Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Nu jus ir juokingos, gi pas ta Bosas prileista tiek ir tiek, ko tik nori.

Tai kas? Neatrodo kaip Donatella Versace. Jei prisileista, tai su saiku prisileido. 

Atsakyti
Asmeniskai man Dianas Bosas tikrai negrazi " anciasnape". 46 kitos zymiai geriau atrodo.
Bet Sirinskienes - Ubuntu*** 41 m variantas "naturalnas" irgi baisu... Susenus anksciau laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 rugpjūčio 2017 - 21:46
QUOTE(Sėlija*** @ 2017 08 21, 21:57)
<p>Nu jus ir juokingos, gi pas ta Bosas prileista tiek ir tiek, ko tik nori.</p>

Bet ko tada kaktą pamiršo? Nu ne kaip atrodo kaktutė...
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 21, 20:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71765959" data-time="1503334917"><div><p>Kaip 46 m gerai atrodo. Veidas aisku pakrites, bet ko noret. O be to dar ir kunas yra, tai ji matosi, kad sportuoja, rupinasi savim, priesingai nei dvasingoji nesakysiu kas. </p></div></blockquote><p></p><p>O man ji atrodo labai gerai. Pirma cia tokia veido israiska liudnoka uzfiksuota, o tai savaime sendina. Antra - veidas tikrai pakankamai lygus, nera ryskiu rauksliu ir pan. Ir trecia - tikrai ne visos jos foto retusuotos, google galima rasti foto is visokiu renginiu, kur veido israiska kita ir is karto visai kitaip atrodo.
</p><p></p><p>Bet kuriuo atveju, sulaukusi 46, as noreciau taip atrodyti smile.gif  </p>

Veidas pakankamai lygus? biggrin.gif
Nejuokinkit jůs ančiukų su tokiu lygumu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 rugpjūčio 2017 - 23:36
Grubiai imant yra 3 zmoniu grupes:
vieniem labai svarbu virselis , ir bet ka darys, kad tas virselis graziai atrodytu, netgi ne pati kuna vertins visa, o tik kaip jis isoreje atrodys, visiskai nesvarbu kaina placiaja prasme, kad ir su zala savo organizmui temps kuna iki zurnalu virseliu " standartu", o ka zmones pasakys, tokiu zmoniu esmine fraze... .
Kitai zmoniu grupei labai svarbu vidus, dvasines isivaizduojamos vertybes ir visai nekreips demesio i ta virselio zulinima ir taip pat daznai pamina ir kuna, sveikata, toukie uolus katalikai, kad ir per kancias , bet i roju...svarbiausia, akd dievulis nenubaustu, tokiu zmoniu daznas poziuris
Ir 3 grupe zmoniu grupe , kuriai pirmiausia svarbu kuno ir dvasios sveikata ir tada isorinis grozis, kuris naturlaliai atspindi vidu. Jei siekia harmonijos, laisvinasi is steriotipiniu nuomoniu, pazysta save, savo kuna.

Tai tos grupes tarpusavyje niekaip nesusisnekes, nes poziuriai, vertybes visiskai skirtingos....
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 21, 09:28)
Reta moteris kuri neturi ismaniojo smile.gif. Yra programeles, kurios primena isgerti tablete, reikia jau buti labai debilavotai, kad pamirsti.</p><p></p><p>Straipsniu tikslas yra nustatyti faktorius, kurie daro itaka ligai. Skaitei bent viena? Aisku, ne.</p><p></p><p>Ieskojau as tu moteru, kurios endometrioze issigyde kazkaip alternatyviai, bet ju metodai yra sveika mityba (nu as ir taip sveikai maitinuosi, nes tai privaloma visiems ir visada), poilsis, meditacija ir pan. Nu tai jomajo, kas ten tokio naujo, visi zmones sergantys, ar ne turi ilsetis, sveikai maitintis, rupintis savo psichologine sveikata. Be to, as dar karta kartoju, kad tu nezinai ar jos issigyde. Sakei viena dare laparo po 10 m. Cia jei ka operacija su pilna narkoze, tai koks gydytojas  pjaustytu moteri kuri sveika??? </p>

