Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

jeigu apie aplinka, tai labai grazu, paprasta, man as meniskai didziausia ispudi daro seni misko medziai, ne siaip obelys ir kriauses mirksiukas.gif

cia tik mano asmenine alpinariumo vizija: negrazu, kai is alpinariumo padaro geliu darzeli ant kalnelio doh.gif man noretusi kuo naturalaus vaizdelio: keli spygliuociai, keli kiliminius uztiesalus suformave geliu ar samanu variantai, akmenys ligi puses ar giliau sukasti i zeme ir pan. wub.gif wub.gif bet, kad darau darau pas save ir taip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 04 04, 10:15)
jeigu apie aplinka, tai labai grazu, paprasta, man as meniskai didziausia ispudi daro seni misko medziai, ne siaip obelys ir kriauses  mirksiukas.gif

cia tik mano asmenine alpinariumo vizija: negrazu, kai is alpinariumo padaro geliu darzeli ant kalnelio  doh.gif man noretusi kuo naturalaus vaizdelio: keli spygliuociai, keli kiliminius uztiesalus suformave geliu ar samanu variantai, akmenys ligi puses ar giliau sukasti i zeme ir pan.    wub.gif  wub.gif  bet, kad darau darau pas save ir taip sunku  doh.gif

pritariu good.gif aš irgi už natūralumą... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 04, 12:50)
pritariu  good.gif  aš irgi už natūralumą...  mirksiukas.gif

grai, kad pas jus yra kur igyvendinti svajones thumbup.gif , pas mus tik buves didelis gėlynas, kurį aš mažinu ax.gif . man irgi gražu, kur minimalus natūralumas, o ne pievos gėlių drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano alpinariumas jau ipusejo biggrin.gif
jau laukiu diiiiidelio akmens, vaziuosim pirmadieni ieskot ir parsivest ax.gif
bei sestadienio, kai ie Reqila atkeliaus augaliukai wub.gif
mintyse sodinu, persodinu i kita vieta, ai, liga man su tais augalais blush2.gif
siandien buvau prie banginio, tai teko namo tik kefyro parvest, o tai bulbu turim... nes viska augalams isleidau doh.gif
priklausomybe lotuliukas.gif reiks koduotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 21 balandžio 2007 - 23:19
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 04 22, 01:18)
....
siandien buvau prie banginio, tai teko namo tik kefyro parvest, o tai bulbu turim... nes viska augalams isleidau  doh.gif
priklausomybe  lotuliukas.gif reiks koduotis  lotuliukas.gif

Aha, as tai pavasariniu batu pora prakaktusinau blush2.gif ,

Kai rasi kur koduoja- paskelbk!!!!! Maldauju!!!!
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 04 04, 12:15)
cia tik mano asmenine alpinariumo vizija: negrazu, kai is alpinariumo padaro geliu darzeli ant kalnelio doh.gif man noretusi kuo naturalaus vaizdelio: keli spygliuociai, keli kiliminius uztiesalus suformave geliu ar samanu variantai, akmenys ligi puses ar giliau sukasti i zeme ir pan.    wub.gif  wub.gif  bet, kad darau darau pas save ir taip sunku  doh.gif

blush2.gif o as kaip tik noreciau geliu kalnelio hihihi.gif Nors ishpradziu zeme buvo supilta alpinariumui ax.gif Bet perejau per rajona su vezimeliu, na kazkaip pas visus viskas vienodai - alpinariumai ir alpinariumai dry.gif Nera jokio individualumo rolleyes.gif Tai dabar mastau, kad kaip tik vertetu kazkoki visa zydinti kalneli suformuot mastau.gif Bet jokiu budu nevadinsiu jo alpinariumu, nes sio zodelio prasme visai kitokia mirksiukas.gif
Siaip kasdien mintys ir planai keiciasi doh.gif Bet reikia greiciau apsispresti, nes ne uz kalnu geguze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 03, 07:19)

kaip gražu bigsmile.gif gaila neturiu kur tokių dalykėlių įrengti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 23:28)
kaip gražu  bigsmile.gif gaila neturiu kur tokių dalykėlių įrengti  doh.gif  smile.gif

Vazonelyje irgi galima irengti alpinariuma mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip tai turėtų atrodyti vazonėlyje g.gif ten juk maža vietos,nu nebent kokį labai platų,arba apvaliai platų. g.gif tai būtų gal puiki idėja sakyčiau thumbup.gif
Atsakyti
oi kaip grazu bigsmile.gif Svajoju ir as prie baseinelio isirengti alpinariuma, bet va vis nesiryztu, nes nelabai numanau kokie augaliukai tinka ir dera tarpusavy. O be to gal kas zinot kur nebrangiu augaliuku rasti Kaune?
Atsakyti
o cia mano mazytis alpinariumas... blush2.gif padariau tik pries koki menesi. jis ikurtas ant sklepo kalno, planuoju visa sklepo kalna paversti alpinariumu. prasom paziureti ivertinti irmano alpinariumas aisku laukiu pastabu... 4u.gif
Atsakyti
galima, as is dusios, bet nieko blogo nenoredama pasakysiu 4u.gif
alpinariume yra viena taisykle: akmenu neturi buti daugiau, nei geliu.

patarciau: isimti kelis akmenis, augalus sugrupuoti,kad viena rusis nebutu ismetyta per visa alpinariuma. nereikia uzmirsti, kad augalai suaugs. kai viena rusis suauga, nesikerta ju aukstis, zydejimo laikas. kai suaugs mix'as vieni augalai nustelbs kitus. gali net isnykti. as pati penketa metu eksperimentavau, kol atkaliau sistema. bet dabar irgi pasodinus vienoje vietoje matau, kad augalas nedera arba jam vieta netinka. tenka perkelti. tada kazkas uzauga greiciau, nei tiketasi, isvis reikia isimti ir perkelti i kita vieta. zodziu visada tesiantis kurybos procesas. sibiriniai irisai pakranteje skurdo, daugelis net nezydejo, nes padariau super gera grenaza. tai sukeliau i vazonus ir padejau pakranteje. ten apsigyveno grazi zalia varlyte thumbup.gif , sakau, kad mano drauge, nes kai raviu, visur is paskos slankioja lotuliukas.gif
as irgi rekuperacijas dariau jau po poros savaiciu po apsodinimo. nesiziurejo kazkaip. dabar jau kazkas suaugineja, jau matosi, kur lieka vietos. reiks i kalvarijas lekt siloku uzsipirkt.
dar labai viena grazia samanine nusipirkau mugej wub.gif dabar visa apsipylusi geltonais maziukais it ramunelemis ziedais.tik grangios buvo, tai dar tiek mazai doh.gif
jau kai samaniniu prisodinsiu, ir as nufotkinsiu.
Atsakyti