo nesimato  biggrin.gif
ačiū už gražius žodžius  4u.gif
Papildyta:
ačiū už gražius žodžius taip pat,taip po akmenukais dėjome plėvele,visos nuotraukytės mūsų išskyrus vieną

http://public.fotki....s/pict1501.html

aišku, va apie tą nuotraukytę ir klausiau lotuliukas.gif
bet man pas jus labai gražiai viskas suderinta

QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 14, 23:22)
Va, va, as ir sakau, kad yra plevele- tai dar nereiskia, jog nereikes ravet

drinks_cheers.gif kur dėta plėvelė, prisineša žemių, išauga žolių, taip pat raviu kaip ir be plėvelės.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 15, 16:25)
aišku, va apie tą nuotraukytę ir klausiau  lotuliukas.gif
bet man pas jus labai gražiai viskas suderinta
drinks_cheers.gif  kur dėta plėvelė, prisineša žemių, išauga žolių, taip pat raviu kaip ir be plėvelės.

na nepasakyčiau,kad jau labai ravime viena kita žolytė atsiranda karts nuo karto.
Atsakyti
Kaip sakoma, kuo daugiau į mišką, tuo daugiau medžių lotuliukas.gif nes man kuo toliau tuo daugiau klausimų kyla lotuliukas.gif

Tai jei dengiama ta plėvelė, tai tikriausiai kiliminiai augalai nebetinka g.gif
Ar yra svarbu, kada tuos darbus dirbti (iškelti augalus, padengti plėvelę, vėl juos pasodinti ir t.t.) - ar galima rudenį? ar tik pavasarį g.gif

AČIŪ
Atsakyti
AŠ DĖJAU AGRO PLĖVELĘ, PER JĄ PERISUNKIA VANDUO
Atsakyti
[quote=Renna,2010 06 15, 17:13]Kaip sakoma, kuo daugiau į mišką, tuo daugiau medžių  lotuliukas.gif nes man kuo toliau tuo daugiau klausimų kyla lotuliukas.gif

Ar yra svarbu, kada tuos darbus dirbti (iškelti augalus, padengti plėvelę, vėl juos pasodinti ir t.t.) - ar galima rudenį? ar tik pavasarį g.gif

AČIŪ

nežinau ar svarbu bet mes nežiūrėjome i laika pavasaris ar ruduo,darydavome tada kai akmenukų turėdome,svarbu kad lietučio būtu arba laistydavome kad augalėlis atsigautu,o kilimines gėlytes vis vien sodindavome pakraščiuose ir puikiausiai auga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 15 birželio 2010 - 16:32
QUOTE(Renna @ 2010 06 15, 17:13)
...Tai jei dengiama ta plėvelė, tai tikriausiai kiliminiai augalai nebetinka g.gif
Ar yra svarbu, kada tuos darbus dirbti (iškelti augalus, padengti plėvelę, vėl juos pasodinti ir t.t.) -...

Na šiaip tai aš tiesiu tik ten, kur dedami akmenys, pilamas mulčas ar kitoks dekoras, bet kam po augalais ją tiest .... blink.gif visai nebeliks ką ravėt hihihi.gif
Atsakyti
plevele is tikruju butina po akmenimis, nes kas kart kilnoti akmenis kad istraukt zoles saknis,, tai jau ne.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 06 15, 17:13)
Kaip sakoma, kuo daugiau į mišką, tuo daugiau medžių  lotuliukas.gif nes man kuo toliau tuo daugiau klausimų kyla lotuliukas.gif

AČIŪ

tokius darbus galit dirbt kada jums patinka, geriau, kai lietutis nusimato ar būna paliję, nes karštu metu teks daug laistyti persodintus augaliukus. jei perkelsit besiruošiantį žydėt augalą, gali jis prasčiau žydėt, netaip kerot ir t.t. subujos kitais metais. pavasarį aš daugiau viską persodinu, kai jau pradeda augaliukai kilti į viršų, kai dar nekrauna žiedelių, tada jie geriau adaptuojasi, arba rudeniop, kai noriu, akd pavasarį būtų jau gražūs. tačiau man noras gėlynus keist yra ištisą vasarą, tai sodinu, iškasu, persodinu ir t.t.

aš po daug akmenukų plėvelės nedėjus ir man nereik tikrai kilnoti jų, kad žoles išraut, stengiuos neleist įsišaknyt. žolių tikrai nebūna daug.
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 06 15, 21:11)
plevele is tikruju butina po akmenimis, nes kas kart kilnoti akmenis kad istraukt zoles saknis,, tai jau ne.. schmoll.gif

seip ,kad nereiktu akmenu kilnoti,galima tas zoles su mazu purkstuveliu, rondapu nusipurkst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 06 15, 22:03)
seip ,kad nereiktu akmenu kilnoti,galima tas zoles su mazu purkstuveliu, rondapu nusipurkst smile.gif

Styrančios nudžiūvusios žolės tarp akmenų schmoll.gif Juk darom viską dėl grožio lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=rimka.d,2010 06 15, 15:58]
O kodėl taip manote ax.gif

Todėl, kad labai krenta į akis. Paprasčiausiai nenatūralu. Aš už maksimalų natūralumą biggrin.gif

Apdėkit daugiau akmenimis, kokiais augaliukais "paslėpkit" ir bus super thumbup.gif
Atsakyti