nu cia ne as issigalvojau, cia tokios statistikos biggrin.gif Labai daug jaunu merginu ,kiek as zinau vartojanciu KT ir pageria daznai, ir i naktinius klubus vaiksto ir pamiega ilgiau ir tikrai negyvena kaip laikrodukai biggrin.gif
Tu jos pakalausk. mirksiukas.gif tam ir idejau nuorodas, kad glaima butu daugiau pasigilinti.
O man yra dare net pora vissikai nereikalingu operaciju Lietuvoje. Taigi , manau atsilikti laporaskopija, kuri visai nesudetinga operacija tikrai ne tokia ir porbelma, kazin ar siais laikais neuztektu dalines nejautros.
Kita moteris kuri gimde vaikus, po ilgo nevaizingumo ar tai ne irodymas, kad jai visapusiskai pagerejo?
O tu gyvai bendravai nors su viena, kuri issigyde, ar siaip tik straipsnius skaitei?
Suprask teisingai, as nesakau tau eik ir daryk kazka, cia tik kiekvienas sau galime nuspresti, as sakau kad yra ir kitu budu . Sios ligos nepazystu nei vienos turincios, bet zinau zmoniu su kitokiom ligom, kur irgi pagal tradicine medicina neisgydomos, bet zinau pasveikusiu, taigi ne siaip sau sakau.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 21, 11:52)
O tu manai SM lankosi tik namu seimininkes ir fabriku darbuotojos? Is kur tu zinai, kiek cia kuri pasiekusi? smile.gif
Beje, as labai nustebau, kad Sirinskienei tik 41 m. Atrodo kaip 50ies, nu bet svarbu naturali, nedazyta ir be kompleksu.</p>

Ka cia sitas turetu reiksti??? blink.gif blink.gif blink.gif
Man nesvarbu ,ka kuri pasiekusi, as sprendziu apie jus tik is to kaip cia bendraujat, kaip rasot ir kaip atsiskleidziat issakydamos savo nuomone. Visai nesvarbu kuom zmogus uzsiima gyvenime, jis arba masto arba ne. Taip, Agne, labai daug pasieke studiju ir karjeros prasme, bet ne del to ja gerbiu, daug tokiu, gerbiu ja uz nuostatas, uz vertybes gyvenimo, ji galetu ir namu seimininke buti , kok sskirtumas , ji liktu tokia pat.
Rimtai manai, kad jei moteris namu seimininke ar fabriko darbuotoja - tai ji kazkokia kvailesne uz tave? ar as ne taip supratau ci atavo pirma sakini? blink.gif zinau apie jos kompleksus, bet man ji atrodo tiek metu ,kiek yra, nezinau kaip jums atrodo vyresne, nebent, kad stambi, veidas tikrai jos grazus, lygus, akys svytincios, bet kazkiap man nelabai aktualu kitu zmoniu isvaizda, ypac, jei jie nei draugai, nei giminaiciai, neigyvent su jais nereikia, nei matyt kas diena biggrin.gif
As tai matai nustebau, kai pamaciau kiek ji moklsu baigusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 rugpjūčio 2017 - 00:20
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 21, 12:11)
Ir as tau dar karta kartoju, kad issigydyti endometriozes neimanoma, kol esi vaisingame amziuje. As esu.
Galima pasiekti tiek, kad simptomu nebejauti, bet nezinai kiek pas tave zidiniu, kur, kokio dydzio ir t.t. Nebent daraisi laparoskopija ir gydytojas mato viska is vidaus, tik niekas be reikalo nepjausto, turi buti dideles problemos, kad gydytojas pasirasytu operacijai. Jeigu tau labai idomu, tai man buvo 4os stadijos endometrioze, padare operacija pries 3 m, nuo to laiko geriu KT. Jauciuosi puikiai, nera anei vieno simptomo budingo endometriozei. Net nepasakyciau, kad as apskritai sergu, bet del to, jog naudojuosi logika nerekauju per visus kanalus, kad issigydziau, nes NEZINAU ir iki menopauzes endometrioze visada gali bujoti.
</p><p></p><p>Del KT zinoma, kad niekas negali duoti garantijos del salutiniu uz 50 m man, ar mano vaikams beigi anukams. Bet tu rekaudama, kad KT kenkia negali nieko irodyti, neturi kuo remtis. Tai nezinai nei tu, nei as. Bet kaip nezinai del neigiamu salutiniu, tu nezinai ir del teigiamu salutiniu, kaip pvz. sumazejusi tikimybe susirgti veziu. Gal jei negerciau, susirgciau kiausidziu veziu uz 10 m. smile.gif
</p>

Keista, tai manai meluoja visos tos moterys? Ar tu tiki tik tuom, ka mosklininkai sako, jei pasakys, kad zeme plokscia vadinasi plokscia? biggrin.gif Ir nieko kito apart vakaru moksla neegzistuoja...
pjausto, galiu asminsikai patvirtinti biggrin.gif jau rasiau.
ar turi vaiku? nes jei neturi, tai kodel negimdai, o jei turi,kam taip jaudintis del tos ligos?
Nu man asmeniskai pakanka to, kad kt sukelia abortus, tai pirma svarbiausia priezastis nenaudoti, toliau, kad sintetiniai hormonai iskraipo zmogaus organizma, tyrimai su pelemis, kai palikuoniai issigime, taip seni su pirmaisiasi kontraceptikais, bet vis tiek man baisoka. Tai ci aesminiai pavojai, o tikrai pakankamai daug yra medziagos apie Kt veikima ir neigiama itaka , moteriai , seimos gyvenimui ir t.t. Pati jauciu labai ,kaip kartais hormonai labai stipriai veikia mane, tai sintetiniai hormonai sukelentys nuolatine viendoa bukle negali neveikti , negali neiskreipti moters gyvenimo suvokimo , priemimo, poziurio i vyra ir t.t. Pv ar jus turit vaisingu dienu tokia pat aistra besimyledamos? nezinau, jei man lyginti naturalu cikla tarp dienu kurios nevaisingos ir kurios vaisingos, tai skirtumas milziniskas ir jai man atimtu visas vaisingas dienas, gal is vis nebenoreciau myletis...aplamai kitaip jautiesi, kaip moteris , sunku nupasakoti, reikia jausti tuos dalykus...

Taip man irgi buvo labai sunkios menesines, labai skausmigos ir turejau labai daug kitu sveikato sproblemu, visa vaikyste beveik istisai sirgdavau ir t.t. . bet as ejau kitu keliu, negeriau KT, rinkausi labai labai daug ivairiu dalyku. Taip gal susirgsiu kokia baisia liga, siaip ar taip mirsim visi, niekas nezinom ateities, bet as turiu savas vertybes kuriomis remiuosi darydama pasirinkimus, kaip ir kiekvienas ir bent zinosiu, kad mano sazine rami.
Matai as visai kitaip ziuriu i ligas ir ju pirezastis, nemanau, akd kakzokia liga ima ir ateina, vien del to,kad negerei KT biggrin.gif Ligai susidaryti reikia daug veiksniu, pradedant mintis, baigiat gyvenimo buda, aplinka, ora, vandeni ir t.t. dar pridedant ir tai ka idejo tevai i mus...bet svarbiausia yra musu mintys, mus uemocijos, ka jauciam ir pirmiausia savo atzvilgiu...bet jus cia kelios kazkodel labai aktyvaiia sita neigiat ir kosk sutapimas abi su cambala turit ta pacia probelma ...atrodo pasakyti zmogui, kad galbut turi problemu kakzokioje srityje jau yra savaime izeidimas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 21, 14:04)
<p>Man apskritai atrodo, kad zmogaus sveikata yra labai jautrus klausimas. Ir todel bet kokie kategoriski pasisakymai tokiais klausimais man atrodo mazu maziausiai nekorektiski.</p><p></p><p>Kaip galima nezinant visos moters ligos istorijos, skirto gydymo, neivertinus kiek buvo pastangu ideta ieskant tinkamiausio gydymo, kiek nervu sugadinta, pagaliau nezinant net moters gyvenimo budo, taip paprastai ir nerupestingai sakyt, kad KT kenkia ir reikia gydytis kazkokiom zolelem, sventa dvasia  ar kuo ten dar. As vien is pagarbos zmogui taip negaleciau pasakyt. </p><p></p><p>Patarti jei tikrai tupi, kad klausyk, as girdejau kad dar tas ir tas padeda, gal pasidomek, pabandyk tikrai galima. Bet nezinant kas ir kaip, isvadint paleistuvem visas vartojancias ir brukt kazkokius internetinius patarimus normaliai besuvokiant situacijos yra  primityvu ir zema iki negaliu. Iki kiek reikia but nejautriai ir bukai. </p><p></p>

Kokie kategoriski pasisakymai?
Ar kas nors ci askiria gydyma ar diskutuojam apie ivairius gydymo metodus?
O korektiska nuolat iskraipyt mano zodzius?ar korektiska sakyt kad as nieko nesuvokiu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 rugpjūčio 2017 - 00:41
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 20, 22:54)
Eik eik, nesakei? O kas čia? "Oi ir vel tau visur visos vaidenasi??? nesuvoki,adk jus cia kelios neesat visos"
Tai pala, ką reiškia paryškintas? Ogi tai ir reiškia, kad mes tos dažytos su menka saviverte, tai gali akių nepūsti, gerai?

O tai ko putojies, kai apie tave ale klaidingas išvadas daro, ko rėkauji, kad meluoja, šmeižia?

Bla bla bla, gerai gerai, NIEKAS nežino, tiek kiek tu, NIEKAS. Tu visų galų eGZpertė, tiesiog wonderwoman, tau lygių nėra! O šiaip tokios frazės, kaip "ar jūs galvas susitrenkusios" "atsilikusios" "vartojančios kt, kad kruštis su bet kuo" ir pan. tai jei čia ne žeminantis tonas, tada nežinau kas? Fantazija tu fantazija
Man pvz ne dzin, o žmogus, kuris gerbia save ir kitus, tikrai pasistengs tvarkingai rašyt, kad ir be lt rašmenų, bet bent jau be klaidų, o ne raidžių kratiniu, kaip tu. Kokį tekstą maloniau skaityt, a? Tu paprasčiausiai beraštė ir tiek, ir čia net ne skubėjime esmė, nes darai grubias gramatines klaidas iš neraštingumo, o be iš skubėjimo. Arba tu kokį sutrikimą turi, būna, kai žmonės negali taisyklingai rašyt dėl ligos. Tau negaila laiko ištisai mirkt sm, bet gaila laiko taisyklingai rašyt? Logikos nulis.
Darbibibku lotuliukas.gif lol: lotuliukas.gif Aha aha, ypač autodraudimų kainos tokios pat, ir nuomų bigsmile.gif Vėl fantazuoji, senute? Prašau pacituok, kur aš rašiau, kad Airijoj sunku, baisu? Jeigu tavo drambliuko svajonėse čia nei nuomos kyla, nei autodraudimai, nei apskritai kainos, tai siūlyčiau išlįst iš savo rožinio burbulo ir grįžt į realybę. O ko tu mane į Lietuvą siuntinėji? Bano vaikai čia nuo kūdikystės gyvena, jų namai čia, jau rašiau tai, bet tu skleroznikė esi, tai nepameni.
Aha, klausiau. Sorriuks, bet ji perspjauna Larietą ir tą, užkrito pavardė, su tatuiruotais antakiais. Va teip.
Ir išvis, atsibodo čia su tavim balbatuot, gali toliau pati su savim šnekėt, matai, kad tema nurimo, niekas nebeateina. Aš irgi pasuoju

Kaip taip sugebi i svienos temos ispest kelis zodzius ir pirkist kitai, eik pasiziurek apie ka ten rase cambala ir ak as jai atrasiau...nu norit but su kompleksais u bukit jus kelios, dabar ramu? doh.gif
gal jus kur tardytojom dirbat, labai tiktumet prisipazintu zmones bele ka biggrin.gif
Rekauju ???? nu fantaizj abe ribu. Pastebeti ir parsyti, kai zmogus meluoja netolygu rekaimui ir pykciui biggrin.gif
O kas tau taip nepatinka, kad as kazka zinau ar jauti kompleksus, akd tu nezinai kazko, nelabai suprantu? as kazkaip nepergyvenu, jei mzogus kazka uz amne geriau zino, pasimokau biggrin.gif O tos fraze yr aklausimai pasitikslinimui , kai nezinau kodle zmogus raso nesamones biggrin.gif O kuom tau nepatinka zodis krustis, sakei juk tau nera skirtumo?
Nu tai saunu, tau ne dzin, man dzin valio ir niekaip su pagarba tai nesurista.Isivaiduok, kad man disleksija, ar manai pvz kad visis zmones su disleksija negerbia kitu? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
O cia kad jau taip uzkliuvo mano rasysena, kaip sakan nenorejau girtis , bet vel privertei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
According to recent research from the University of Sheffield it is actually very smart to make typos.
http://diaryofacommu...ple-make-typos/

O cia gali apie save pasiskaityti, prisirasei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
People who correct other people's typos can be some of the biggest nuisances around — not just because they're pointing out flaws, but for the added conceit of thinking they're doing you a favor. . ...What they found was that extroverted people tended not to harp as much on people's mistakes as introverts did — perhaps because extroverts are happier to separate a person's mistakes from their core self. Introverts may intimately connect the two.The least open-minded people, in other words, were the ones who stood out as the grammar police. So typo-obsessed people beware: Your actions do speak louder than words.
http://uk.businessin...c...3?r=US&IR=T
tik nesakyk, kad izeidineju, tik pasidalinau mokslininku izvalgom, kurios sutampa ir su manosiom lotuliukas.gif
Kuo jus daugiau man atrasot, tuo labiau save atskleidziat ir tuo labiau patvirtinat mano pirmuosius spejimus ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 21, 22:44)

Stai salutinia poveikiai KT :
Birth Control Pills Affect Women's Taste in Men
https://www.scientif...t-womens-taste/

Kontraceptikai neleidžia moterims rasti „savo vyro“
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...o.d?id=19303000

As suprantu viena, jei tikrai nera ka daryti kazkokiu trumpu laiku gal ir reikia tu hormonu, tada neieskai vyru ir nesantykiauji, gydaisi. Bet gerti juos metu metus kaip apsauga nuo vaiku, sito as neikai nesuprantu...arba kad ir nuo endometriozes, jei jauna tai kazka ieskai darai , keiti gyvenime, pageri gal jei neturi vyro, nezinau as negeriau ir negerciau, bet toki laika dar suprantu, bet jei turi vyra gimdai vaikus ir/ar ieskai alternatyviu terapiju...

o ci ajau tragedijos Liverpool university graduate 'died after blood clot from taking contraceptive pill' http://www.liverpool...-after-10826978
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 rugpjūčio 2017 - 01:19

1. Ir 3 grupe zmoniu grupe , kuriai pirmiausia svarbu kuno ir dvasios sveikata ir tada isorinis grozis, kuris naturlaliai atspindi vidu. Jei siekia harmonijos, laisvinasi is steriotipiniu nuomoniu, pazysta save, savo kuna.

Tai tos grupes tarpusavyje niekaip nesusisnekes, nes poziuriai, vertybes visiskai skirtingos....
Papildyta:
2. nu cia ne as issigalvojau, cia tokios statistikos biggrin.gifLabai daug jaunu merginu ,kiek as zinau vartojanciu KT ir pageria daznai, ir i naktinius klubus vaiksto ir pamiega ilgiau ir tikrai negyvena kaip laikrodukai biggrin.gif
3. Tu jos pakalausk. mirksiukas.giftam ir idejau nuorodas, kad glaima butu daugiau pasigilinti.
4. O man yra dare net pora vissikai nereikalingu operaciju Lietuvoje.
5. O tu gyvai bendravai nors su viena, kuri issigyde, ar siaip tik straipsnius skaitei?
Suprask teisingai, as nesakau tau eik ir daryk kazka, cia tik kiekvienas sau galime nuspresti, as sakau kad yra ir kitu budu . Sios ligos nepazystu nei vienos turincios, bet zinau zmoniu su kitokiom ligom, kur irgi pagal tradicine medicina neisgydomos, bet zinau pasveikusiu, taigi ne siaip sau sakau.
Papildyta:
6. Ka cia sitas turetu reiksti??? blink.gifblink.gifblink.gif
Man nesvarbu ,ka kuri pasiekusi, as sprendziu apie jus tik is to kaip cia bendraujat, kaip rasot ir kaip atsiskleidziat issakydamos savo nuomone. Visai nesvarbu kuom zmogus uzsiima gyvenime, jis arba masto arba ne. Taip, Agne, labai daug pasieke studiju ir karjeros prasme, bet ne del to ja gerbiu, daug tokiu, gerbiu ja uz nuostatas, uz vertybes gyvenimo, ji galetu ir namu seimininke buti , kok sskirtumas , ji liktu tokia pat.
Rimtai manai, kad jei moteris namu seimininke ar fabriko darbuotoja - tai ji kazkokia kvailesne uz tave? ar as ne taip supratau ci atavo pirma sakini?
As tai matai nustebau, kai pamaciau kiek ji moklsu baigusi biggrin.gif

1. Sirinskiene turi nemaza antsvori, tai arba ji serga kazkokia liga arba ji visiskai nesirupina savo kunu.

2. Tu niekada negerei KT, bet viska zinai. Tikrai imanoma rasti laika, kai niekada nemiegi, pvz 8 valanda vakaro, nesiotis tabletes pinigineje ir visada isgersi laiku.

3.   Neismanai temos, pati nesirgai, serganciu nepazisti, medicininio issilavinimo neturi. Uztat zinai, kaip gydyti ir kad va yra pasveikusiu.

4. Kada tau tos operacijos nereikalingos darytos? Sakei lyg 15 m LT nebegyveni. As tave informuoju, kad niekas nedaro laparo be rimtos priezasties. Sergancioms endometrioze irgi siaip nedaro, nebent yra stiprus skausmai ar nevaisingumas. Ir net jei atsiras koks sarlatanas, kuris ant durniaus prapjaus, tai moteris nenoretu operacijos su narkoze siaip sau. O jeigu nori, tai man jos smegenu veikla kelia labai rimtu abejoniu ir leidziu sau netiketi jos deklaruojamu isgyjimu ir gydymo metodais.

5. Nebendravau gyvai, bet ir nebendrausiu, kodel tureciau. Pagal tavo standartus, tai as irgi issigydziau, todel einu rasyt blogo ir visu mokyti. 

6. Idomiai tu cia viska supratai. Pacituoji Sirinskienes CV, pasakai, kad dar mums tiek pasiekti kiek jai reikia, o kai tau atsakoma, kad nezinai kiek cia visos pasieke, tai isvartai lyg man namu seimininkes kvailos atrodo. Jokiu profesiju atstovu kvailais nelaikau. Bet tu nezinai cia besilankanciu moteru CV, tad tas palinkejimas pasiekt kiek Sirinskiene visiskai ne i tema. 

Atsakyti

Keista, tai manai meluoja visos tos moterys? 

Nu man asmeniskai pakanka to, kad kt sukelia abortus, tai pirma svarbiausia priezastis nenaudoti, toliau, kad sintetiniai hormonai iskraipo zmogaus organizma, tyrimai su pelemis, kai palikuoniai issigime, taip seni su pirmaisiasi kontraceptikais, bet vis tiek man baisoka.  ...atrodo pasakyti zmogui, kad galbut turi problemu kakzokioje srityje jau yra savaime izeidimas doh.gif

Gali buti, kad jos simptomu nebejaucia, bet teigti, jog issigyde yra per drasu. As siaip tai jau paaiskinau, tai nesikartosiu.

Tau baisu, tai ir nenaudok, ar kas vercia tave?  

Butum pasakius taip, kaip dabar cia sakai, tai  niekas prie taves tiek nesikabintu. Tu sneki apie liga ir gydymo metodus neismanydama. O tie komentarai, kad KT geriancios nori paleistuvauti, tai isvis zavus. 

Atsakyti

As suprantu viena, jei tikrai nera ka daryti kazkokiu trumpu laiku gal ir reikia tu hormonu, tada neieskai vyru ir nesantykiauji, gydaisi. Bet gerti juos metu metus kaip apsauga nuo vaiku, sito as neikai nesuprantu...arba kad ir nuo endometriozes, jei jauna tai kazka ieskai darai , keiti gyvenime, pageri gal jei neturi vyro, nezinau as negeriau ir negerciau, bet toki laika dar suprantu, bet jei turi vyra gimdai vaikus ir/ar ieskai alternatyviu terapiju...
Kaip tu isivaizduoji alternatyviu terapiju ieskojima? Tu gali alergija gydytis taip, nes suvalgai morka ir gali pasiziureti i veidrodi, isbere ar ne. Ar tu supranti, kad endometrioze yra viduje, nematai kas ten vyksta, neturi jokios kontroles, gali simptomu nejausti iki paskutines stadijos. Tai kokiu budu gali patikrinti tu aternatyviu metodu veikima? Metu metais uzsiimineti kazkokiu gydymusi ir tada ziureti kas gausis, ne? Taip gali rizikuoti tik vyresnes moterys, kurioms greitai menopauze. Toliau, negi nemanai, kad jei butu kazkokiu alternatyviu metodu, tai jie nebutu zinomi viesai ir irodyti? Jei kokia nors svogunu istrauka gydytu, tai greitai atsirastu kas ja parduotu reikiamos koncentracijos. Ir tik nereikia lia lia, kad tradicine medicina nesidomi niekuo tik vaistais. Pazistamas gydytojas dare tyrimus apie brokolio galimybes vezio gydymui, tad iesko jie visokiu galimybiu. Ir siaip, jeigu pagal tavo suvokima reikia negerti KT ir vadovautis ezoterine literatura, tai tu ja ir vadovaukis. Mes jau supratom, kad nesergi, KT negeri, tad koks tikslas cia tiek kuistis ir kelti linkus? Cia kaip as dabar nueiciau i vegetaru tema ir pradeciau draskytis, kad reikia valgyt mesa, paleistuves jus, ko nevalgot, ir kelciau istisai nuorodas, kurios ale patvirtina mano nuomone. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 22 rugpjūčio 2017 - 05:13

Ir vel kiek eksperciu atsirado :) Is kur zinot, kad Bosas kazko prisileidus? Buna atveju, kai plika akim matosi, bet jos atveju, tai man nieko nesimato :) Cia toks pats stereotipizavimas, kaip ir su KT - jei vartoja, tai paleistuve, jei turtinga - tai visko prisileidus.

Atsakyti
Bet tai kaip būt ant tiek daužtai, o tu bože bože, šiiiitiek plėšytis, įrodinėt savo teisumą, vos ne kiekvienam poste prieštaraut pačiai sau.. Nu nieko, visokių reikia gyvenime, čia kaip minedas įsivaizduoja esantis dainininkas ir afigienas visuomenės veikėjas, taip viena persona stato iš savęs visažinę sveikuolę, o visi aplinkiniai viso labo kompleksuoti dundukai, save iškelia, iš to susireikšminimo nebesuvokia, kad realiai yra tik persona, kuriai paprasčiausiai trūksta varžtų, tik tiek.
Atsakyti